За мъжете и брака

• 26 240
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
иска ми се като чета всичко туй дет си написала , да видя поне едно нещо, което да мога да отнеса към себе си  tooth
Абе мойто момче, много ясно, че не може да отнесеш нищо написано от мен към себе си. Ако можеше щях сериозно да се притесня за себе си и умственото си развитие. Айде стига се злоби толкова. Иди при мама да ти сложи да вечеряш и й напомни да ти плати нета, че ако го спрат се чудя къде ще си разтоварваш комплексите и злобата.

Не щем такава жена дет да ме обгрижва и ,,обича,, че дори ми пуска и ,,безплатно,,
Безплатно е единствено сиренцето в капана
Лисицата и гроздето. Не щеш друг път  hahaha

Ма да йм падне нЕкой парцал с Фафли да видим дали нема го изорат и засеят същите тия мъже на любимите ни форумки Simple Smile
Парцалесите с фафли са за такива като теб. Истинските мъже с професии и добри доходи могат да си позволя по-класни жени, при които няма опасност да се снабдят със сифилис.

# 601
Доста противна е станала темата и не съм убедена ,че това точно е дискусията ,която трябва да се случва ,но явно влеченията на пишещите в нея са такива.

Знам едно ,че един мъж ,който иска да е с дадена жена го показва и доказва .Предлага брак ,иска деца , купува къща, обгрижва и помага в дома.
Другото са мъже ,които лично аз не искам даже и да познавам. Stop

Благословена се чувствам и всеки ден благодаря на Бога ,че намерих от първият път такъв мъж ! Peace
Ако мъжете навън са такива като списващите ,ако остана сама, ще си остана така до края на живота си .Но знам ,че не всички са плява и слава Богу  Praynig

# 602
Само едно не разбрах - какво чакате  hahaha
Второ - как смятате да ги държите твърдо на тази възраст? Някакви магии ли правите Shocked
И трето - сериозно ли мислите, че всички хора по света имат само и единствено вашите нужди и никакви други?
Ако отговорът е - да - сериозно сте бъгнати  Mr. Green

Аз не се оплаквам - съпруга на 39, кифла на 28, от 3 години чака да се разведа и заживеем заедно Simple Smile
Второ - ние не смятаме да ги държим, свободни са да си тръгнат когато поискат, ма е, 3-та година не си тръгва.
Трето - мъжа иска пържола и свирка, който и да било мъж.

Ама голям си смешльо, поне помни какво лъжеш - явно съпругата остарява с година за дни, а пък либовницата - обратното:

Тежко ми е - едната на 38 ма другата на 29 ми идва малко нанагорно след 3 години връзка.
Засега ,,комуникирам,, и с двете Simple Smile

# 603
Второ - как смятате да ги държите твърдо на тази възраст? Някакви магии ли правите Shocked
И трето - сериозно ли мислите, че всички хора по света имат само и единствено вашите нужди и никакви други?

всички хора по света ............. не !  tooth
но мъжете не се различават много един от друг ..
но виж .. съществена разлика между мъжете и жените има ..
отличителното е, че обикновено в сравнение с жените , мъжете имат повечко тестостерон ..
който до голяма степен обуславя тяхното поведение , нужди, дефицити и каквото още се сетиш там  tooth

# 604
В днешно време младите отдавна не са това, което бяха. Все още се чудя как е възможно на невръстната възраст 18 г. може да имаш такова огромно туловище, лоша кожа, бръчки и гърди на раждала и кърмила поне две деца жена.

Тука малко наедро обобщаваш, защото има и много добре изглеждащи 18-годишни. А и сред днешните 30-40-годишни има такива, които на 18 са изглеждали потресаващо.

# 605
иска ми се като чета всичко туй дет си написала , да видя поне едно нещо, което да мога да отнеса към себе си  tooth
Абе мойто момче, много ясно, че не може да отнесеш нищо написано от мен към себе си. Ако можеше щях сериозно да се притесня за себе си и умственото си развитие. Айде стига се злоби толкова. Иди при мама да ти сложи да вечеряш и й напомни да ти плати нета, че ако го спрат се чудя къде ще си разтоварваш комплексите и злобата.

Не щем такава жена дет да ме обгрижва и ,,обича,, че дори ми пуска и ,,безплатно,,
Безплатно е единствено сиренцето в капана
Лисицата и гроздето. Не щеш друг път  hahaha

Ма да йм падне нЕкой парцал с Фафли да видим дали нема го изорат и засеят същите тия мъже на любимите ни форумки Simple Smile
Парцалесите с фафли са за такива като теб. Истинските мъже с професии и добри доходи могат да си позволя по-класни жени, при които няма опасност да се снабдят със сифилис.

Мъжете за които говориш ползват именно такива млади любовници.
Да, то от дърта жена няма кво да хванеш щото там отдавна дори собствения тракторист не оре  tooth

# 606

Аз не се оплаквам - съпруга на 39, кифла на 28, от 3 години чака да се разведа и заживеем заедно Simple Smile
Второ - ние не смятаме да ги държим, свободни са да си тръгнат когато поискат, ма е, 3-та година не си тръгва.
Трето - мъжа иска пържола и свирка, който и да било мъж.

Ама голям си смешльо, поне помни какво лъжеш - явно съпругата остарява с година за дни, а пък либовницата - обратното:

Тежко ми е - едната на 38 ма другата на 29 ми идва малко нанагорно след 3 години връзка.
Засега ,,комуникирам,, и с двете Simple Smile

Съпругата вчера стана 1 година по-дърта а кифлата след 3 месеца става на 30, моя грешка, сега проверих коя година е родена по-младата

# 607

ти си тотално изперкала ..
това твоето момче , ако ми го изтърсиш риал ..
ше ти трябва нова фасада .. нищо, че до ся не съм бил жена  tooth

# 608
В днешно време младите отдавна не са това, което бяха. Все още се чудя как е възможно на невръстната възраст 18 г. може да имаш такова огромно туловище, лоша кожа, бръчки и гърди на раждала и кърмила поне две деца жена.

Тука малко наедро обобщаваш, защото има и много добре изглеждащи 18-годишни. А и сред днешните 30-40-годишни има такива, които на 18 са изглеждали потресаващо.

На 18 наистина са потресаващи но около 24-25 се пооправят. И на 27 ги удря нещо в главите и почват да реват за деца

# 609
Аха, от 18 стигнахме до 30  Joy

Аз пък не съм съгласна. Колкото мъже, толкова и желания. Както и при жените Simple Smile
Явно живеете много изолирано. Или се успокоявате, че щом вие сте в това положение, и другите са така нещастни...

# 610
Аха, от 18 стигнахме до 30  Joy

Аз пък не съм съгласна. Колкото мъже, толкова и желания. Както и при жените Simple Smile
Явно живеете много изолирано. Или се успокоявате, че щом вие сте в това положение, и другите са така нещастни...

18 е метафора. Ма тая на 27 я взех тя почти на 30 станала, как лети времето... Joy Че то това си е дърта любовница.
Мъжете искат свирка и пържола, мани кво ви говорим за да ни пуснете  tooth

# 611
Весела вечер от мен.
Отивам да обещавам че всичко ще се нареди, ще живеем заедно и ще имаме дете... някой ден... Joy
Баси, кво ли не правим за едното чукане...

Марсо, оставям те да се оправяш с тетките  Joy

# 612
Аха, от 18 стигнахме до 30  Joy

сега щастието и нещастието го остави ..
говоря ти, че мъжете в дълбочина си приличаме много в своите потребности , желания .. или нежелания ..
това, че има различни .. никой не отрича ..
но от това, което пишеш правя извод, че си мислиш, че мъжете едва ли не .. не се различават жените,
което пък ме кара да поставям под съмнение въобще опита ти с мъжете  tooth

не познаваш мъжете .. или вероятно съдиш от един изолиран случай за повечето мъже , което е голяма грешка

# 613
Познавам такава палитра от мъже, че си умирам от смях като чета какво пишеш за тях  hahaha

Весела вечер от мен.
Отивам да обещавам че всичко ще се нареди, ще живеем заедно и ще имаме дете... някой ден... Joy

Тъжно, тъжно...

Тетките отиват да пият ракия с шопска, оправяйте се сами  Mr. Green

# 614
Познавам такава палитра от мъже, че си умирам от смях като чета какво пишеш за тях  hahaha

Весела вечер от мен.

Тъжно, тъжно...

Тетките отиват да пият ракия с шопска, оправяйте се сами  Mr. Green

палитрата ако е сведена до травестити и гейове , може  tooth
ако е друга палитрата .. се опасявам, че познаваш само имената на тези мъже и си мислиш, че ги познаваш  tooth

Общи условия

Активация на акаунт