За мъжете и брака

• 26 180
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Мрасо, кой е общия случай? На мен не ми е ясно? Има мъже и на 30 и на 40 не стават. Примерно  тъпи са, скучни са, кофти характер, нищо особено на външен вид, нищо особено в секса, миришат им краката, майките им купуват дрехите и т.н. и т.н.  Виж Брат Пит си е вървежен и на 50, сигурно и на 60 ще става. Сега вие ако се вълнувате от това жената да е на до 30, тогава лесна работа. Молете се да има $$$. Ясно е е социалната проституция е широко разпространена по света и у нас.

# 706
Абе много от младите момичета нямат нужда толкова от секс,  че това да им стимулира паралелност във връзките. Ако имат нужда от вещи, които някой може да задоволи, могат и да си стоят "верни" дълго време... докато не ги тресне любовта  Flutter То   любовта си е разковничето, нищо, че някои само за секс си намилат, а други за ботушки Laughing

# 707
аха .. разбрах .. значи няма значение мъж ли си жена ли си на 40 ..
и за двата пола е еднакво  tooth

# 708
Да, дори и  дали си на 40 няма значение  - като си си смотан ще си страдаш извънполово и възрастово, сори Sunglasses

# 709
Мрасо, кой е общия случай? На мен не ми е ясно? Има мъже и на 30 и на 40 не стават. Примерно  тъпи са, скучни са, кофти характер, нищо особено на външен вид, нищо особено в секса, миришат им краката, майките им купуват дрехите и т.н. и т.н.  Виж Брат Пит си е вървежен и на 50, сигурно и на 60 ще става. Сега вие ако се вълнувате от това жената да е на до 30, тогава лесна работа. Молете се да има $$$. Ясно е е социалната проституция е широко разпространена по света и у нас.

общия случай е средностатистическия/ката мъж/жена ..
без да се класира в изключенията !

сети се колко жени на 40 изглеждат толкова добре, че да могат да впечатлят мъж ..
и каква е потенциалната вероятност да се случи това ..

и колко мъже на 40 познаваш, които биха могли тепърва да стартират някакви нормални отношения с жена ..
демек колко мъже на 40 познаваш, които изглеждат добре .. спрямо изглеждащи добре жени на 40 ..
и кой е с по добри шансове да създаде отношения ..

колко амортизирани/захабени изглеждат жените на 40 и колко мъжете ..

питам просто .. може и да греша нали , но аз смятам, че мъжа на 40 се котира значително по добре от жена на 40

# 710
аз съм свидетел , как младо момиче се мъкне с 60 годишен плондер ..
момичето изглежда божествено ...

и като я питам .. добре ве как му лягаш на тоя ..
може ли да ебе още  tooth

вика не , ама може поне да тежи  tooth

иначе я води насам натам .. купува и скъпи мазила и дрехи ..

Явно портмонето му е доста тежко и затова се е прежалила. А секса го получава от някой младок, който може и стотинка да няма в джоба. Някои жени просто са си оправни. С чичко паричко за палтенце и ботушки, с младия пич - за хубав секс. Flutter
Това, че мъжът има пари не е гаранция, че става в леглото. Но за някои жени липсата на умения в тази област от мъжа, се компенсира с много пари от негова страна.  Wink

Да, това е мечтата на всяка златотърсачка. На стария да не му става, само да се разкарва с него за показ, оня ако иска да се хвали и лъже, че всяка нощ я ..., а тя да му взима парите и с млади гаджета да ги харчи. Една моя позната с един такъв ми каваше : "Целувам го, възхищавам му се, съгласявам се с него, четкам го и гледам да имам, колкото се може повече неща на мое име".

# 711
аз съм свидетел , как младо момиче се мъкне с 60 годишен плондер ..
момичето изглежда божествено ...

и като я питам .. добре ве как му лягаш на тоя ..
може ли да ебе още  tooth

вика не , ама може поне да тежи  tooth

иначе я води насам натам .. купува и скъпи мазила и дрехи ..

Явно портмонето му е доста тежко и затова се е прежалила. А секса го получава от някой младок, който може и стотинка да няма в джоба. Някои жени просто са си оправни. С чичко паричко за палтенце и ботушки, с младия пич - за хубав секс. Flutter
Това, че мъжът има пари не е гаранция, че става в леглото. Но за някои жени липсата на умения в тази област от мъжа, се компенсира с много пари от негова страна.  Wink

Да, това е мечтата на всяка златотърсачка. На стария да не му става, само да се разкарва с него за показ, оня ако иска да се хвали и лъже, че всяка нощ я ..., а тя да му взима парите и с млади гаджета да ги харчи. Една моя позната с един такъв ми каваше : "Целувам го, възхищавам му се, съгласявам се с него, четкам го и гледам да имам, колкото се може повече неща на мое име".

без хич хептен не е .. лигави му месото там  tooth

# 712
[

сети се колко жени на 40 изглеждат толкова добре, че да могат да впечатлят мъж ..

и колко мъже на 40 познаваш, които биха могли тепърва да стартират някакви нормални отношения с жена ..
демек колко мъже на 40 познаваш, които изглеждат добре .. спрямо изглеждащи добре жени на 40 ..

питам просто .. може и да греша нали , но аз смятам, че мъжа на 40 се котира значително по добре от жена на 40
[/quote]   

Тази средностатистическа жена има поне едно дете (носила го в себе си 9 мес. , раждала е , да не говорим за хормоналните скокове ) , носила е на плещите си едно цяло домакинство и отглеждала и този средностатистически мъж , който се е " скапвал" от работа от 8 до 5 и е изкарвал някаква сума пари , която смята че е нормално да раздели м/у него , жената която е по майчинство( и взема "баснословна сума '') и младата любовница.....

# 713

Тази средностатистическа жена има поне едно дете (носила го в себе си 9 мес. , раждала е , да не говорим за хормоналните скокове ) , носила е на плещите си едно цяло домакинство и отглеждала и този средностатистически мъж , който се е " скапвал" от работа от 8 до 5 и е изкарвал някаква сума пари , която смята че е нормално да раздели м/у него , жената която е по майчинство( и взема "баснословна сума '') и младата любовница.....

не разбрах какво казваш .. честно казано  Thinking

# 714

Сега ще ти кажат че са сдухани на 40 щото са ни раждали децата и прали чорапите 😃

Да, има изключения които на 40 изглеждат добре, но за годините си. Лицето ок, това им е фасадата и хващат окото, то не е дневен, нощен крем, шпакловка, замазка но от шията надолу 40 си личат и няма как да се скрият. Мъжа на тия години е по-запазен, природа.

# 715

Марсо, ама ти да не би наистина да си на 15, та ти се виждат толкова дърти 40-годишните жени? Thinking
Мъж, който на 40 не е създал семейство, в повечето случаи не му е читава работата. Я е любител на чашката, я разсъждава като теб за жените. А и се е научил да си живее сам и да не се съобразява с никой (е, освен ако не го обгрижва още мама, а тогава става още по-лоша картинката). Да, ще вземе по-млада жена вероятно, но дали ще му е сполучлива връзката, Божа работа. За разлика от теб, не слагам всички 40-годишни мъже под един знаменател. Има и изключения, разбира се.

Зандали, жените, които се "продават" за вещи, дори и да ги тресне любовта, едва ли ще се отърват от "вредните" си навици. И току виж се прибрали при любимия с ботушки, "купени с извънредния аванс". Mr. Green

# 716

Марсо, ама ти да не би наистина да си на 15, та ти се виждат толкова дърти 40-годишните жени? Thinking
Мъж, който на 40 не е създал семейство, в повечето случаи не му е читава работата. Я е любител на чашката, я разсъждава като теб за жените. А и се е научил да си живее сам и да не се съобразява с никой (е, освен ако не го обгрижва още мама, а тогава става още по-лоша картинката). Да, ще вземе по-млада жена вероятно, но дали ще му е сполучлива връзката, Божа работа. За разлика от теб, не слагам всички 40-годишни мъже под един знаменател. Има и изключения, разбира се.

Зандали, жените, които се "продават" за вещи, дори и да ги тресне любовта, едва ли ще се отърват от "вредните" си навици. И току виж се прибрали при любимия с ботушки, "купени с извънредния аванс". Mr. Green

за мен не сте обективни , но няма значение ..
важното е как се чувствате вие .. какво е всъщност ... не е толко интересно  tooth

# 717
Е, да, ти си най-обективен. Най-добре познаваш жените и тяхната психика. Crazy
Колкото и да не ви е приятно, след демокрацията мъжете се сдухахте, сринахте се психически и жените бяха принудени да станат "силният" пол. Това яко ви комплексира и единственият начин, който ви повдига за малко самочувствието е да обиждате и мачкате жената до себе си (е и тези във форума), както и да се хвалите, че сте боцнали тази, онази...
Сега усилено атакувате жените на 40. Щом ви доставя удоволствие, давайте. Важното е на вас да ви е добре, да се почувствате мъже. На мен не ми пречи това, което пишете, защото не ме касае. Но ми се иска да се върне доброто, старо време, когато е имало истински мъже, на които не се е налагало да си плащат за секса на жената, с която живеят. И ми е малко мъчно. За вас. Sad

# 718
Никога не съм срещала човек, който да говори с такава увереност, че познава всички други и знае какво искат. А тук - цели двама  Mr. Green
Момчета, сериозно, не се правете на по-глупави, отколкото сте  Peace

# 719
Е, да, ти си най-обективен. Най-добре познаваш жените и тяхната психика. Crazy
Колкото и да не ви е приятно, след демокрацията мъжете се сдухахте, сринахте се психически и жените бяха принудени да станат "силният" пол. Това яко ви комплексира и единственият начин, който ви повдига за малко самочувствието е да обиждате и мачкате жената до себе си (е и тези във форума), както и да се хвалите, че сте боцнали тази, онази...
Сега усилено атакувате жените на 40. Щом ви доставя удоволствие, давайте. Важното е на вас да ви е добре, да се почувствате мъже. На мен не ми пречи това, което пишете, защото не ме касае. Но ми се иска да се върне доброто, старо време, когато е имало истински мъже, на които не се е налагало да си плащат за секса на жената, с която живеят. И ми е малко мъчно. За вас. Sad

прехода обърка голяма част от хората .. това е вярно ..
някой мъже не могат да преживеят факта, че много хора от днес за утре ..
буквално за една нощ от бачкатори станаха милионери ..
живеят с мисълта , че това и на тях може да се случи .. това за мъжете нали ..
да прехода обърка мъжете .. изкриви представата им за реално и нереално ..
но .......... жените не са по малко засегнати от прехода  Mr. Green
всяка втора , която изглежда малко по добре .. си мисли, че щом за оная кифла има принц ..
и за нея ще има ... ама нъцки  Mr. Green огромна част от жените живеят с мисълта,
че ще срещнат принца на белия кон .. тоя с фабриката и белия мерцедес  tooth  а то няма принц  tooth

ама това, че няма .. на повечето не ви пречи да продължавате да го търсите ..
и по лошото е , че започвате да полудявате от един момент нататък, че принца го няма  tooth
тез неврози и истерии по онова време не са били толко често срещано явление ..
а те от там идват .. от нереализираните мераци .. да дойде принца с белия мерцедес ..

иначе от безплатния секс по хубаво нещо на тоя свят няма , ама у тоа меркантилен и уж еманципиран свят .. както по рано няколко души казаха .... е безплатно само сиренцето в капана .
чувал съм и аз за такова нещо като безплатен секс .. ама не помня от кога не ми се е случвало  tooth

Общи условия

Активация на акаунт