Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 35

• 65 267
  • 812
  •   1
Отговори
# 480
Герда, може и така да направя. Благодаря за съвета.

# 481
Гуакамоле, аз имам една любима приказка- и това ще мине. Хубаво, лошо- не може вечно да е стационарно положението. Все нанякъде ще тръгне. Дано да е най-доброто, което ти искаш.

# 482
През страница се обсъжда до кога ще е на работа Шефкетова, но някой има ли сигурна информация? Иска ми се да обсъдим с нея как ги вижда тя нещата, за да си знам после какво да говоря с Цветков.  newsm78

# 483
Д-р Шефкетова ще е на робота до 15 май - вчера тя така ми каза. 15 май е петък. Успех на всички пациентки на любимата ни д-р Шефи и дано скоро всички да я последваме   bouquet Hug

# 484
Марсче, благодаря много за инфото, дано се уредя с час.

# 485
Стискам палци, ще се уредиш Simple Smile

# 486
Благодаря ви за съветите. Не знам дали ще ползвам хомеопатията, но много ви благодаря, че ми помагате със съвети! Ще я обмисля. Ще направя пак консултация с УНГ. Може би просто имунната ми система е паднала и затова развивам колонии. Причината поради която не я подсилвам е, че при ендометриозата е опасно да се подсилва имунната система - предният път, когато го направих изкочи нова киста.  ooooh!

# 487
Някой има ли болезнена О? Моля,да сподели с какво я облекчава?

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 00:39 от Анонимен

# 488
Герда, на теб сега ли ти стана болезнена овулацията?

# 489
Не, от време на време се случва.

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 00:39 от Анонимен

# 490
Герда, при мен от години ми е болезнена Ото, за облекчение не знам как може да се постигне. Като се пукне фоликулът до ден отшумяват болките. ЛУФ нямам. По едно време се съмнявах за ендометриоза. Приемам го за анатомична особеност.

# 491
gerda1, аз различни болки облекчавам напоследък с акупунктура.  Peace

# 492
  • Burgas, Bulgaria
Някой има ли болезнена овулация? Моля,да сподели с какво я облекчава?
От около година и аз съм с болезнена овулация. Не правя нищо, защото не знам какво се прави. Просто чакам да отмине. Преди две вечери почти цяла нощ не спах от болки. Търпя си ги. Направо не мога да си представя , ако при овулация трябва да правя секс, направо мисия невъзможна, не давам дори да ме пипат. Ние сме с мъжки фактор и няма смисъл да правим каквото и да било през такива дни, но ако не бяхме така сигурно щях а стискам зъби в името на бебето. Нямам представа защо през последните месеци болките се засилиха, като при стимулация.

# 493
Профенид прави чудеса.

# 494
  • Burgas, Bulgaria
Профенид прави чудеса.
Това свещичките дето ги изписват при снимка на тръбите ли са?

Общи условия

Активация на акаунт