Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~118

• 29 515
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Откъде е тази информация за ...бебетата, ще ми каже ли ..някой, моля! newsm78
Или ...то е ясно, казвате..още по едно бебе ..трябва, за по един сезон още... hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Heart Eyes

# 181
Ели най-добре е да изучим турския, ама аз нямам технологично време...За кога!

Кралице за бебетата - по логика...Нали децата са плод на любовта......

Ама бебето на нашата ханъм в реала се отлага за още един сезон....Още от времето на Дила си мечтаеше да си имат бебче с Бурак.....

# 182
Лелее,какви новини имаме! newsm10 Аз бях сигурна,че ще имат втори сезон и двата сериала! LaughingИмат си висок рейтинг!Нищо,че на Съдбата падна!Да видим дали бебето ще се роди в края на сезона! Joy

# 183
Злати отдавна бях писала, че Топрак ще се роди в реално време - след 9 месеца.. октомври 2014- юни 2015 точно 9 месеца....И ще ни оставят цяло лято да мислим кой ще го вземе, щото много мераци има за Топрак - Елиф и Кахраман по право и след това като ги започнем - всичките наред...

# 184
  • Плевен / София
Здравейте момичета
хубави новини smile3501 при мен линковете на превода на Съдбата не се отвориха, но ще  карам така....и с руския ми е достатъчно...да видим какво ни чака тази вечер и утре... Thinking
Кралева....честит нов подпис....за къде пътуваш....да не отиваш при Кахраман.....

# 185

Всеки понеделник от 20.30 часа по Star tv

Може да  гледате сериала онлайн тук: 

Гости  Hug

# 186
Привет на всички в темичката !  Hug
Благодаря за хубавите новини  newsm44 ,гифтчета,колажи ….        bouquet

# 187
Привет на всички в темичката !  Hug
Благодаря за хубавите новини  newsm44 ,гифтчета,колажи ….        bouquet

Тио  Hug много са сладки  Hug Hug Hug   love001  love001  love001

таткото чак не може да повярва  Party Party Party Party

# 188
Здравейте, мили момичета,
е..та...то...няма време за нищо. Просто часовете си летят и не стигат.
Щях да пиша за  Парчетата - като гледам часовника минутите отлетяха.
Готови сме за новата серийка.
Да идва.

Приятна вечер на всички и много емоции.
Дано да е хубава и да ни носи радости.

# 189
Нашия красавчик прегръща всички наред....

Сиси  Hug

# 190
# 191
Все пак - нещо, невиждано до сега в предишните серии.
Хазал след катастрофата  - бяга в гората, скрива се  и се сеща да звъни на Гюлсерен.

Хазал -  Майчице,.....мамо....МИЛИЧКА.....Убиха ги....Много ми е зле......
Гюлсерен - Дъще, какво става ?? Кой кого е убил ???
Хазал - МАЙКО,  моят приятел и баща му  - убиха ги !!! Много е страшно !!! МАЙКО, моля те, ела и ме вземи от тук.

Гюлсерен - Добре, добре, стой там и ме чакай. И не си изключвай телефона.
Хазал -  Чуваш ли ме ?? МАЙКО, идвай по-скоро. Моля те....
Гюлсерен -  Добре, аз сега ще позвъня на баща ти и  после ще ти прозвъня на теб.
Хазал - Добре.

Гюлсерен звъни на Джихан.
            Джихан и Йълдъръм отиват на местото.
            Гюлсерен пристига в гората по черния път и вика по име Хазал.

/някой моменти ги прескачам/

Хазал - към Гюлсерен.
            МАЙКО, МАЙЧИЦЕ.....
Гюлсерен - Момичето ми, какво се случи ?
                Горещо се прегръщат като истински майка и дъщеря, Хазал много плаче.

Гюлсерен - Дай  да те погледна.

Идват Джихан и Йълдъръм.

Хазал - Татко,...... татенце.....
Джихан -  Дъще.....
               Много красив момент на тримата - прегърнати.
               Джихан ги притиска в обятията си, до любящото си сърце....Ето мига, в който Гюлсерен и  Хазал  виждат и чувстват със сетивата си  всеотдайната опора, която блика от душата на Джихан.  Това е любовта....това е обичта....вижда се от километри. Самата любов се  показва и доказва.

Хазал -  Много ме е страх. Татко, какво става там с  тях ?
              ...............................................
             Подчертавам -  това е нов момент в съзнанието на Хазал. Като, че ли й светна вече червената лампичка. Ще започне ли Хазал да отсява  житото от плявата ???

# 192
Нашия красавчик прегръща всички наред....

Сиси  Hug

СЛЪНЦЕ, здравей,  ама защо ги прегръща...защото това го може и то го може качествено......топло, горещо, влюбено, всеотдайно,  изкусително, ласкателно, предизвикващо,  жадуващо, опустошително и запомнящо се за веки веков.

Само си представи каква енергия излъчва  това вълшебно и божествено тяло - направо неустоима.

# 193
Добра вечер момичета!  Hug Hug Hug
Приятно гледане и безпроблемен нет ви желая.
Скрит текст:
Няма да мога да гледам..... много домашна работа съм си донесла....  ама утре жива умряла с валеряни, валидоли  и т.н съм с вас.

# 194
                  Още малко от  18 серия.
                   В къщата на Гюлсерен.

Хазал -  МАЙКО, може ли да остана тази нощ тук да спя ?
Гюлсерен - Разбира се, нима ще те пусна?.....Милата ми.....моята дъщеричка.....
                  Пак истинска прегръдка между Гюлсерен и Хазал. Покъртителна  близост между майка и дъщеря.

..................................
                 Хазал разказва, че убитите са Яъз  и баща му.
                 И Хазал и Джансу се обливат в плач.

За този момент искам да пиша - При изблик на чувства и мъка всеки родител  прегръща детето, което е отгледал, а не детето, което биологично е негово.......Това е много важно.
                  Ендемолци в този момент ни показват любовта на родителите към децата си чрез енергията  на душата .....на щастието да  прегръщат детето си,  на което са посветили 15 години от живота си, а не на детето, което биологично е тяхно. И Джихан и  Гюлсерен.
                   Мили момичета, ето ви пак логиката в книгите на Бертолд Брехт - германския им идол.
                   Ендемолци си знаят работата. ВЕЛИКАТА ФРАЗА НА БРЕХТ, СПОРЕД КОЯТО,  РОДИТЕЛ Е ТОЗИ, КОЙТО Е ОТГЛЕДАЛ ДЕТЕТО, А НЕ ТОЗИ, КОЙТО ГО Е СЪЗДАЛ.
                   Ендемолци са немско говорящи и  фанатизирано си защитават тяхното, независимо, че е германец.

Общи условия

Активация на акаунт