Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~118

• 29 514
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
И как Дефнето усспя да изкара петилетка за една година и да започне да и се гади на 5-я ден!

Да бе...сега сигурно ще е бременна.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Може да е болна , как да е бремена, докторите да си хвърлят дипломите Twisted Evil

# 376
Дефне вика... пени се  и припадна....

# 377
Дафка пита ти какво правиш тука,
тъй като си непредсказуема и момичето бомба съм длъжен да стоя наоколо
хубаво ти си знаеш

Топрак яко боксира Елка докато яде
усети ли
не
а сега
да усетих , той усеща че баща му е тука пита нещо Ел
тя почна да се дърпа ама той каза няма ама, всичко ще е наред на всички ще разкажа всичко имай ми доверие
искам живота си да прекарам гледайки те в очите
толкова ли е лесно
да лесно е ти ме обичаш аз те обичам другото ще е лесно

Ха ха Дафка си има фитнес инструктор

Ках я пита да влезне ли с нея тя не иска че майка и ще е ядосана, Ках не иска да я оставя , но тя го уговори
знам че ще ни е трудно но не се притеснявай виж днес какъв хубав ден е да не го разваляме

Братчедката на Къй я умолява да яде че има деца които няма да я оставят така да не се притеснява.
Новата господарка е във фихъра си иска по друг начин да се реди масата
Ойсел казва че така е искала Къймет , Шук дава да се разбере че вече няма Къй вече има Шук
Мера иска кафе, а Шук веднага отива да сплетничи защо Елка оставила Керем, Мера я отряза че не знае нищо, тя като има зор да го пита.

Ках добре дошъл , искаш ли кафе.
Не не искам искам да ви кажа нещо
Зия. ако искаш да ни казваш нещо за годежа знай че няма такъв
Ках каза знам искам нещо друго да ви кажа , ние с Елиф ще се женим.

Сул опява какви са тези шафрантийски работи днес си с Керем утре си с Кахраман как може така
Елка се оправдава че няма друг избор защото обича Кахлраман, Сул и каза имаш избор ще се ожениш или за Керем ил ще забравиш Кахраман.
Якуп опява че върши глупости , Зия го кара да остави Кахраман да обясни нещата и да изчака, Кахраман обясни че и да се опитвал да спре нещата не можал това е съдбата да са заедно.
Зия гони всички иска да говори с Кахрой я обича , аз говорих с аман.
Сул се събира да си ходят , казала и да не се влюбва да бяга от него а тя какво направила
Мамо бягах съпротивлявах се но не стана обичам го той е бащата на детето ми.
Казах ти как да постъпиш а ти ме направи за резил хайде събирай се отиваме си в Хатай
Няма да стане , никъде не отивам от Кахраман няма да се откажа никога.

Зия- виж синко любовта е налице ,но майка ти Керем виждаш го тръгна да се жени, те говориха с мен Елиф каза че е съгласна , а ти сега идваш и казваш че се обичате каква е тази работа, татко Елиф е майка на детето ми и се обичаме, добре но Дафне, с Дафне се развеждам, размисли ли добре , размислил съм това е крайното ми решение.

Братчедката пита какво е станало та е напуснала дома си, Къй си пее песента че всичко е направила заради семейството си но е разбрана неправилно.

Ках и Мери, пита я къде е Керем, тя не знаела много е ядосан и разстроен да не се среща с него, Ках каза че ще се срещне трябва да се срещне, Мера го защитава че много се е влюбил в Елиф и че сега това ще го смаже.
Ках пита къде е майка им, ти не знаеш ли с татко се скараха заради Елиф и я изгони от къщи не иска да се върне в къщи , ще се върне ще видиш, но какво е направила майка ни, това е Къймет Йорукхан и мястото и е тук.

Сул се вайка за съдбата си да има такава урсуз дъщеря в деня на годежа си да говори влюбих се в женен мъж.
Елка и казва че годежа не е правилното което е щяла да направи, а правилното е да се свърже с човека който обича и че ще има война със всеки който и се изпречи на пътя дори това да е тя майка и.

Браво на Елка така се бори момиче.

Ках - керем чакай
няма какво да си кажем
чакай керем казах ще говорим
казва му думите от фрагмана
че дори малко да го беше обикнала Елиф щеше да отстъпи но тя обича него
керо пее че Ел го ненавижда , ЧЕ ТОЙ Я ОБИЧА И ЧЕ ТЯ ЩЕ ГО ЗАОБИЧА,
Ках му каза че тя е майка на детето му и че бъдат заедно
разбери тя не те обича Керем разбери
Но Керо упорито и тъпо казва че говори глупости и че щеси я върне , Ках му каза ок иди и я питай да видим какво ще ти каже.

Къй звъни на Шук, тя се оправдава че има работа и трябва да тича да я извини, Къй пита за Зия, Шук и каза че Зия не иска да говори повече с нея, Даже Гюл се скара на Шук защо и говори така ама то просто и се прави на голяма работа

Ках говори с адвоката за развода си , адвоката му каза че е ходил при нея и тя го върнала и че не иска Ках каза че ще говори още веднъж с нея.
Ках звъни на Къй пита я къде е , тя му каза и той и каза чакай ме идвам.
Къй се радва че най харното и дете от всички идва да си я прибере, че другите двама слушат баща си ама героя иде за нея без да му пука.
Сул се маха и каза че повече няма дъщеря на име Елиф, Наз не иска да ходи с нея ще остане при кака си, Айше и тя се намеси пита какви ги върши Сул, Елка я подхвана че те са винаги заедно и че трябва да се справят заедно , заговори и за внучето пита я ти не искаш ли да го видиш щастливо с нас.

Максьо и той бълнува че Елиф го обича като разбра че не е имало годеж с Керо.
Къй-Добре дошъл сине
кажи майко , какво да ти кажа ,
какво си казала на Елиф, защо го направи , защо не искаш да съм щастлив защо се месиш , какво ти казах аз на теб , искаш да те намразя ли.

Тия двамата Дафка и сие ще се влюбят дърлят се като кучета ама накрая ще се сдавят.

Макси мечтае за Елка нали не е сгодена и мисли че парашута му се отворил.
Новия затворник кара Макси да става, Макси му каза нещо да не се занимава с него оня се опита да му набие ама Макси е непобедим зае ръководната роля.
Сул е непреклонна влачи Наз и се маха, не е съгласна да живее повече тук в грях
Ках я пита къде отива , тя му отговаря в ада по добре отколкото тук да гледам какво правите

Сул не дава да и се меси Ках, той и каза че обича Елиф, тя му каза че е женен , той - аз се развеждам, ти не искаш ли да е щастливо бебето с майка си и баща си и взе да и обяснява за любовта си към Ел и я моли да приеме връзката им, иска да ги оставят насаме да поговорят .
Двете успокояват Ел вече да спре да се тревожи че Ках ще уреди всичко.
Ках и пее колко обича дъщеря и да забрави гордоста си ,тя си пее нейното че не е съгласна с такава връзка.

Патрона на затвора дойде да каже на Макси кой е , а Макси се репчи и вика и кво от тва.

Дипломата Ках върна Сул,
и каза на Ел вече да не се притеснява и че няма да ги остави.
Гюлшан звъни на Ках да му каже че майка му е в болница.
Шук прави разместване.кара се на двечките да пазят мебелите че мъжа и във фирмата се трепе да изкара курушите .
Гюл си мечтае за Къй да я отърве от това страшилище , Шук чу и пита какво има , Дафка идвала , ааа тъкмо ще и кажа новината тръгна да и казва за сватбата на Ках и Ел ама Керо е изпревари и и каза че не е имало годеж защото вуйчо му е провмалил работата и че ще се ени за Елиф.

Къй е добре имала кризичка ще живее.
Ках я пита как си , как да съм след тези твои думи.
Хайде хайде тръгваме си чакат ни , кой , баща ти , не Гюлшан
и взе да се оправдава за действията си пред Елиф че всичко го е направила заради тего и нее виновна в нищо.

Баси жената света срути ама не е виновна .

Закараха Дафка пред дома на Ел
излиза и насреща и крещи като луда Елиф, казва и да не се надява на Ках , не е възможно да са дзаедно и че няма да даде развод , тя била убиец на брака и , Ел не и остана длъжна и и каза че тя е убиец на бебето и , но Ках ще оправи всичко , тя вече не е в неговия живот и сърце а тя .
Дафка крещи като умопомрачена да се маха от живота и да ги остави на мира.
Шук ядосана че няма кой да и отвори вратата , пукна се от яд като видя Къй и се направи на гостоприемна ама напомни че Зия ще се ядоса много.
Зия пита тя какво прави тук

Док пита нещо шофьора , а той вика откъде да знам да не съм и мъж аз съм и само шофьор.

# 378
  • Плевен / София
Сега сигурно ще е нелечимо болна, защото няма как да е бременна....толкова доктори казаха, че по никакъв начин не може да стане майка... Naughty

# 379
Дефне вика... пени се  и припадна....

Хайде сега ще изкарат, че е бременна !  Mr. Green

Нерви  много благодаря !   bouquet      bouquet       bouquet

# 380
Е, не! Тази да е е наистина бременна или какво? newsm61 newsm61 newsm61 newsm61

# 381
Да речем, че е станало "чудото" (изобщо не се и съмнявам де) и Дефнето е бременна. Ембрионът се имплантира на 7-я ден. Тогава най-много да получи като предменструални болки. Няма как да и става лошо и да припада. Все едно е бременна със слон-чак такава реакция едва ли има в историята на медицината. Уф! Гади ми се пред перспективата за тази да е бременна, но така си осигуряват втори сезон.

И какъв обстоен превод! Сега го съзирам Simple Smile Супер! Много благодаря!

# 382
  • Плевен / София
да лесно е ти ме обичаш аз те обичам другото ще е лесно
 Party Party Party Party Party Party Party Party Party

# 383
И какво сега Дафка бременна ли е или не.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Какво още ще им мине през главите.....

# 384
  • в подножието на планината
 wavey wavey wavey

Нерви, Hug Heart Eyes благодаря за превода!  bouquet

Мислех да не досаждам тази вечер, но не издържам... ooooh! ooooh! Ако Дафка е бременна, не знам как ще продължа със сериала... Rolling Eyes Предпочитам да е нелечимо болна, колкото и грозно да звучи... Rolling Eyes

# 385
И какво сега Дафка бременна ли е или не.... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Какво още ще им мине през главите.....
Може да е болна от нещо, ама не и бременна чак  Mr. Green

# 386
wavey wavey wavey

Нерви, Hug Heart Eyes благодаря за превода!  bouquet

Мислех да не досаждам тази вечер, но не издържам... ooooh! ooooh! Ако Дафка е бременна, не знам как ще продължа със сериала... Rolling Eyes Предпочитам да е нелечимо болна, колкото и грозно да звучи... Rolling Eyes
Илде здрасти
що да досаждаш това са глупости пиши си на воля

Няма да е бременна бе ,няма такова време за да се оплоди яйцеклетката камо ли вече и признаци да има
нещо с нервната система ще да е или друго заболяване

# 387
  • Плевен / София
Аз също бих "преглътнала" всичко друго, но не и да е бременна.... ooooh!

# 388
Абе нали не спряха да повтарят, че не може да има деца, каква бременност  Mr. Green

# 389
  • Плевен / София
Нерви    bouquet  bouquet
аватара ти е в тон с подписа.. smile3501 smile3533

Общи условия

Активация на акаунт