Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~118

• 29 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Аз май казах че няма да има бебе
сега кой ще черпи ааааааааа

Нерви то и аз при дадената ситуация съм сигурна ,че бременност няма ,но сценаристите може да мислят по-различно ,но от мен имаш почерпката мила !
/Ще тичам да я приготвя Wink Laughing /

# 601
Аз май казах че няма да има бебе
сега кой ще черпи ааааааааа

Всички непознали  bowuu bowuu  Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Надявам се да не е бременна, ама ако е  newsm78

# 602

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 20:26 от MAMA-AN

# 603
Нерви и за всички вас пишещи в темичката ,почерпка от мен -"Версаче стил " -капучино и терамису с мараскино ! Да ви е сладко !   Hug Heart Eyes

# 604
Добра вечер!
Тио мерси за почерпката  Hug Hug Hug
А тази снимка са я пуснали да се притесняваме или да ни успокоят newsm78
Май по-скоро да ни побъркат или поне мен  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Скрит текст:
Добре, че щерката порасна и ме отмени тази година за яйцата, иначе щяха да станат едни шарени  Joy Joy Joy Joy

# 605
Ето това е изрезката от прегледа ,когато Дафне смяташе ,че е бременна ,а докторката и обясни защо не е….
/някой е писал ,че е фрагман от 26 епизод ,но не е !!!/

На снимката която е сложила Ани ,се вижда същата лекарка ,но Дафне е с друг тоалет …

# 606
Ето това е изрезката от прегледа ,когато Дафне смяташе ,че е бременна ,а докторката и обясни защо не е….

На снимката която е сложила Ани ,се вижда същата лекарка ,но Дафне е с друг тоалет …

Това е стария епизод с мнимата бременост... Някой проверява ли я?
Нерви, дано си права.... newsm78 newsm78 newsm78

# 607
  • Керодиспансера
Ани, на снимката и тримата са много сериозни  newsm78 ако се окаже, че е болна, Кахраман дали няма да остане с нея  newsm78 а ако се окаже, че е бременна, ще бъдат в еднаква ситуация с Елиф - Ках кого ли ще избере, дали любовта си или семейството си  newsm78

# 608

Това е стария епизод с мнимата бременост... Някой проверява ли я?
Нерви, дано си права.... newsm78 newsm78 newsm78

Това е от 5 - епизод  2 част с бг. суб. 53 мин.
Докторката казва : " Вашите шансове да забременеете са почти нулеви.  Вашите яйцеклетки не могат да бъдат оплодени. Нито бебе, нито сурогатно майчинство. По никакъв начин не е възможно. "
Само че сценаристите са по-големи доктори.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 609
Ани,Нерви,Ели,Диде,Деси, Hug wavey

За нас няма бебе,но за СЦ? Joy

Тио Hug благодаря за почерпката! Hug

Скрит текст:
Нашите пак с награди! Laughing

# 610
# 611
Нерви и за всички вас пишещи в темичката ,почерпка от мен -"Версаче стил " -капучино и терамису с мараскино ! Да ви е сладко !   Hug Heart Eyes

ауууууууу страхотна почерпка стил и класа отсякъде
мнооого ти благодаря

# 612
Тио благодаря за почерпката - голяма вкусотия, добре, че не съм бременна, че щях да пометна  Party

Ели не знам какво да кажа....ако искаш истината - имаш я. И в двата случая Кахраман ще отиде при Елиф - според мен. Дафка се държа непочтено с него, не беше истинската съпруга, която да го обича така, както казваше празни думи без съдържание. Дафка не поиска неговото дете - опита се да го убие. Каза му го в прав текст не веднъж. Само това беше достатъчно, Кахраман да се отдръпне от нея. Както каза на Елиф, независимо от това, с Елиф или без нея, той е щял да се разведе. И аз му вярвам, защото живота му беше като бягане с препятствия....Той прескочи препятствието и връщане на зад няма. Но да видим какво ще решат сценаристите.
Може би някой ще каже, че съм жестока, но не съм. Приемаш човека до себе си в здраве и болест в щастие и нещастие, но когато този човек ти отвръща със същото. Когато този човек е способен да убие част от теб, заради егоизма си и чувството за собственост, то тогава не заслужава нито уважение, нито съчувствие. Защото Дафка, дори и да има здравословен проблем, то завръщането на Кахраман тя ще оцени, като нейна победа, а не като благодарност, че той е пожертвал любовта си, заради нея. Дори си представям усмивката на лицето на Дафка.
А ако наистина не е бременна, де факто тя го лъже отново.

# 613
Това било конюшнята. Взех го от др. тема. Разследване ще има. Няма начин да не се стигне до Хазал. Малолетна е , в затвор не може да влезе. Какво остава? Това и за лечение е трудно.

# 614
Това било конюшнята. Взех го от др. тема. Разследване ще има. Няма начин да не се стигне до Хазал. Малолетна е , в затвор не може да влезе. Какво остава? Това и за лечение е трудно.

Да Галя видях снимката във фейсбук и понечих ад я сложа, но видях, че ти вече си я сложила...Няма начин да няма разследване. А и Хазал не беше на тържеството и е нормално да се усъмнят в нея....

Общи условия

Активация на акаунт