Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~118

• 29 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Eли  Hug Гости  Hug Хриси  Hug Сиси  Hug Диди  Hug дано не съм пропуснала някой  Praynig

За кой ли път ви пожелавам хубав празничен ден  newsm51 newsm51 newsm51 но така ми идва от вътре  Peace

Сиси да ти е жив и здрав внука Калин - да радва цялото ви голямо семейство и най-много баба Сиси  Hug Hug Hug Hug Hug А на него пожелавам да е здрав и да срещне голямата и истинска любов, ако все още не я е срещнал  Two Hearts

Ели +1  newsm10 за целия пост....
Но споко. Току що видях, в съседната тема за Съдбата, че една мама е дала линк за епизодите на Съдбата с бг субтитри на две места - ще сложа линковете тук, и на първа страница, само да ги оформя....Има само един малък проблем, че епизодите се превеждат с 1 седмица закъснение....Но според мен това не е болка за умиране. Все пак и с малко закъснение има къде да се гледат епизодите на български, за тези, които не знаят турски и руски.....

Цветница ни донесе радост  Party Party Party Party Party Party

Не съдя преводачките, това е тяхно право, но това заключване и ползване на превода само от определени хора, за мен е също проява на егоизъм  Peace
Голяма работа! Не си разваляйте хубавия празник, момичета! Винаги е имало и ще има дребни дущици! newsm08 newsm08 newsm08

Деси  Hug права си казъм  Peace

АНИ, покорно ти благодаря. Ти никога не ме изоставяш, даже и да пиша калпави  постове, защото си истински приятел. Да си ми жива и здрава.
Благодаря за пожеланията за Калинчо.
Как така умееш да се раздаваш - и да ти е нещо неприятно, и да се сърдиш - минава ти за отрицателно време и все едно нищо не се е случило.
Умееш бързо да  прощаваш, което е най-важното за теб и нас.
Още веднъж - благодаря ти и ти желая безпроблемно здраве и благополучие.

Изчетох и разгледах новата тема - както винаги....няма да повтарям все това.
Във всички теми от "Романтични сериали" нашата е най-хубава, благодарение на теб.
Ако не си ти ще е  постна като другите и като  постната пица на  Симеон Дянков.
Дерзай все така напред и все напред.

За постовете - благодаря на Ани, Краличката наша, Злати, Цвети, Хриси, Гости, Зари, Нерви, Ели, Тио, Деси, Дидка  и  всички, които пишете при нас -
Благодарим  от все сърце.

# 76

Сладури, довечера от 22.00 до 00.00 часа . Тиха буря.

Ако ми се доверите на интелекта - сериите  30 и 31 /ако не ви излъжа/ ще бъдат много интересни. Големи душевни терзания и много любов.
Мисля, че ще бъде сватбата на Иит и Дениз, ако може да се нарече сватба - по-правилно е  тържествено  бракосъчетание в дома на Иит.
Ще има интересен развой на събитията на нашите герои.
Заповядайте  по  телевизията ни БТВ Лейди.

# 77
Скрит текст:
Аз се зачетох в другата тема- ама тя работата - дебела... Някой по български вариант си мери нещо дето го няма....Някой се смята неоценен или велик...
newsm48 newsm48 newsm48
за съжаление, който не е добре с руския, ще гледа сериите с бълг.суб. седмица-две по-късно....

# 78
Здравейте на всички! Hug Hug Hug

Честита Цветница! newsm51 smile3525

Ани Hug благодаря за прекрасната празнична тема Hug

Върнах се по обяд от гостито за РД на внучката! Laughing
Благодаря за поздравите и пожеланията! Heart Eyes Hug

Честит имен ден на именничките в темата-Цвети HugКралицата HugГости Hug

Да сте живи и здрави,много щасливи и обичани от близки и приятели! Heart Eyes Party

Честит имен ден на внучето на Сиси! Hug
Да е здрав,умен и много да ви радва! newsm51 smile3525

Дъщеря ми е Росица,а зетя Калин!Да са здрави и много щастливи! Laughing Heart Eyes

Благодаря за споделеното инфо на всички! Hug Hug Hug

Имам да наваксвам с преводите!Нищо не съм гледала! Joy Joy

Прекрасен остатък на деня! Hug Hug Hug

# 79
Сиси - ядосваш ме, сега ме разсмиваш....
Скрит текст:
Ние тук да не сме деца, та да се сърдим....Каквото има да ти казвам, го казвам и въпроса за мен е приключен....Ами недисциплинирана си....Не спазваш правилата и затова ти се ядосвам....Хората затова са направили скрития текст, да не се пишат лични работи в тостовете. Един да уведоми модераторите и покрай сухото гори и суровото....Какво ти преми да сложиш една снимка по темата, или да напишеш коментар, а нещата извън темата да бъдат в скрит текст.....До кога ще бъда жива да те уча..... Thinking

Подарок от Хатидже Шендиль Бурак Сагйашару за 86 тыс. лир

Хатидже для любимого заставила всех быть с открытым ртом.
Хатидже сделала для любимого подарок,купила ему золотые часы за 86 тыс.лир.
Как известно Хатидже и Бурак скоро поженятся,а именно 29 мая.
Счастье пары,которое видно по их глазам,29 сядут за стол венчания.
-Где вы проведете Медовый месяц?
-Пока еще мы не планировали.Смотря как обстоят дела.Либо в Турции либо в другом месте.

Хатиджето направила на Бурак подарък златен часовник за 86 хил. турски лири.....

Злати Честит празник и на теб  newsm51
Да са ти живи и здрави дъщерята и зетя - да се обичат много и да ти дарят сега един внук  Peace

# 80
  • Плевен / София
Скрит текст:
Аз се зачетох в другата тема- ама тя работата - дебела... Някой по български вариант си мери нещо дето го няма....Някой се смята неоценен или велик...
newsm48 newsm48 newsm48
за съжаление, който не е добре с руския, ще гледа сериите с бълг.суб. седмица-две по-късно....
Деси, в темата сме достатъчно момичетата на "ти" с руския език така , че спокойно....да са живи и здрави мамашите....

# 81
  • Плевен / София

Това са новите линкове за гледане - можете да ги проверите....Ще ги сложа на първа страница, като остава Колекцията на Galina74 където тя качва епизодите с руски субтитри и фрагманите с Бг субтитри.....

Ани, линковете са наред....да сме живи и здрави ...на всичко се намира колая......

# 82
Гости разбира се, че се намира колая. С общи усилия се справяме и при онлайн гледането. Е, като беше Нерви всичко беше по-лесно, но сега момичетата, като разберат и споделят нещо, виждаме на къде вървят нещата...След това Тио слага преводи от хърватски, или мамашите пускат подсказки...Ще се оправим разбира се, но не е там работата....Струва ли си да правиш сам превод на цял епизод, за да го гледат да кажем 100 приятели.

Скрит текст:
Същата работа стана с едно мое изследване за остеопороза...Понеже докторката сама е финансирала закупуването на апарата и трябва да си вземе парите и с причина или без, всеки, който влезе в кабинета й за преглед го праща на това изследване. Но предварително не казва на пациента, че изследването е платено. Отиваш да ти правят изследването, сестрата е страшно любезна, чак подозрително любезна....но и тя предварително не ти казва, че изследването се заплаща. Когато направи изследването и казва трябва да ми платите 65 лева....И аз питам - защо до сега никой не ми каза, че изследването е платено...а ако нямам пари....Отговор "Ако нямате пари няма да разпечатам изследването - остава в апарата"...Хубаво де....но апарата е работил, използвани са консумативи...разходите са направени....И ако нямаш пари не ти дават резултата....
Същата работа и с видеото с преводите....Преводачката ще си загуби времето да превежда, но ще гледат само тези, които мислят като нея.....Ами да си го гледат....
Ако трябва ще преразказваме тук епизодите кой какво разбрал и пак ще се справим....
Аман вече от грандомания.....

Деси споко...няма място за тревога докато мамашите превеждат.....и докато и те не станат умни и заключат видеото....Защото при тях хората плащат за преводите. И въпреки всичко са по-благородни и пускат видеото без да го заключват....
Аз нямам нищо против да плащаме, макар, че нямам търпение да чакам да излезе бг превода, а гледам руския...но все пак труда на преводачката да бъде овъзмезден, ще плащам.....Но да заключваш видеото, защото ще гледат хора, които не мислят като теб....сори....но това означава друго....

Този момент не го изгледах добре - трябва да се върна да видя защо Елиф се ядоса - Кахраман излъга ли я, че се е порязал  newsm78

# 83
  • Плевен / София

Този момент не го изгледах добре - трябва да се върна да видя защо Елиф се ядоса - Кахраман излъга ли я, че се е порязал  newsm78
Ани, ядоса се, защото разбра, че порязването не е животозастрашаващо.... Joy Joy Joyа от реакцията и Кахраман разбра, че на Елиф и "пука" за него....ей такива ми ти работи....сладурчета....

# 84
Гости ама Елиф наистина се притесни....Забрави колко му е сърдита......А пък той направо се размаза  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Момента на яхтата беше много сладък....
Аз затова отидох да направя малко снимки с бг субтитри и да го изгледам още веднъж...та така разбрах, че видеото е заключено.....Защото снощи си доизгледах епизода с руски субтитри...дори и не се сетих да проверя дали е преведен....
Снощи гледах как Керем и Якуп заговорничеха против Кахраман. Такова лошо впечатление ми направи това пичлеме Керем.....Особено като каза на Якуп, че майка на бебето е Елиф.....И като се прави на мъж..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
На фрагмана нали го дават пак на неговото място на Босфора с двата пръстена и ги хвърля в морето...Ами не ми стана жал за него...Той просто си го заслужи...Ако Елиф знаеше, че се е раздрънкал за бебето, щеше да се откаже от сгодяване, женитба и т.н. ....Керем е човек на който не може да се разчита....Това е....Всичко за него е като детска игра........

# 85
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Скрит текст:
newsm48 newsm48 newsm48
Деси, в темата сме достатъчно момичетата на "ти" с руския език така , че спокойно....да са живи и здрави мамашите....

# 86
Гости разбира се, че се намира колая. С общи усилия се справяме и при онлайн гледането. Е, като беше Нерви всичко беше по-лесно, но сега момичетата, като разберат и споделят нещо, виждаме на къде вървят нещата...След това Тио слага преводи от хърватски, или мамашите пускат подсказки...Ще се оправим разбира се, но не е там работата....Струва ли си да правиш сам превод на цял епизод, за да го гледат да кажем 100 приятели.

Скрит текст:
Същата работа стана с едно мое изследване за остеопороза...Понеже докторката сама е финансирала закупуването на апарата и трябва да си вземе парите и с причина или без, всеки, който влезе в кабинета й за преглед го праща на това изследване. Но предварително не казва на пациента, че изследването е платено. Отиваш да ти правят изследването, сестрата е страшно любезна, чак подозрително любезна....но и тя предварително не ти казва, че изследването се заплаща. Когато направи изследването и казва трябва да ми платите 65 лева....И аз питам - защо до сега никой не ми каза, че изследването е платено...а ако нямам пари....Отговор "Ако нямате пари няма да разпечатам изследването - остава в апарата"...Хубаво де....но апарата е работил, използвани са консумативи...разходите са направени....И ако нямаш пари не ти дават резултата....
Същата работа и с видеото с преводите....Преводачката ще си загуби времето да превежда, но ще гледат само тези, които мислят като нея.....Ами да си го гледат....
Ако трябва ще преразказваме тук епизодите кой какво разбрал и пак ще се справим....
Аман вече от грандомания.....

Деси споко...няма място за тревога докато мамашите превеждат.....и докато и те не станат умни и заключат видеото....Защото при тях хората плащат за преводите. И въпреки всичко са по-благородни и пускат видеото без да го заключват....
Аз нямам нищо против да плащаме, макар, че нямам търпение да чакам да излезе бг превода, а гледам руския...но все пак труда на преводачката да бъде овъзмезден, ще плащам.....Но да заключваш видеото, защото ще гледат хора, които не мислят като теб....сори....но това означава друго....

Скрит текст:
И аз съм се сблъсквала с подобни неща и те разбирам прекрасно, Ани.

newsm10 newsm10 newsm10

# 87
  • Плевен / София
Ани, аз затова казах, че Керем е момче, което се прави на мъж.....как ще гледа жена и дете...че той не ходи на работа.......аз ако съм му работодател на втория ден "хвърчи"....да не говорим каква работа върши в семейната фирма....ако не е вуйчо му едва ли би работил на такава позиция в холдинг....

# 88
Здравейте момичета!
И аз честитя на всички с имена на цветя! Бъдете живи и здрави и много обичани!

На Ани - спецални благодарности за усилията да води темата! Ани, прекрасно оформяш темите, майстор си! Наистина тук е много уютно и хубаво.

Напоследък не пиша в темата, защото не гледам Съдбата. Но ви чета редовно.
А иначе следя Парченцата.

Хубава вечер на всички!

# 89
Цитат от Ани Снощи гледах как Керем и Якуп заговорничеха против Кахраман. Такова лошо впечатление ми направи това пичлеме Керем.....Особено като каза на Якуп, че майка на бебето е Елиф.....И като се прави на мъж..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
На фрагмана нали го дават пак на неговото място на Босфора с двата пръстена и ги хвърля в морето...Ами не ми стана жал за него...Той просто си го заслужи...Ако Елиф знаеше, че се е раздрънкал за бебето, щеше да се откаже от сгодяване, женитба и т.н. ....Керем е човек на който не може да се разчита....Това е....Всичко за него е като детска игра........

А на мен много ми хареса Кахраман като му каза, че "ако Елиф ми беше казала,че те обича, щях да оставя всичко и да си тръгна" . Като гледах руския превод на серията, си мисля, че Керем лъжеше и околните и себе си за взаимната им любов, защото така му се искаше да бъде и го беше страх да си признае, че няма ответни чувства при Елиф. Като се убеди, че вуйчото  е влюбен в нея го достраша/ крещейки в колата- проклятие, проклятие/ и се разбърза с годежа...

Общи условия

Активация на акаунт