Гости
Хриси
Сиси
Диди
дано не съм пропуснала някой 
За кой ли път ви пожелавам хубав празничен ден
но така ми идва от вътре 
Сиси да ти е жив и здрав внука Калин - да радва цялото ви голямо семейство и най-много баба Сиси
А на него пожелавам да е здрав и да срещне голямата и истинска любов, ако все още не я е срещнал 
Ели +1
за целия пост....Но споко. Току що видях, в съседната тема за Съдбата, че една мама е дала линк за епизодите на Съдбата с бг субтитри на две места - ще сложа линковете тук, и на първа страница, само да ги оформя....Има само един малък проблем, че епизодите се превеждат с 1 седмица закъснение....Но според мен това не е болка за умиране. Все пак и с малко закъснение има къде да се гледат епизодите на български, за тези, които не знаят турски и руски.....
Цветница ни донесе радост

Голяма работа! Не си разваляйте хубавия празник, момичета! Винаги е имало и ще има дребни дущици!

Деси
права си казъм 
АНИ, покорно ти благодаря. Ти никога не ме изоставяш, даже и да пиша калпави постове, защото си истински приятел. Да си ми жива и здрава.
Благодаря за пожеланията за Калинчо.
Как така умееш да се раздаваш - и да ти е нещо неприятно, и да се сърдиш - минава ти за отрицателно време и все едно нищо не се е случило.
Умееш бързо да прощаваш, което е най-важното за теб и нас.
Още веднъж - благодаря ти и ти желая безпроблемно здраве и благополучие.
Изчетох и разгледах новата тема - както винаги....няма да повтарям все това.
Във всички теми от "Романтични сериали" нашата е най-хубава, благодарение на теб.
Ако не си ти ще е постна като другите и като постната пица на Симеон Дянков.
Дерзай все така напред и все напред.
За постовете - благодаря на Ани, Краличката наша, Злати, Цвети, Хриси, Гости, Зари, Нерви, Ели, Тио, Деси, Дидка и всички, които пишете при нас -
Благодарим от все сърце.