Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~118

• 29 512
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
"Дълго време, толкова..така добре ..не съм се чувствала.."-пише, под снимката.. newsm78
Много е елегантна..тя, нали се готви за сватбата си!? newsm78

Да сватбата ще бъде на 29 май....

Прическата е същата, когато е с червената рокля..ама, корема й го няма...сигурно е извън сериала..това!? newsm78

Ама прическата й е същата, като когато са с Кахраман на пейката....

# 31
това е хубаво...дано да може това да каже и героинята и във вторник..

Изпълненията на Елиф свършиха...Сега е ред на Кахраман....Ще видим шокиращата новина каква ще бъда  Thinking

Мамашите са сложили снимките на Хатидже и коментират, ако така Елиф се появи в замъка, Дефне щяла да изглежда като мишка....И описват сцената със Шюкран, от която сложих снимката на Дафка.....
Значи интуицията ми все още не ме подвежда  Peace
Как, какво значи..изпълненията на Елиф, свършиха..че ние, досега само оная ...със студените очи, безизразните...гледахме с Кахраман! Thinking
Сам и него..не искам  Mr. Green..искам ги двете гълъбчета, нон-стоп..за ръце...навсякъде... bowuu
..у конака, край брега, в къщата...където и да отиват! Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green
Не вярвам, още е рано, така да я обличат...мисля!
Но, прави са..аКо ..така се появи, оная ..съвсем, може да колабира! hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Тя, само веднъж я видя..."прилично"..елегантна...и си изгуби..речникът!  hahaha
Оттогава, съвсем...изперка... hahaha Joy Joy Joy Heart Eyes

# 32
Тиха буря работодатела на Дениз и другия мъж в колата , да не би да отвлякоха Дениз  newsm78 Тя искаше да се обади по телефона, те й казаха, че не може...след това....Сега пък Иит отиде да я търси в кавратирата, но и прияталката й май не знае нищо.... newsm78
Кралице, ако имаш спомени кажи джанъм....

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 00:03 от MAMA-AN

# 33
Изпълненията на Елиф в смисъл да се сърди на Кахраман, да има тайни от него, да го лъже....
Имам усещането, че сега след, тази шокираща новина, Кахраман ще има тайни от Елиф....Няма начин сценаристите да не поразвалят и неговия образ, за да се бори Елиф за любовта на живота си....
Само предполагам. Но Елиф вече няма да се откаже от Кахраман.....

Нали трябва да направят повече епизоди....Но сега дано поне 2-3 епизода да се наслаждаваме на любовта им....

# 34

..един, чаровно ...усмихнат Еркан!   love001

# 35
Тиха буря работодатела на Дениз и другия мъж в колата , да не би да отвлякоха Дениз  newsm78 Тя искаше да се обади по телефона, те й казаха, че не може...след това....Сега пък Иит отиде да я търси в кавратирата, но и прияталката й май не знае нищо.... newsm78
Кралице, ако имаш спомени кажи джанъм....
Да я отвлекат...нямам такъв спомен, да са отвличали Дениз! Нейните хора са...навярно ще се опитват да я...разубедят! newsm78

# 36
За Дениз - може и така да е...Аз като пиша и може би съм пропуснала нещо...
Ами комисаря й постави много жестоко въпроса - държавата се грижила за нея и тя трябвало да бъде отговорна...Но Дениз не си премълча - каза, че баща й си е изплатил дълга към даржавата, че са убили майка й и леля й...А тя след като е завършила 10  години е работила като таен агент......Браво на нея, че му даде достоен отговор....
Какво да прави момичета...ами влюби се в мафиот....Това е божа работа.....

# 37
Чекай, да кажем нещо... newsm78

Скрит текст:
Знаете ли, нещо извън темата.. newsm78
Тази неделя ..тук е техният католически Великден и са почивни дни при нас!
Цели четири дни  hahaha...чак у вторник съм..работна! Joy Joy Joy Joy Joy

# 38
Скрит текст:
Щях да питам кога е там Великдена...
Блазе ви - при нас ще се почива от петък този, който идва....до по-следващия вторник...

Мамашите за Съдбата....

- увидим,вообще так интересно как все закончится)

-пока им это снится будет,мы с ума сойдем до конца фильма))

-надеюсь будет счастливый конец Кахраман Элиф и Топрак счастливая семья

- нет пусть не заканчивается.. не хочу конец..

И те като нас се побъркват, но искат да видят щастливи Кахраман, Елиф и Топрак...и сериала да не свършва  Peace Grinning Grinning Grinning Grinning

# 39
# 40
# 41
...лека нощ!

# 42
  • Плевен / София
имам повод да почерпя…имам имен ден …
да ви е сладко....

ако някой иска да си я приготви… рецептата…..
Скрит текст:
1ч.ч. = 200мл
продукти
-6 яйца
-2ч.ч. кисело мляко/1 кофичка/
-300г извара/ако не е солена ,се посолява/
-200г сирене
-1/2 ч.ч. олио
-100г масло
-1 1/2 ч.ч. брашно
-1/2 ч.л. сода за хляб
-18 листа фини кори за баница

Баницата се подрежда в голямата тава
Яйцата , млякото , олиото, изварата и сиренето се разбъркват.Сместа се уплътнява с брашното и се добавя содата.Тавата се намазва хубаво с масло.
Всяка кора се поръсва обилно с пълнеж.Краищата и се загръщат навътре /срещат се/,навива се руло, което леко се набира при поставяне в тавата/по две рула на редичка/.Оставят се 2-3 с.л. от пълнежа , които се разбъркват с останалото масло.С тази смес се намазва баницата и се пече до златист цвят в загрята до 200 градуса фурна/ ползвах и вентилатор/.Когато е изпечена, се покрива с кърпа и се оставя за малко да почине.
По този начин баницата става пухкава , не остават сухи корички и може да се дели на парчета без да се реже

ако някой иска да си я приготви …рецептата…..
Скрит текст:
Карамелена торта
1ч.ч.=200мл
За блата:
3 яйца,
1 чаша захар,
1 чаша брашно,
2 ванилии,
3 суп. лъжици олио
Белтъците се разбиват на сняг.Когато вече се задържат на бъркалката, на три пъти се добавя захарта.Разбива се на високи обороти още няколко мин.За по- лесно разтваряне на захарта може да се добавят 2-3 с.л. гореща вода.Един по един следват жълтъците и олиото.Накрая при внимателно бъркане без миксер се добавя пресятото брашно и ванилията.Ако имате съмнения , че пандишпановата смес не ви е бухнала достатъчно , може да добавите 1ч.л. бакпулвер.Блатът се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна във форма с диаметър 20-22см.След охлаждане се разделя на две части с помощта на конец
За сиропа:
3-4 лъжици карамелизирана захар,
1 чаша вода(допълнително захар,който обича сладичко)
С този сироп се сиропират блатовете при сглобяване на тортата.Може да се добави лъжичка ром или коняк.
За крема:
600грама подсладено мляко,
1/2чаша карамелизирана захар,
2 жълтъка,
3 суп. лъжици брашно,
2 ванилии,
1 с.л.масло
От карамела , захарта и млякото се сварява карамелено мляко, което да е сладко според вкуса ви.Брашното и жълтъците се разбъркват с малко вода на кашичка и се прибавят при непрекъснато бъркане в млякото.Изчаква се няколко мин , за да се получи гъст , гладък крем. Сваля се от котлона , ароматизира се и се добавя масло/от 1с.л. до 70-80г по желание/.Бърка се докато кремът поеме маслото.Покрива се със свежо фолио , за да не хваща коричка и се охлажда.За по- бързо охлаждане може да се използва студена баня и непрекъснато бъркане.Кремът се нанася м/у блатовете и с него се измазва тортата.
За шаума:2 белтъка се разбиват с 1/2 ч.ч.захар.Когато станат лъскави и захарта се разтвори, на тънка струя се добавя карамелизирана захар, приготвена от 3-4 с.л. захар.От горещия карамел целувчената смес става лепкава , жилава и не спада.
И разбира се сервирам ви тези изкушения с любимата си гръцка музика….

# 43
  • Плевен / София
На всички момичета в темата с имена на цветя пожелавам много здраве, любов и истински приятели...

хубав празник ....

# 44
Добро утро на Цветница
 Пожелавам весел празник на цветята - Цветница!!! Всичко да стане цветно и уханно в живота ни! Желая ви слънчев и цветен живот!

Честит имен ден на всички, които носят имена на цветя  smile3525
Честит имен ден на момичетата в темата с имена на цветя - за сега са ми известни само Гости Кралицата и Цвети Бъдете нежни и красиви, като имената които носите, бъдете здрави, обичайте и бъдете обичани  Two Hearts Two Hearts Two HeartsВесел и щастлив празник  Peace

В този час
щастлив чувствам се и аз,
че мога да ви поздравя,
Приятели, с име на цветя!
И нека цветното ви име
държи духа ви в цъфтеж,
дори в късна есен, пък дори и зиме,
Животът с вас да бъде ведър, свеж!
Честито и наздраве,
днес и за множество лета,
Приятели незнайни,
Приятели с име на цветя!.

Автор - от нета

Гости Честит имен ден!
Бъди жива и здрава и много щастлива Благодаря за почерпката Наздраве

Честит Великден на всички, които празнуват днес!
Христос воскресе! Нека светлината на Неговото воскресение озари живота ви! Пожелавам ви много здраве и благополучие!

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 08:15 от MAMA-AN

Общи условия

Активация на акаунт