Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~118

• 29 513
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Сладурани, разсмяхте ме.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Утре ще се опитам да получа компетентно мнение по този въпрос и ще докладвам.
Лека нощ!

# 451
Не знам от къде й се обадиха на Невал. Но при подобно прилошаване веднага правят изследване за бременност...Тогава нищо не казаха и сега по телефона се обадиха на Невал, че Дафка е бременна....Нещо не ми се връзва....

# 452
И от какво е забременяла да я питам ???  Кахраман беше мъртво пиян.

Той от това пиене въобще не може да се възбуди, въобще не може да стигне до ерекция, камо ли да направи бебе.

Това е пълна глупост.

За какво ни правят на простаци ???
да бееее той не можа да го дигне те бебе му приписаха

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy А бебето може  да не е от Кахраман  newsm78
Хайде сега, ново 20! От кого ще е... не не не  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 453
Деси не се знае.....
За да се обаждат на Невал от някъде си....Дори не направиха намек, че Дафка е ходила на преглед....

# 454
Не разбирам - ние патки ли сме ????  Сигурно......за тях.

Първо  - Кахраман   направо пиеше  уиски, ама много уиски.....до такава степен, че въобще не беше контактен.

Второ -  Тия глупаци не знаят ли, че мъжки полов член не може да се възбуди, защото кръвта му е пълна с алкохол.

Трето - Тя да не би да му е правила минет само и само да намери някаква семенна течност...

Четвърто - И тази семенна течност да си я е напъхала във влагалището, от където във мократа среда сперматозоидите да са се добрали до  нейните яйцеклетки.

Пето - Ами тя нали е безплодна, нали толкова пъти ни казваха, че нейните яйцеклетки са мъртви и негодни за оплождане.

Е........ сега какво.....вече са годни яйцеклетките на Дефне - така ли ????

Да им имам на тези сценаристи акъла и  логическото мислене.

Пълни глупости, ама пълни.....

Да си  е--т майката.  Глупаци такива. Те всеки път нещо измислят глупаво и  се въртят като  чефрантии само и само да има повече серии.

Работата е да има гледаемост и много серии, за да имат пари да печелят. За това е.

Лека нощ.

# 455
  • в подножието на планината
Деси не се знае.....
За да се обаждат на Невал от някъде си....Дори не направиха намек, че Дафка е ходила на преглед....
Нали Ибрахим я закара в болницата като припадна и Невал също отиде, може би тогава са й пуснали изследвания... newsm78 но доколкото чух тя каза, че е бременна на 5 седмици и да не могат да разберат с преглед...знам ли... ooooh!

# 456
Ако Кахраман се върне при Дафка за мен сериала ще свърши. значи любовта му към Елиф не е била истинска. А аз му повярвах....
Дафка бременна или не, аз повярвах на Кахраман, че обича Елиф, повярвах в любовта му. Сега ако отново я изостави за мен той не я е обичал истински и много ще ме разочарова.
Не мога да приема, че ще продължи живота си с Дафка.
За мен Дафка си остава подла змия.....

# 457
Деси не се знае.....
Нали Ибрахим я закара в болницата като припадна и Невал също отиде, може би тогава са й пуснали изследвания... newsm78 но доколкото чух тя каза, че е бременна на 5 седмици и да не могат да разберат с преглед...знам ли... ooooh!

Има някаква шашма. Щях да повярвам, че всичко е редовно, ако в болницата бяха казали, че е бременна и затова й е прилошало. Но тя си излезе от болницата, мина време и тогава се обадиха на Невал.....Има нещо недоизкусурено.....

# 458
  • Плевен / София
Винаги, когато Елиф повярва на Кахраман става нещо и излиза , че е лъгал...и после била вироглава... ooooh!

# 459
  • Плевен / София
Това напиване на Кахраман му излезе много скъпо....всичко, което постигна до момента....възстановеното доверие между тях ....всичко отиде по дяволите...сега Султан ще запее, че разваля семейство....

# 460
Пратиха ни за зелен хайвер !  Mr. Green
То е ясно ,че бебе няма да има ,най-много да са объркали изследванията с на някоя друга пациентка или да е дело на Невал -фалшив документ за да спрат развода.
Къймет направо ме вбесява,тази е луда толкова ,колкото Дафка…. Crossing Arms
Заредете се с валериан за другата седмица ,защото ни очакват трудни епизоди... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Дано като в Джени Ейр ,/съпругата се самоуби беше с психологични отклонения/ и нашата Дафина да направи същото…да ама не... Sick #Cussing out

Нерви отново благодаря за превода       bouquet        bouquet           bouquet

# 461
Цитат
Има някаква шашма. Щях да повярвам, че всичко е редовно, ако в болницата бяха казали, че е бременна и затова й е прилошало. Но тя си излезе от болницата, мина време и тогава се обадиха на Невал.....Има нещо недоизкусурено.....

Ани и аз мисля така! Peace За да спрат временно развода,може би!  newsm78

# 462
Винаги, когато Елиф повярва на Кахраман става нещо и излиза , че е лъгал...и после била вироглава... ooooh!
Вярно е. Но ако Елиф не беше повярвала на Дафка, а беше разказала всичко на Кахраман, може би сега нямаше да изживяваме подобни драми....
А някъде дълбоко в себе си, мисля, че това е поредната игра, за да не се разведат.

# 463
  • Плевен / София
Ани, всичко, което Дефне каза....попадна на точния момент и се натрупа с направеното от Къймет...и Кахраман ако не беше мълчал толкова дълго....но както и да е филм е все пак....добре, че в реала няма да ми се случи.....
дано само не се окаже, че Кахраман ще бъде в сърцето на Елиф, но не и в живота и....
Скрит текст:

Благодаря момичета за компанията...лека нощ...
Нерви благодаря за превода и отделеното време...

# 464
Пратиха ни за зелен хайвер !  Mr. Green
То е ясно ,че бебе няма да има ,най-много да са объркали изследванията с на някоя друга пациентка или да е дело на Невал -фалшив документ за да спрат развода.
Къймет направо ме вбесява,тази е луда толкова ,колкото Дафка…. Crossing Arms
Заредете се с валериан за другата седмица ,защото ни очакват трудни епизоди... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Дано като в Джени Ейр ,/съпругата се самоуби беше с психологични отклонения/ и нашата Дафина да направи същото…да ама не... Sick #Cussing out

Нерви отново благодаря за превода       bouquet        bouquet           bouquet

Сигурно така ще се окаже. Но ако Кахраман покаже пред Елиф, че се колебае ще загуби Елиф. Докато се разбере, че е фалш или работата е уредена от Невал, вече Елиф  няма да вярва на Кахраман....
Затова писах, че сега ще развалят образа на Кахраман. Ще поставят на изпитание любовта му.
Къймет е уникална по злобарство...Как не я досрамя. Само Кахраман й обърна внимание. Само Кахраман се погрижи за нея......

И като допълнение, сега Елиф може да сюрпризира Кахраман и да се ожени за лигльото....Тогава кашата ще бъде пълна.....

Общи условия

Активация на акаунт