Къната, билките и всичко останало - Тема 8

• 60 749
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Дайте съвет как да махна къната от косата си, моля

# 571
С един препарат -Деколор,продаваха го в ДМ съм си махала успешно боя кафява и косата ми стана лешник.Обаче не знам дали ще стане за къна,те са трайни и доста пъти нищо не помага там.А ако е и червена все ще избива този цвят.Единствено вероятно ще стане в салон да я обезцветят.Сподели като се справиш.

# 572
Благодаря, но става въпрос за естествена къна без оцветител

# 573
  • В полите на Пирин планина
Благодаря, но става въпрос за естествена къна без оцветител

С Витамин С + шампоан. Стриват се дражета Вит.С и се разбъркват с шампоана. Нанся се на косата и се стои 30-40 минути. При нужда може да повториш.

# 574
Благодаря! Ще го пробвам!

# 575
Много се извинявам, че задам най-вероятно глупав въпрос, но..каква е ролята на хибискуса, който се добавя в къната? Най-вероятно съм се изгубила из коментарите  Embarassed

# 576
  • В полите на Пирин планина
Много се извинявам, че задам най-вероятно глупав въпрос, но..каква е ролята на хибискуса, който се добавя в къната? Най-вероятно съм се изгубила из коментарите  Embarassed

С идеята да засили червения цвят.

# 577
Моята къна се изми много бързо, та мисля да повторя пак нищо,че минаха 2 седмици само.Дано не ми се изсуши косата.Явно така ще е докато хване по здраво.

# 578
Благодаря Lady Brinne  bouquet
Точно от това имам нужда и търся, че моята вече се наслои и потъмня  Sad

# 579
Момичета, аз си поръчах био боята на Логона и шампоан Логона с къна. Чакам да дойдат и ще кажа отзиви. Исках да си купя кремообразна боя...но много скъпа ми се видя. Та взех тази на прах. Цветът е "Къна червена". Боята на Хена фокс се поизми, отдолу пак ми изби червеното.
Някйой да е ползвал боите на Логона и да има отзиви?  newsm78

# 580
Има ли доволни от тази къна?

http://parfumi-kozmetika.com/common/images/20121027-ERQAMOWGD.jpg

Казаха ми в месеца веднъж да се къносвам. Има ли значение колко често е?
Трябва ми най-вече за подхранване.

П.С В козметиката ми предложиха къна на Афродита, която е по-скъпа от горната. По-добрия избор ли е?

# 581
  • София
Има ли доволни от тази къна?

http://parfumi-kozmetika.com/common/images/20121027-ERQAMOWGD.jpg

Казаха ми в месеца веднъж да се къносвам. Има ли значение колко често е?
Трябва ми най-вече за подхранване.

П.С В козметиката ми предложиха къна на Афродита, която е по-скъпа от горната. По-добрия избор ли е?
показаната от теб къна не е истинска къна, а съдържа и хим. оцветител, който не е ОК за косата. Купи си истинска, 100% натурална къна Peace
Хубаво е най- често веднъж на месец да се къносваш, за да не се изсушава косата /макар при мен да няма този ефект, но другите момичета споделят за прекомерно изсушаване, ако е по- често/.

# 582
Ха. Усъмних се защо цената й е левче, а то защо било. Така ми се виждаше истинска и хубава на външен вид.
Препоръчайте ми тогава някоя качествена къна. : )
Все попадам на някакви ментета. Използвах и Herbal Time шоколад. Като цвят и аромат много добре само да не се отмиваше. Сестра ми също я ползва, но сребристо рус и изобщо не й се личеше. Никакъв ефект при нея.

# 583
  • София
Ако е за подхранване защо точно къна, а не друга билка, която да не дава цвят? Касия, шикакай, амла, брахми или направо готовата смес - http://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D … %D0%BD%D0%B5.2663

# 584
  • София
Ха. Усъмних се защо цената й е левче, а то защо било. Така ми се виждаше истинска и хубава на външен вид.
Препоръчайте ми тогава някоя качествена къна. : )
Все попадам на някакви ментета. Използвах и Herbal Time шоколад. Като цвят и аромат много добре само да не се отмиваше. Сестра ми също я ползва, но сребристо рус и изобщо не й се личеше. Никакъв ефект при нея.
избери си от тези
100% натурална къна има и в био магазините- най- често се продава тази на Хенафокс Peace

П.П. къната на Herbal time също е с хим. оцветители и повече прилича на боя, отколкото на къна Peace

Общи условия

Активация на акаунт