Забременели след Ин витро - тема 7

• 46 745
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
Аз вече избягвам такива неща, че много рева  Embarassed Laughing

# 691
И аз не гледам. Преживели сме го, какво да се товаря. И ММ се разстройва даже.

# 692
Пинки аз съм с много голям запек,понякога и по 4-5дни не мога да отида до WC и винаги и кръв имам и се стряскам. То аз и при всяко ходене до тоалетна все гледам дали има кръв,остана ми като навик от началните месеци.
На вас гърдите ви отпуснаха ли се леко? Моите в началото станаха едни хубави и твърди,а сега се поотпуснаха малко и се притеснявам да не увиснат.

# 693
Момичета, на 23.04 в 10.34 сутринта, в Майчин дом - София се появи нашата дълго чакана рожба Даниел - 2150гр. 49 см. Казаха, че е отличник за 32 - 33 седмица. В кувьоз е но диша сам...За мен и екипът беше доста тежко раждане с огромна кръвозагуба. 3-ти ден съм в реанимация, но вече съм значително по-добре. Благодарна съм на Господ и лекарите и се надявам отсега само хубави неща да предстоят! Прегръдки за вас!  Hug

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 02:36 от Sevianas

# 694
Sevi - честито мило мамче!!! Наистина дано от тук нататък само хубави неща и да сте много здрави! Оправяйте се и бързо, бързо се прибирайте в къщи да се любувате един на друг с малкия.  Hug  bouquet

П.С Извинете ме, че нахлух така, но просто не можах да се стърпя Simple Smile

# 695
Севи, честита рожба! Браво на малкия отличник, бързо да наддава и да ви пускат у дома да си се гледате и радвате. Бързо възстановяване и на двамата от трудната първа среща и от тук нататък само страхотни и положителни изживявания да имате. Голямо гуш и целувки на сладкия малък адаш (когато е възможно)! На теб - цялата подкрепа и пожелания за здраве, щастие и любов на цялото ви семейство! Голямо браво и на екипа и всички в МД.  bouquet  
 bouquet  Hug Hug Peace

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 08:17 от danny_cat

# 696
Мерси, момичета
Аекара, гледаха ме за хемороиди, но казаха че нямам.
Е-лен- това ми звучи като пълна плацента превия, това ли ти е диагнозата? Ако е така- трябва да почиваш и лежиш повече, да не вдигаш тежко, да не се преуморяваш и т.н.

Севи, честита рожба, да ви е здрав и много послушен малкия Дани. Прегръдки и само хубави моменти от тук нататък Wink

Последна редакция: нд, 26 апр 2015, 07:03 от pinky

# 697
  • София
Севи, честита рожбичка    bouquet Да ти е живо и здраво малкото момче  Hug
Вярвам, че всичко ще е наред и най-хубавото за вас тепърва престои  Heart Eyes

# 698
Sevi, честито! Прекрасно е че малчо е добре и скоро ще го гушнеш! Благодаря че сподели тук така скоро след преживяното, леко възстановяване и на теб Simple Smile  Много, много да ви радва и да е здраво и послушно момче!

pinky, изправи ми се косата като те слушах, добре че имаше хепиенд.    bouquet
май кървенето е общия ни кошмар тук.

Вчера бях на форума в интерекспо, много добра организация и лектори.  За мен беше и първи сблъсък с темата за кърменето и захранването.  Ще ида и днес и даже ще взема таткото, не е зле да се запознае с темата за детските болести и първа помощ при травми.

# 699
Севи, честита рожба   bouquet. Да ти е жив и здрав младежа Дани и ти да се възстановиш бързо. Да се приберете бързо вкъщи . Живот и здраве на цялото ви семейство   bouquet
 Пинки , добре че е минало  Heart Eyes.

# 700
Sevi, честита рожба! Живи и здрави да сте! Успяхте да ме разревете за добро утро.   
Пинки,стискай зъби. Борбата продължава!
Да се причисля към тези с коластрата. Снощи видях, че и при мен е текнала.

# 701
Севи, честита рожба!!  Hug Живи и здрави и малкия Даниел и ти, скоро да сте у дома!! И аз много се развълнувах, радвам се, че всичко е минало добре, въпреки че е било трудно. Наистина благодаря, че писа толкова бързо!! Сигурно ще ви позадържат в болницата известно време, дръж ни в течение!

# 702
Севи,честита рожба.Да ,Ви е жив и здрав малкия Даниел и много да ви радва.На мама бързо възтановяване Hug

# 703
Севи, честита рожба. Да ви е жив и здрав Simple Smile Бързо възстановяване и скоро да се приберете всички благополучно в къщи   bouquet

# 704
Поздравления Севи!Да вие е живо и здраво малкото юначе!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт