Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 47 652
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 105
Може и без стафиди. Слагат им шоколад, жълт крем, кремове със сирена, ядки, всякакви варианти има.

# 106
Честит имен ден на всички вчерашни цветя и клонки!
Бела, не е добра идея да правиш диети във времето на активното кърмене. Обещавам ти скоро да дойде пролетта и килограмите ти ще се изпарят неусетно. Simple Smile След третия месец и малко коремни преси и разни други физически активности можеш да подхванеш, но малко.
Онна, защо му даваш тон в живота на детето какви рокли да му купиш? Simple Smile
Дано времето след четвъртък да стане много топло, защото една млада дама си има списък за пътуването. В него фигурират само рокли и поли. И бански ще си вземе.  
 Sunglasses

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 12:52 от Ами сега

# 107
Чек, метни ми рецептата с обяснения като за идиот. Ти каза, че едва ли не нищо не му правиш. Е такъв ми трябва на мен.

Машина за хляб имаш ли? Защото аз не мога да меся като машина и пускам всичко в нея.
Рецепта този път нямаше. В една голяма чаша топло мляко (високите, като за кафе) разтворих 2 с.л. суха мая, 1 с.л. захар и малко брашно (може би 3 с.л.). Това го разбърках в купа и покрих, след около 10-15 минути започна да излиза от купата. През това време в машината пуснах следните продукти в последователността, в която изброявам: 3 яйца, 125 гр. разтопено масло, 1 ч.ч. захар, 2 с.л. екстракт ванилия, 1 с.л. есенция Butterscotch (мирише много хубаво на масло и още нещо, Д-р Йоткер имат подобна, но не ѝ помня името),  настъргана кора от един лимон, 4 ч.ч. пресято брашно (аз пресявам направо с машината с такава джаджа - http://i01.i.aliimg.com/img/pb/491/696/008/1008696491_070.jpg) и сместа с маята. Включвам на програма с тесто, машината меси и тестото втасва там веднъж. После го извадих и на набрашнен плот го омесих още веднъж за да добавя захаросаните корички. После оплетох плитката и покрито с кърпа във фурната на 50 градуса за 50 минути. След това докато намазах с яйце и захар фурната загря на 170, около 30-35 минути печене и готово. Този път пуснах вентилатор, не знам защо, но добре се получи.

Чек, имам машина и тази седмица ще пробвам пак. Дано да се получи, защото се отчайвам вече с тестените, а аз ги обичам. Другите работи ми се получават, но теста - не. Освен ако не е хляб от готови смески и тест за пици и пърленки.
Бела, не се връзвай на тролове. Пушенето е гаден навик, който искам да махна от живота си, но не ми се получава.
След като си ги спряла докато си била бременна, а и сега няма смисъл да пропушваш  Hug.
Докато си млад не пречат дори и на интензивно спортуване, но в по-късни години започва да се усеща.
Аз пропуших след като спрях да тренирам активно, но пак тичах и ходих много. Сега вече ги усещам и днес не пуших до 3 след обед. Надявам се да успея да ги спра веднъж за винаги.

# 108
Сега видях подписа на Лиляна. Не си спомням Аква да се е изцепвала по-тъпо. Освен може би онова за фризьорите мъже. Но това е прекалено.
Но тя поясни ли защо аджеба трябва да сме под турско робство още Grinning

Скрила съм подписите на потребителите, та специално влязох в профила на Лиляна да прочета великото съждение Simple Smile
Жармен, де да знам, някои жени имат еротични фантазии и с манафи, освен с фризьори, та може авторката да е от тях.
Защо обръщате внимание на Сърдитко-Петко, я го оставете да си пасе и не му се връзвайте.
Ще измрънкам и аз, че липсата на слънце ме потиска. И да е студено, и да има вятър, друго си е ако е слънчево.
Тонка, егати премеждията с тоя матрак. Аз също ще купувам, та чета с интерес развитието при вас.
Бърдс, личи си, че си изкарала прекрасен рожден ден и си личи, че си родена през април Simple Smile

# 109
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Искам да кажа, че още съм болна...Главата ми тежи и са ми омекнали краката. Уж по-малко кашлям от вчера, обаче нямам силички за нищо...Следобед ще се опитам да отида при ЛЛ, да сложи една слушалка, че вкъщи всички ме изтормозиха - иди на лекар, та иди! Ако успея, де. При нея има записани много малки деца  и се чака с часове, щото децата са с предимство. Аз, разбира се, нямам нищо против предимството на дечицата, много ясно. Но предния път чаках 6 часа. Явно не е добра схемата, защото тъкмо ти дойде редът, пристига детенце и естествено, че трябва да влезе, нормално е. Но 6 часа си е много, особено, когато си болен и едвам се държиш.

Нино, откъде купи белите яйца?

# 110
  • Ямбол
Аз пък за пръв път срещам толкова умен и интелигентен човек, който да ми допада и да е роден през април(в началото). Това изключение доказва, че няма нищо общо датата, зодията и развитието на човек.
ЧРД на патерици.

# 111
Нино, от къде ги взе? Аз бели чйца не съм виждала от 30 години Simple Smile.

# 112
  • София
Янечек, ще ти кажа само от къде да не купуваш матрака - борса за матраци ВИТ. От фирмата Нани също не съм доволна, нищо че демонстрираха загриженост към проблема ни. Обещаха бързо да ни доставят матрака, за който кандисахме, но вече в трети камион нашата поръчка липсва. Отвратена съм от тая история с матрака. Не искам да чувам по никакъв повод повече думата "матрак".  Mr. Green

# 113
Чек, имам машина и тази седмица ще пробвам пак. Дано да се получи, защото се отчайвам вече с тестените, а аз ги обичам. Другите работи ми се получават, но теста - не. Освен ако не е хляб от готови смески и тест за пици и пърленки.

Down, не може да не стане.  Simple Smile Забравих да кажа нещо за брашното. Да не купиш някое брашно за хляб. Те са по-различни, чети надписите. И all purpose не купувай. Гледай да е нещо подобно:

Скрит текст:

Нино, от къде ги взе? Аз бели чйца не съм виждала от 30 години Simple Smile.

Няма ли при вас? Тук е пълно, но не са едри като кафевите.

# 114
Дано времето слез четвъртък да стане много топло, защото една млада дама си има списък за пътуването. В него фигурират само рокли и поли. И бански ще си вземе.  
Коя е тази дама?
Че и аз имам списък. Дано не се наложи да променям съдържанието му.

# 115
Мерси за препоръката, аз съм се насочила към Тед, но още не съм поръчала, защото мисля да изхвърля и спалнята, че е огромна и да я сменя с по-тясна тип френско легло.
пп: имам въпрос към пътуващите с метрото: новото уширение има ли спирка около супермаркет Хит?

# 116
Бърдс, личи си, че си изкарала прекрасен рожден ден и си личи, че си родена през април Simple Smile

Обикновено горното го чувам винаги в отрицателен контекст. Примерно когато искат да ми кажат, че съм твърдоглав инат или праволинейна консерва  Joy

Благодаря. И за комплимента също.

Светалчо, не става ли да си запишеш час? Обясни по телефона, че не се чувстваш добре, и помоли да те приеме без да чакаш.

# 117
Като каза Янечек слънце се сетих, че вчера правих разни снимки по слънчево време.

Скрит текст:

И една от приятел, правена на варненския плаж тези дни.
Скрит текст:

Хм, като ги публикувах във форума излязоха по-тъмни и далеч не толкова слънчеви.  newsm78

# 118
Белите яйца ги купих от драгалевското Фантастико. По-скъпи са, не знам защо. Но са си едрички, М размер.

# 119
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Бърдс, не става. Попитах я за това преди време, тя каза, че всички са болни и никой не иска да чака. Не работела с часове. Замислям се да я сменя, защото беше сложила следната табелка на вратата си:

При лекаря се влиза само с оплаквания. Исканията си оставете отвън.

Но я махна, слава богу. Или сама се усети, или някой й обърна внимание.

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 14:46 от svetal4o27

Общи условия

Активация на акаунт