Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 458
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Тоня,  btv ли ще отразява пристигането на матрака ви?
Шанти, имаше интерес и от много чужди новинарски телевизии, но ги отрязахме. В крайна сметка решихме да пазим личния си живот далеч от папараците.  Laughing Ще вземат да ни завидят хората за матрака и да ни сполети нещастие. Затова ще празнуваме в тесен семеен кръг.

Нино, да ти е жив и здрав таткото и да сте все така чудесна и задружна фамилия.  Hug

# 286
  • Ямбол
За Андариел ли става въпрос? Тя е от сто години тук, отразява и се,  нужна и е почивка от тоя форум , на всеки му е нужна, и аз я забелязах, че се пали нещо.
...
Има и други, които са от сто години тук, но не им се отразява така, както ти казваш. И не мисля за себе си, а например за човечето.
Грозно ми прозвуча, без да я защитавам.

Сетих се за онази вишна ли беше, която си хвана любовник и отлетя нанякъде. Ето това се казва тотално изтрещяване.

# 287
Грозно ми прозвуча, без да я защитавам.

Скрит текст:
Тя защото хич не говори грозни неща.  Stop Но си права, че дългият стаж не е извинение, даже няма нищо общо.
Не помня вишна.  Thinking Преди явно е имало големи образи, аз много малко от тях съм засичала, за повечето само съм чувала.

# 288
Лиляна, за sourcherry ли говориш? Верно не съм я засичала скоро.

# 289
  • Ямбол
Да, за нея. Сигурна съм, че и Чек я знае.

# 290
  • София
sourcherry направи грешката да пусне онази тема за любовниците, не си спомням как беше формулирана. Все пак не е нужно това, което вършиш в живота да бъде гордо развявано по форумите. Съжалявам, че вече не пише, защото я харесвах.

# 291
  • Бургас
Добър ден!
Честит празника на всички здравни работници! Честит рожден ден на бащата на Нино! Много здраве !

# 292
  • В Космоса
Белла, да се оправяш бързо! Hug

Нино, да е жив и здрав татко ти!  bouquet

Четох в темата за третото дете. Много неприятно спречкване! Андариел постоянно се зъби на някой съм забелязала. То всеки сигурно е имал моменти, ама при нея е редовно. А една съвсем неконфликтна потребителка беше споменала, че я познава на живо и че била много готина и нищо общо с такъв образ, който показва из форумите.

# 293
Вишничка съм я чела предимно в темите  за боледуване на децата. Звучеше компетентно и разумно. Но ...не знаех за любовните и афери. Нейна си работа Peace

# 294
Сега гледах това и искам да кажа, че животните са трогателни същества....

https://www.facebook.com/video.php?v=10153011067619245

Помните ли за лъвът Крисчън?  cry

# 295
Да, за нея. Сигурна съм, че и Чек я знае.

Засичала съм я, но съм я запомнила само с това, че пише в курсив. Или беше в някакъв цвят? Явно не съм я чела по темите и не ми е направила впечатление на скандална личност. Ако не се лъжа преди 2-3 месеца я мярнах наоколо и не знам дали е изчезнала или просто е в почивка. И Касита си даде дълга такава.

Натъпках се със сладолед и ягоди и ме заболя коремът. Не бях яла сладолед от не знам кога.

# 296
Бела, отивай на лекар. Аз съм леко истерична, и като чуя главоболие, обрив и температура и не бих чакала.
Чек, не мога да разбера защо реагира така в онази тема, ама честно. Нищо не е казала Андариел, което да не е вярно за голям процент от хората в София и по-големите градове. Разбира се има и друг тип родители в това няма лошо.  В София има много прилични училища, но изброените няколко са уж най. За немската съм напълно съгласна, тя си запази традициите и нивото на подготовка е на много добро ниво.
По мое време също се взимаха уроци, аз реших, че не ми се занимава по тъпи тинейджърски причини и малко не ми стигна за английската, но училишето което завърших беше много добро. Мисля, че проблемът е в цялата система, защото държавните училища би следвало да предоставят относително еднакво обучение, но е трудно достижимо.
Тук има значение кварталът и ако искаш добро образование или купуваш по-скапана къща в по-хубав квартал или супер къща, но плащаш за частно образование, освен ако не си богат по принцип.
В София няма кой-знае какво разделение на социалните групи в отделните квартали, а така е и в повечето български градове, та този принцип на подбор на училище не важи.
Както и да е, мисля, че не се разбрахте нещо с нея, което е от спецификата на интернет общуването. Аз не видях тя да е обидила някой или нечие дете.
Сори, аз по принцип мразя да прехвърлям спорове, но харесвам и двете ви.
Тонка, то след това чакане оставаше и медии да допуснете, то ако не го тествате на момента ще е срамота Simple Smile.

# 297
Ох, Чек, как ме настъпи по мазола, така ми се яде сладолед от няколко дни, ама се удържам, май днес няма да успея.

# 298

Пускам ви за Лъвът Крисъчн, все пак и изчезвам  Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=btuxO-C2IzE

# 299
Чек, не мога да разбера защо реагира така в онази тема, ама честно. Нищо не е казала Андариел, което да не е вярно за голям процент от хората в София и по-големите градове.

Напротив, каза много други неща. Не знам дали си следила на живо, но половината е изметено, друго стои, но може би се е загубила нишката. Аз си разбирам защо реагирах, и вярвай ми реагирах много умерено в сравнение със степента на яд, която ми докара. Няма повече да я коментирам, само се надявам да е разбрала много ясно, че ще трябва да стои надалеч.
п.п. Изобщо не ме вълнуват уроците и даже дума не бях написала за тях. Затова пък тя си позволи да изпише грозотии, заради които на живо щях да я обезкостя с маникюра си. Метафора, да не се хване някои за думите и да си мисли, че бих изобщо стояла на едно място с подобна личност.

Общи условия

Активация на акаунт