Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 47 648
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 615
Днес детето се връща от зелено училище, та яйцата ще ги боядисат двамата с брат му, аз тази мацаница я мразя, но я преживявам заради децата. Тях друго от Великден не ги интересува.
Моя много религиозна приятелка пък строго осъди това, че децата ми се забавляват с боядисването на яйца - не била това идеята и нея я дразнело как всички хора гледат на Великден като на козуначено-яйчени партита  Crazy
Права е навярно, но когато вземеш забавата от децата, какво остава от един празник?
Козунак направих снощи с най-обикновено брашно тип 500, стана си съвсем добре, но съм купила и едно за кекс, ще пробвам с него в събота.

Искам да кажа , че Карфура има хубави шарени лепенки, смятам на детенцето и за раздаване/за семейства с дечицата/ да налепя от тях, че алтернативата беше да режа салфетки  ooooh!

Кажи и на тая твоя приятелка, че нищо от религия не разбира, а просто е депресарка.  Laughing  И дядо поп на мен ми е казвал като си говорехме, че яйцата се боядисват от децата , за да са щастливи, здрави и засмени и червени като тях, колкото по весели и шарени, толкова по-добре , първото е червено само и се намазват бузките на всички деца ако има вкъщи, носи се в църквата след това.  Peace  Кой и е казал, че боядисването на яйцата трябва да е съпроводено с трагедия и печал и сълзи и защо  newsm78

# 616
  • София
Звезден^Прах, много добре казано  Peace

# 617
В събота ще правя козунака на Чек, така го описа, все едно е фасулска работа, но ако не стане ще се замъкна в Малта, така или иначе тук зимата започна Sad.

# 618
Знае ли някой колко струва операция на дете за вадене на трета сливица?
Нищо не струва.  Peace
Нищо не струва, ако има договор със ЗК.
Питайте все пак, защото аз платих пломби на 4г дете! Безплатни са амалгама, белите се плащат

# 619
Та то амалгама не е ли забранена, учудвам се, че се прави още. Та и на дете Confused

# 620
  • Бургас
Звезден прах,какво стана с белите яйца? Намери ли?

# 621
  • Пловдив
Та то амалгама не е ли забранена, учудвам се, че се прави още. Та и на дете Confused
Не е забранена, още се използва. Според някои зъболекари в някои случаи е по-добре амалгама от полимерна пломба.

# 622
  • В Космоса
Нашето боядисване беше трагично и съпроводено с печал. Свекървата ме излъга с най-ужасния метод за варене, от една кора, оцеляха девет  Sad и с нехващащи бои.Crazy Аз от своя страна си отмъстих като разлях зелената боя по килима.  Mr. Green

Joy

Нямахме късмет нещо тази година. Миналата, хем за първи път боядисвах, получиха се много красиви яйца и имаше съвсем малко счупени. Heart Eyes

# 623
Аз съм чувала, че е токсична. Не знам , нямам такива пломби нито познания.
Огромно благодаря на този, който сподели за варенето с кърпа, нямам нито едно счупено  bouquet

# 624
Лина- Дааа,мисия бели яйца изпълнена,  от Лидл-а пак купих , че ми беше на път

Акаша  hahaha hahaha Какъв е метода поне сподели, да не вземе някой да повтори без да знае

# 625
Аз търся билети за Годсмак. Разменям ги за билети за Малта - България.  Flutter
Едни от любимците ми! Кога им е концерта?

На 16 юни.

Даун, идвай, но козунак ще правя пак догодина, евентуално.  Laughing

Едната ми котка се забавлява с гущерче, което някак си е влязло в къщи. Спасих го.

# 626
  • В Космоса
Слагаш ги на ниска степен и като заврат увеличаваш съвсем малко. Според мен обратно би трябвало да е, ама нали, да ѝ следвам точно указанията. Grinning

# 627
  • София
Нищо не струва, ако има договор със ЗК.
Питайте все пак, защото аз платих пломби на 4г дете! Безплатни са амалгама, белите се плащат
Рамацоти, аз не си пиша наизуст, минала съм през вадене на трета сливица с дъщеря ми.  Wink Много ясно, че в частна болница или клиника нещата може да стоят по друг начин. Аз говоря за общия случай. А в общия случай, операцията се поема от НЗОК.

# 628
  • Пловдив
Аз съм чувала, че е токсична. Не знам , нямам такива пломби нито познания.
Токсични са живачните изпарения докато се бърка амалгамата, после се втвърдява и е много стабилна.

# 629

Тук по амалгамата познават източно европейците.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт