Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 324
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 780
  • София - Рим и обратно
Пусни си едни хормони, Стейси. Моите болят понякога толкова дълго преди цикъл, понякога само едната, понякога ме боли само в една точка и се шашкам да не е рак и тичам на мамолог Shocked. Но ми казват, че е от разбъзикани хормони. То вече ЕГН-то... Старост нерадост.

# 781
И мен ме болят, ама съм с мастопатия  Tired казаха ми, че се лекувало или оперативно или с хапчета....боли преди и по време на цикъл , много. Предполагам и това е причината за зверското запушване докато кърмех, периодично се запушвах мощно   ooooh!

# 782
  • Ямбол
Аз преди имах болки, но постоянни. Ходих на мамолог - няма нищо. Той ме прати на ендокринолог и изследване на хормони - и там нищо. После като се успокоих, че нямам рак или други страшни болести, забравих и ми минаха.
Кой знае може и да съм имала нещо и лекарите да не са ги видели или пък е било друго.

# 783
  • Варна
Знам, че е хормонално. Година-две след раждането нямаше такова ПМС. После започна.
Но аз знам какво е да те инжектират с хормони(на около 18, за да имам цикъл), та затова питам ако някой се е справил с билки.

# 784
  • Луната ни пази
Знам, че е хормонално. Година-две след раждането нямаше такова ПМС. После започна.
Но аз знам какво е да те инжектират с хормони(на около 18, за да имам цикъл), та затова питам ако някой се е справил с билки.
Стейси, пробвай със затопляне, на мен ми помага много.

# 785
Едните пишат за козунаци, другите за гърди и после като вземе да се обърка някой мъж, да не му се сърдите.  Laughing

Мър, чудесни козунаци!

Искам да кажа, че пак имам мишка  Crossing Arms А тъкмо оня ден изхвърлих старият капан. Но той беше ръждясъл, де. Крайно некоректно е да ловя мишка с такъв капан. И неуважително. Ше купя нов. Всичко мене ме чака в тоя живот, ейййййй!

# 786
На село след ремонт - всичко в ламперия и затворени замазани дупки и в самите стени си вървят и пърпорят мишки де Grinning
 Та един познат на моя мъж / италианец и си купил къща на село / му даде да пробва уред с ултразвук срещу гризачи.
  Лятото беше . Ха познайте ефекта .......къщата пъплеше от мишки и отвън влизаха ,ако забравим вратите Grinning
  Тино ,нали имате котка Grinning
 Нашите котки на село винаги са някакви аристократи и мишки не ядат Grinning

# 787
Имаме котка, при това тя лови на дедо Данчо комшията от мишките, но в спалнята не я пускам, а и мишката излиза само нощем.  Grinning

# 788
Аз преди години  в къщата на баба от прозореца беше влязла мишка / там и до ден днешен мишки не влизат - тя е вдигната на метър над земята - така е строена и явно затова няма мишки ,това беше инцидент./ . Та пуснахме котарака вътре .
  Вечерта се събуждам и нещо ме души на шията - Мики точно там легнал и спи . / Инак беше хванал мишката де ./

# 789
Имаме котка, при това тя лови на дедо Данчо комшията от мишките, но в спалнята не я пускам, а и мишката излиза само нощем.  Grinning

Искам да кажа, че котките са нощни животни. Затвори я една седмица в спалнята.  smile3540 smile3540 smile3540

# 790
Софи  Joy с тия саби. Аз ще си я хвана, за да мога да и се порадвам, като на предишната, мистър Джингълс, и после посред нощ да ида накрай квартала и да я пусна  Heart Eyes

# 791
Искам да кажа ,че ако е аристократична котка като нашите  хич няма да хване нищо . Имаме си такъв хубавец на село - Белчо . За красота да го гледаш милият .
 Той инак е ловец де - на гълъбите ни Grinning / Но това е тайна ,щото мъжът ми ще го прати на"екскурзия" / принудително изселване в друго село или град на питомци дето ядат други такива Grinning / . А този котарак е потомец на една котка / породиста  бяла със синьо и зелено око / ,която живее до училището на сина ми и там собственичката раздаваше котенца / бабата почина по -миналата есен за съжаление , много мила беше ./

# 792
  • Варна
Котката е голяма работа ! Вярвайте ми.

# 793
Някой ако знае за билкови илачи против болящи гърди в ПМС-да сподели!  Confused
Много е неприятно-айде милото е свикнал и пипа нежно, ама в автобус, примерно, някой ако ме ръгне, ще го убия.  Embarassed

Аз знам кои точки да си масажираш, а най-хубаво някой иглотерапевт да те бодне. Има четири точки които се казват four gates. Две от точките се намират на ръцете, две на краката между първия и втория пръст.

Всякакви чайчета за черен дроб ще са ти полезни. Много салати и коприва, листа от глухарчета. А, и по-малко алкохол. Laughing болезнени гърди преди менструация е признак, че черният ти дроб не е наред, според братята китайци.

Ако имаш съсиреци в менструалната кръв също е възможно да е черния дроб, но там се прави диференциална диагностика, защото може проблемът да идва от жлъчката. Те си знаят...

http://acutakehealth.com/why-are-you-doing-that-point-lv3-li4

Тук можеш да ги видиш къде са разположени, обикновено дори само ако започнеш да ги масажираш ще усетиш лека болка при натискане на тези точки. Масажираш докато болката изчезне.

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 01:05 от Цонна

# 794
Нашите на това село винаги са едни такива странни и отвеяни и не стават за ловци на мишки Grinning
Имахме една кръстоска беше  с персийска и поколението си не можа да изгледа от 4 котета едно оцеля и го отгледа колито Лиза Grinning /

Общи условия

Активация на акаунт