Искам да кажа ... (31)_06.04-12.04

• 48 410
  • 1 142
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро!
Онна, да ти е все така умно детето! И малките да го следват успешно!
Моят син тази нощ в 2 плака за нещо, но и той май не знаеше за какво, сутринта така жално плачеше, че не иска на ясла, след малко му мина и тръгна спокоен. Аз естествено не се наспах.
Жаки, не мисля, че е сериозна тази диагноза и дано да съм права.
Джулка, много смешна снимка Simple Smile
Успешен ден на всички!

# 436
Добро утро.
И на мен не ми харесва снежен Великден, макар че тук няма сняг. Обаче е студено и мрачно.
Какво стана с пролетта?

Честито на вчерашните рожденици!
Пожелавам им много здраве, късмет и хубави моменти.

Онна, честит златен медал на голямото ти момче!  bouquet

# 437
Добро утро!
Жаки и аз съм на мнение да отидете на друг лекар. Аз използвам Пулмикорт от миналата година, защото ми откриха алергия от прах и влага. Започнах да кашлям много лошо, едва си поемах въздух. Личната лекарка ме лекува с два антибиотика, докато ме прати на пулмолог и се установи, че аз всъщност не съм болна, а алергична. Та, Пулмикорта много ми помогна и ако ми се възбуди алергията отново, ще го ползвам. Диагностицирана съм с асматичен бронхит, но не знам до колко е вярно. Не помня точно какви тестове ми правиха, но определено не са ми поставили диагнозата с една слушалка.

# 438
Добро утро!
Джули, стискам палци!
Онна - браво, да ти е все така умно детето!
Жаки и аз мисля, че трябва да посетите и друг лекар. Понякога се раздават диагнози на килограм!

Тук има шанс да просветне. Хайде вече да се запролетява, че ми писна от ботуши. Довечера сме по магазините на лов за костюм. Дано да намерим нещо, че моят зализан Петко е много капризен мъж (но с вкус).
С тия вашите козунаци ще ме провокирате да се мъча и аз. Най- много да произведа материал за строителство. Ще пробвам, ама няма да кажа на никой, че ако се изложа да не се чуе Simple Smile Виж, ако магически се получат козунаци ще всея смут във фамилията.

# 439
Добро утро!

Този снежен заек изглежда малко страховит. Grinning  При нас се опитва да изгрее слънце. Дано се оправи времето и да имаме един слънчев и топъл Великден.

Онна, поздравления за умното ти момче!

# 440
  • Euskal Herria
Добро утро! Слънчево и топло е при нас, днес се очертават 23 градуса.
Онна, честито!
Джули, стискам палци за днес!
Жаки, можеш да питаш в темата за белия списък с лекари за Пловдив. Знам, че има добър специалист - точно за установяване на астма. Имали сме дете в групата ни с такава диагноза; ходиха и със сигурност я установиха. Но правиха някакви изследвания, за да се потвърди или отхвърли.

# 441
  • София
Здравейте!  Grinning

Тия козунаци ме отчаяха. Миналата седмица купих един козунак, който беше превъзходен и вчера пак взех от същото място, който беше посредствен. Мама му стара, сега откъде да знам в четвъртък на какъв хал ще са.  Whistling
Ще се наложи да изпратя майка ми до едно място в нашия квартал, където са много хубави, но там кой знае какви опашки ще са. За месене не би ми и минало през ума.

светалчо, спахме на новия матрак. Бива. Не е мек, но да кажем е 1/4 идея по-мек от предния. Това е положението, тук следва тиииит - пегел.  Mr. Green

Снощи си изкарахме чудесно по женски. Гледахме филмчето У дома. Препоръчвам за децата и възрастните. Ние с Кати даже проронихме и по сълзичка. Аз успях да си купя една блуза, въпреки че Кати не беше ентусиазирана да влизаме из магазините, но я придумах с масаж на масажните столове.

Айде да заминава и утрешния ден, че ми писна да ставам рано в това лошо време.  Crossing Arms

# 442
Тонка, аз открих в Пикадили едни хубави козунаци, и в състава нямаше нищо съмнително. Ако имаш наблизо Пикадили, може да пробваш един.

# 443
Добро утро и от мен...Simple Smile
Вчера бяхме на банкет на лекарите (поканиха ни хора от нашата танцова група), голямо шоу им направихме....а ръководителя ни събра овациите (и ние де). Simple Smile Сигурно сега ще има отново наплив на хора към клуба. Simple Smile
Само ме хвана яд, че никой не си беше взел шапка.....можехме да минем да съберем малко визитни картички. Simple Smile

# 444
С домашните козунаци положението е компромисно - или са с конци, или са сладки  Wink Ак сложите повече захар не втасва като за конци. Аз имам мерак да се пробвам, обаче по Великден сме все в движение и няма кога. Ще се пробвам лятото примерно  Blush

# 445
Седмицата ми е толкова запълнена с ангажименти, че честно да ви кажа още нямам концепция и планове нито за козунаците, нито за яйцата, нито за агнешкото  Embarassed  Накрая ще пазаруваме в събота на обяд, и разбира се, ще се ядосвам на безумната навалица и ще си обещавам следващата година да се подготвя по от рано  Mr. Green
Освен ако не реша да отменя Великден. То пък ако няма яйца и козунаци, голяма работа. Агнешкото - за Гергьовден, и готово  Sunglasses

# 446
За месене не би ми и минало през ума.

Ще ти омеся един ако искаш, съвсем сериозна съм.
пп: Бърдс, защо не? Софи писа, че е правила кексове вместо козунаци, били много вкусни Simple Smile

# 447
Добро утро и от мен .......тука, в Бургас сняг няма, ама вятър и дъжд- колкото щеш  ooooh!  а така чакам топличкото време да излезем на тревичка и пикник някъде....имам чувството, че няма да го дочакам , детето пощурява вече вкъщи основно , навън иска да пълзи и да слиза от количката, а няма как да я пусна в тая влага и студ, чудо  ooooh!

Тонка, мога да те посъветвам да вземеш от Хасковските козунаци, много са хубави и не е щото съм от Хасково....кофтито е , че са опаковани, не са топли, но са хубави много  Peace

Скрит текст:

Джули , тоя заек все едно е излезнал от някой филм на ужасите  Laughing Laughing  Стискам ви много палци днес  Praynig Praynig Hug

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 10:42 от Звезден^Прах

# 448
  • София
За месене не би ми и минало през ума.
Ще ти омеся един ако искаш, съвсем сериозна съм.
Янечек, оценявам жеста ти  Hug, но ние ще пътваме за Видин и имам поръчка за повече броя козунаци. Аз не съм от претенциозните всъщност. Обичам сладък козунак, без никакви джаджи вътре и приятно мекичък. Отстрани на езерето има магазинчета и в едно от тях правят козунаци на място, ако се сещаш. Почти всичко им е много вкусно и яко се дебелее.  Mr. Green

# 449
  • дядовата ръкавичка
Онна, браво на момчето, все така да ти е умно и успешно!

Жаки, задължително трябва да се направят и други изследвания (дихателния тест е основен, но за  малко дете не знам дали е приложим). Лекарите напоследък с много лека ръка поставят разни диагнози: астма, аутизъм, хиперактивност .... и изсписват дългосрочни терапии с небезобидни лекарства. Пулмикортът е кортикостероид. Със сигурност помага, но не бих го давала дългосрочно на детето си. Моят син също беше набеден за астматик, имаше си здравна книжка, трябваше да давам лекарства с години. На своя глава не ги давах, лекувах с Вентолин само когато се налага. На 11 години спря да прави пристъпи при всеки вирус,  слава Богу, така и до днес.

Общи условия

Активация на акаунт