"МАРАЛ" С ХАЗАЛ И АРАС ПО ТВ 8 - *ТЕМА 16*

• 71 421
  • 714
  •   1
Отговори
# 465
Ето още един вариант на видеото, промо

https://t.co/z4RqzqWWxt

и от днес Арас с племенниците си и техните съученици, както и фенове

# 466
  • София
 Hug Hug Hug

Малко да вдигна темата с новости около нашите актьори. То новости няма кой знае колко, повече снимки.

Тюркю Туран за All Wedding

Джейда е навсякъде последните дни
- за Elele

- за Cat&Dog

- за Hello Турция

# 467
Здравейте, момичета. Hug Hug

Джейн, Зариbouquet  bouquet

Много е хубава Хазал в промото за репортажа на казахстанската телевизия.  Heart Eyes Желая успех на АФК и там. Praynig Hug

Арас е зарадвал мъниците, браво на него, а Джейда е много красива на всички фотосесии, Тюркан е голяма сладурана. Hug Hug Wink

Ахмет/Бенан тук е... Crazy

Усмихнатото ни момиче. Heart Eyes

# 468
Арас и Керем - сладури.  Wink Heart Eyes Много ми харесаха колажите. Hug

# 469
Добро утро! Hug Hug Hug

Хазал отдъхва в Бозджаада. Wink

Арас в Чешме. Wink

Приятен ден! Hug    bouquet

# 470
Добро утро. Hug Hug Hug

Хазал и Али Атай са заедно в Бозджаада. Wink

Арас със семейството си. Hug

Не знам дали са стари или нови, но не сме ги поствали. Peace

Зад кадър на "Итиразим вар"! Wink Hug

Хубав ден! Hug  bouquet

# 471
  • София
Хазал на сватба с Али Атай. Май за първи път се осмелява да пусне тяхна обща снимка  Grinning

# 472
Добър ден! Hug Hug Hug

ЗариHug   bouquet мхм, досега снимките винаги са били папарашки.  Peace Тази снимка е първата официална, ако и аз нещо не бъркам.  Peace

Пак от сватбата. Hug

Хубава неделя ви желая.  bouquet

# 473
Добро утро! Hug Hug Hug

Арас с баща си, поздравява го с вчерашния Ден на бащата. Hug

Хазал с фенка. Wink Heart Eyes

Арас подкрепя акцията в защита на кучетата - "Кучетата са приятели, не храна"! Става въпрос за някакъв китайски фестивал на кучешкото месо, или нещо подобно. Shocked

Хубав ден!   bouquet Hug

# 474
  • София
Красивата Джейда!

# 475
Да повдигна темата, че много сме паднали надолу. Hug Снимчици на нашата команда от тук, оттам.  Wink

На 25 юни рожден ден е отпразнувала Елван Боран.   bouquet Да е жива и здрава. Hug Споделила е снимката с текст: Празнуването на рождения ми ден започва. С приятелите ми ще пътуваме, но първо да закусим. И още една от празника. Wink

Фърат, Джанкат, Арас, Тюркю, Елван, Биге и Гюмеч с приятели. Hug

Джейда с дъщеричката си. Heart Eyes

Арас с фенове. Wink

Фърат на почивка. Hug

Мерве Булут също си почива. Flutter

Джанкат с мама, татко и сестра си. Wink

Реха Озджан.  Mr. Green Laughing Grinning

Зари,    bouquet Прекрасна е Джейда. Hug

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 22:33 от ·٠•Snejka•٠·

# 476
Откъс от интервюто на Арас за списание "InStyle Men".

Какво ще кажете за театъра и сериалите?
-Мисля, че театъра и сериалите са различни дисциплини. Много обичам театъра и бих искал да стъпя на театралната сцена, но нямам такъв опит, че да играя и в театъра, и в сериалите. Ако получа предложение за театър, то ще се концентрирам само върху театъра и върху играта си.

За близките си...
- Чичо ми също е актьор, сестра ми е човек на изкуството. Те ме хвалят и аз се гордея с това.

За дома си...
-Сега живея в собствен дом. В новия си дом донесох реда и чистотата от къщата на родителите ми. А тях научих от майка си.

За филмите...
-Искам да се снимам филми до края на живота си. Имам някои добри предложения, някои идват и зад граница, но аз и мениджъра ми мислим еднакво и отделяме голямо внимание на сценария на даден проект.

За сериала "Времето лети"...
-Сериалът "Времето лети" се превърна в най-големия ми успех, а следващият - "Великолепния век" стана най-впечатлителният.

За танците...
-Увличам се от танците още от "Времето лети". И досега много обичам да танцувам. А за сериала "Марал" се увлякох и от школата на шоколада.

За жените...
-В една жена ме привлича нейната личност и искреност. Мога да се чувствам уверен до жена, на която ще доверявам и разказвам всичко, без да скривам нищо. Само си помислете, аз майка си никога не съм лъгал и няма да я излъжа.

За Сарп...
-В сериала "Марал" аз играя Сарп. Ние имаме сходни качества, но аз не съм толкова самоуверен, колкото е той.

За неприятните черти от характера на хората...
-Повече от всичко не харесвам алчността в хората. Искам да подчертая, че не ми харесва, когато някой обижда някого, защото обичам и уважавам хората.

Скрит текст:
Что вы можете сказать о театре и о сериалах?
-Я думаю, что театр и сериалы отличаются дисциплиной. Я очень люблю театр и хотел бы, как профессионал выступить на сцене театра, но у меня нет такого опыта, чтобы играть и в сериале и в театре. Если я получу предложение сыграть в театре, то я буду концентрироваться только на театре и на своей игре.

О родственниках...
-Мой дядя сам актер, сестра человек искусства. Они меня хвалят и я горжусь этим.

О собственном доме.
-Сейчас я живу в собственном доме. В свой новыйдом из дома родителей я принес с собой дисциплину и чистоту. А чистоте и порядку я научился у своей мамы.

О фильмах...
-Я хочу, чтобы фильмы в моей жизни были до моих последних дней. Есть очень хорошие предложения, некоторые поступают из заграницы, но и у меня и у моего менеджера мысли сходятся, и мы уделяем большое внимание на сценарий проекта.

О сериале "Бесценное время"
-Сериал "Бесценное время" стал моей большой удачей, а следующий проект после него ("Великолепный Век") стал для меня большим впечатлением.

О танцах...
-Я увлекся танцами во время проекта "Бесценное время". С тех пор я очень люблю танцевать. Да и для сериала "Марал" я увлекся школою шоколада.

О женщинах...
-В женщине меня привлекает личность и ее искренность. Я могу чувствовать себя уверенным рядом с женщиной, которой я буду доверять и буду рассказывать все, не скрывая ничего. Сами подумайте, я даже маме ни разу не врал и не буду врать.

О Сарпе.
- В сериале "Марал" я играю Сарпа. У нас есть схожие качества, но я не слишком самоуверенный, как он.

О неприятных качествах...
-Больше всего я не люблю в людях скупость. Подчеркну, что не люблю, когда кто- то кого- то обижает, потому что я люблю людей и уважаю их.

Перевод сделан для группы: http://vk.com/turk_dizileri

# 477
Привет! Hug Hug Hug

Хазал e подкрепила правата на хомосексуалистите.  Hug  Ако не се лъжа акцията е във връзка с признаването на еднополовите бракове в Америка.  Peace Феновете й обаче са я съсипали, повечето коментари под репостванията й са отрицателни. Sad

Не се страхувайте от цветовете... Ако обичате, искате да обичате хората, независимо от тяхната религия, език, раса или сексуална ориентация, оцветете вашия свят с безброй цветове... Ако някой ви попита, просто му кажете, че обичате цветовете. Не се страхувайте от цветовете на хората.

Скрит текст:
Do not be afraid of colors... If you love/want to love people regardless of their religion, language, race or sexual orientation, color your world with a myriad of colors.. If anyone should ask, you just say that you love colors. Do not be afraid of colors or people.

https://instagram.com/p/4bzrMfK-9D/?taken-by=leylahazal

https://instagram.com/p/4btWb6q-xa/?taken-by=leylahazal

# 478
# 479
  • Варна
Браво на Хазал  Peace
А за отрицателните коментари не се и съмнявам все пак това е Турция  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт