"МАРАЛ" С ХАЗАЛ И АРАС ПО ТВ 8 - *ТЕМА 16*

• 70 630
  • 714
  •   1
Отговори
# 645
Снимки от 14 епизод. Hug

Сет... зад кадър...

Хазал. Heart Eyes

Тюркю.

Джейда с дъщеря си.

# 646
http://www.tv8.com.tr/video/maral-en-guzel-hikayem/maral-en-guze … lum-tanitimi/7771
Приятели все по интересно започва да става. Марал прие предложението за брак на Ийт ама май набързо ще се откаже. Като гледам от трейлъра за 15 епизод явно се връща отново при семейството си, а именно в Луна. Вероятно там тя ще бъде креативния директор. Колкото и да иска да избяга от Сарп няма да успее. Но коя е отново жената която я следи

# 647
Леле, аз съвсем забравих, че днес е серията.  ooooh! Направо ме е яд. Stop

LuDmIl_75,  Hug благодаря, че си написала поне какво е отговорила Марал.  bouquet   Иначе, като имам време, ще го изгледам.  Wink Дано направят превод и на 13 епизод през това време. Praynig

# 648
Добро утро! Hug Hug Hug

LuDmIl_75Hug мерси за фрагмана на 15 епизод.  bouquet  Трудно й е на Марал, но трябваше да бъде честна с Иит от момента, в който Сарп се завърна.  Peace Дано не тръгнат по плоскостта - маниак-преследвач, ако го зареже. Praynig Praynig Praynig

Хубав ден!  bouquet

# 649
Официален рейтинг...  Cry Дано поне до 26 епизод доснимат, защото това е дъното. Sad

Тотал

20   MARAL   TV8   1,55   4,13

А/В група

40   MARAL   TV8   1,18   3,15

АВС

25   MARAL   TV8   1,46   3,61

...и в социалните мрежи.  Едва ли това ще им помогне. ooooh!

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 15:07 от ·٠•Snejka•٠·

# 650
Здравейте да вземем да им пишем на тези хора, че тук в България си го гледаме филма да го продължат, какво гледат само този рейтинг в Турция и да споделя нещо с вас ......... гледам ги тези двамата Хазалчето и Арас и немога да им се нарадвам толкова са сладки и подходящи един за друг, нежни и невинни лица, до сега мисля, че този партньор и е най- подходящия без да я вдигат на трупчета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 651
  • София
И да се пише, и да не се пише файда няма. Рейтинг от България или която и да е друга страна не се отчита.
Не ме притеснява ако сериалът е кратък, 26 епизода са идеални. Дори и под 26 да са - 18-19 пак е добре. Аз като зрител с уморих от прекалено дългите сериали.

Арас не е висок колкото останалите й партньори, да.  Laughing  Около 1.75 е.

# 652
Добро утро! Hug Hug Hug

Зари, Танева,   bouquet bouquet

Мен също не ме притеснява, че сериалът ще е кратък, ама ми е мъчно за Хазал и Арас, а и за целия екип - не заслужават такъв нисък рейтинг.  Peace ooooh! Не вярвам, че и на тях им е приятно, като виждат подобни цифри, демотивиращо е.  Peace На мен също много ми харесват един до друг Хазал и Арас - страхотна двойка са,  Heart Eyes ама... нямам обяснение за всичко това. Tired

От сета... как са го наобиколили Халис. newsm78

Хазал със стилиста на сериала Мехмет Тосун.  Heart Eyes

И други... Wink

Приятен ден!  bouquet

# 653
Мараба Hug Hug Hug Hug,

Завръщам се с съвсем топла снимка от сета от преди минути

#new Aras & Hazal at the shooting right now  Heart Eyes

Имам още някои неща да прегледам и ще се включа, като начало въпреки, че не съм гледала новите епизоди, гледайке само снимки и фрагманите, сериалът е променен и то към много добро Peace и става все по-интересен, благодаря на всички за споделеното и добре дошли на новите момичета Hug

Хубав ден!

пп допълвам

и веднага реакции и на Хазал, и Арас по повод бомбите в Анкара

https://twitter.com/HazalKaya110

smile3501

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 14:27 от Jane2013

# 654
Добър ден! Hug Hug Hug

Джейн,  Hug радвам се, че се появи.   bouquet  Благодаря за всичко споделено.  bouquet

Снимките били в Тузла вчера. Wink Хазал, Арас и Джан. Hug Пък на втората снимка са Хазал и Арас. Mr. Green

Wink

Скрит текст:
Ужасни неща се случват в Турция.  ooooh! Sad Поклон пред паметта на невинните жертви. Praynig Cry

Спокойна неделя, дами. bouquet

# 655
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

"Марал" е купен в пет страни на телевизионното изложение MIPCOM в Кан. Wink Party

http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-872514-yazar-yazisi-turkiye … nasil-gorunuyor-/

Преводче на 13 епизод.  Hug

http://m.my.mail.ru/mail/amali1/video/10/315.html?v-=vk

От 14 епизод:

Марал: Много те обикнах, единствен бе за мен. Помниш ли, една вечер валеше силен дъжд, изчакахме го да спре под едно дърво. До ден-днешен не мога да стоя до това дърво. Веднъж в парка закусвахме на тревата... даже не мога да се приближа до този парк. Дори портокаловият сок ми напомня за теб, защото го обичаш. Сега разбираш ли какво ми причини? Не е много сложно, можеш да разбереш, нали?
Сарп: Марал, чуй ме...
Марал: Не смей, не се занимавай и повече не се приближавай към мен!

Сарп: Марал, какво прави той тук?
Марал: Нямаше те цяла година. Година! Знаеш ли колко безсънни нощи прекарах? Колко нощи идваше в съня ми, ти и Алара. Добре, казах, ще простя. Само да си дойде, да разбера, че е жив. Не звънеше, не ме търсеше. Аз също те обичах, бях влюбена, а ти какво направи? Трудно е да отговориш, нали?

Малко преиграва вече... за една целувка.  Peace Поне да беше го изслушала в началото.  ooooh! Какво ми причини... дървото, парка, сока...  Stop Марш като мръсно коте, пък после що не ми се обаждаш? Ами и хората имат гордост, не само ти.  Peace Tired Ама и той много самонадеян - няма го цяла година и смята, че трябва да му падат на колене! ooooh! Mr. Green Да ги събират, че рейтът ще падне до нулата, ако продължават с тия инати. Mr. Green Praynig

Успешна нова седмица!  bouquet

# 656
Май ще имаме нов герой. newsm78

# 657
Снежи, мерси за епизода на руски.  bouquet По едно време помислих, че са се отказали да го превеждат, нещо не върви добре сериалът.
Интересно ми е каква е историята с този Хакан и Дениз. От думите им разбирам, че Дениз е поискала от Халис да ликвидира някакъв мъж и сега мисли, че това е Хакан, но вече с променена външност и дошъл за отмъщение.
Новият приятел на Марал, не изглежда лош като образ, но и той явно крие някакви тайни - кое беше болното момиче, сестра или бивша приятелка ?   Thinking
Малко ме изненада финалната сцена. Разбираемо, Марал е обидена и наранена, Сарп се връща след година и мисли, че всичко ще си е както преди, но не мислех, че Марал е отмъстителна. Изгубила е време да мисли и осъществи тази изненада със снимката, за да му покаже, че всичко е свършило...някак си не ми беше в нейн стил.

Каква е тази мода да им навиват крачолите на мъжете  Joy вече на няколко места го виждам и ми е много смешно. Особено при онзи Волкан от Ягодките, все се чудя защо панталоните са му като два размера по-малки.

# 658
Валия,  bouquet

Превод и на 14 епизод. Wink Hug

https://my.mail.ru/mail/amali1/video/_myvideo/316.html?v-=vk

Озет на 15 епизод.  Hug

Докато Марал се старае да покаже на Сарп, че е невъзможно да бъдат заедно, тя тръгва по път, който съвсем не е искала. Тя ще се омъжва за Иит... Марал ще каже на Сарп, който постоянно се появява пред нея, че най-правилното е да останат прияетли, но тя, навярно, не знае колко сложно ще е това. Сарп ще бъде принуден да приеме предложението на Марал, сякаш изобщо не го боли от това. Понеже е дължен да си върне нейното доверие, той показва, че не е предишният Сарп.
Прибързаните разговори с Иит за сватбата започват да безпокоят Марал. В това време, Джанан идва при Марал с предложение. Работата на Марал е пожелал да види известната дизайнерка Шехназ. Ако й се харесат рисунките й, тя ще вземе Марал във Франция. Марал не иска да изпуска тази възможност. Така, оставяйки всичко зад себе си, тя може да започне нов живот. Но, човекът, който си е мислила Марал, че ще я подкрепи, не го прави.

Скрит текст:
Пока Марал старалась показать Сарпу, что им невозможно быть вместе, она вступила на путь, которого совсем не хотела. Она выйдет замуж за Йигита... Марал скажет Сарпу, который постоянно появляется перед ней, что самое правильное - остаться друзьями, но она, наверное, не знает как это будет сложно. Сарп будет вынужден принять предложение Марал, как бы больно ему не было. Потому что он должен снова завоевать ее доверие, показав, что он больше не прежний Сарп.
Поспешные разговоры Йигита о свадьбе начинают беспокоить Марал. Тем временем, Джанан приходит к Марал с большим предложением. Работы Марал захотела увидеть известный дизайнер Шехназ. Если ей понравятся рисунки, она заберет Марал во Францию. Марал не хочет, чтобы эта возможность была упущена. Так, оставив все позади, она сможет начать новую жизнь. Однако, человек, который, думала Марал, поддержит ее, не окажется таким человеком

Последна редакция: ср, 14 окт 2015, 16:51 от ·٠•Snejka•٠·

# 659
  • Варна
Здравейте момичета не ми се отварят преведените 13 и 14 епизод.Някой може ли да ми помогне?

Общи условия

Активация на акаунт