За съжаление новината като че ли е вярна, въпреки че бе разпрастранена в туитър от профил, който два пъти досега обявява финала на kiraz mevsimi. Но в туитър актьорът играещ уж бащата на Сарп – Реха /забравих името/, каза че е вярно. Жалко за Акюн, и неговото обещание, очевидно неговата дума не значи нищо, и защо се стигна до промяна на екипа, и стартиране на втори сезон изобщо толкова късно за 4-5 епизода, не разбирам. Световнонеизвестният му канал се гледаше от толкова зрители по света, колкото не може да събере в Турция, сериалът му беше номер 1 в социалните мрежи, беше и продаден в чужбина, на рейтинговата система, която е в сила от 40 години и както скоро бях пуснала на Илона едни неща за нея, изобщо, ама изобщо не отразява реално профила на зрителя - какъв е статуса му и какво гледа, защото ако сериалът се гледа предимно от домакини, едва ли новите модели смартфони или коли ще ги накарат да си купят и са важни за рекламодателите. Ама нейсе

И това хейтърство направо ме побърква, тати ми трие постове, изцяло по темата ,защото, трябва да пусна един дълъг и безкраен пост, който мога да разделя на две, хем да е по-пригледно, хем отразявайки различни детайли от сериала. Да не говорим, че си регистрираш профил анонимен, за да съобщиш, че сериала на Хазал е спрян и след това да си изтриеш профила

До скоро