Валия,

Снежи, благодаря за прекрасната тема
Марги
, прекрасен анализ на епизода
, напълно съм съгласна с твоето мнение! А Смехът на Хазал е такъв заразителен, имаше един момент в АФК, след маскения бал, когато братовчедка и в колата свали маската, Фериха се изсмя така гръмко, имаше снощи клипчета, които веднага ни напомниха този момент
Епизодът снощи беше тъжен, имаше много сълзи, въпреки, че Хазал обеща друго

Иначе, появи се онзи Каан май беше, който явно ще участва в отмъщението.
А като се появиха италианците, и хоп една наша дружка, Нермин, голяма фенка на Хазал, написа на сценаристката, хайде да има сцени в Рим, за да може Хазал да покаже брилянтният си италиански, след това предложи да снимат и в LA, да упражни перфектният си английски и така
все пак нашето момиче говори 5 езика Брилянтна игра на целия каст, особено на Хазал
и Арас 
За рейтинга, да по-нисък е от миналата серия, има разочарование от това, че е нямало целувка, споделям мнението на Мариола, че 1 час озет е много, момент, в който другите сериали са започнали, късният час на края на серията, снощи имаше поне 25 мин реклама преди последния кадър, който беше много, ама много силен момент
, да не говорим и за средата на сезона, всеки си има какво да гледа вече И другото, което видях пак в туитър, този канал не се гледа в цяла Турция, много от зрителите нямат достъп до него, и понеже отново сме №1 в социалните медии, за мен означава, че се гледа от младите и образовани турски зрители

Yaman : It seems that I have spoiled your romance ....

, но момичето, което превежда, за което огромна благодарност, написа по време н арекламите, че въобще не гледа картина, само слуша и пише, като даже гледаха от сайт, който имаше 2-3 секунди аванс от този, който аз гледах, а това е официалния сайт на TV8.

...то и ще си го намери...скоро ще е...
не ги долюбвам такива като него...ама- хич.