"МАРАЛ" С ХАЗАЛ И АРАС ПО ТВ 8 - *ТЕМА 16*

• 71 397
  • 714
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро! Hug Hug

А GENCO- не съм го гледала...преди ЗП ли са го излъчвали у нас?  newsm78

Да, той започна в началото на 2010 година, а ЗП в края.  Peace Не си спомням дали не съвпадна по едно време излъчването им.  newsm78

Нямам търпение отново да гледам тези сладури. Heart Eyes

Хубав ден.  bouquet  bouquet  bouquet

# 526
Здравейте в отпускарския сезон Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Марги Hug Снежи Hug

Аз също не съм гледала Генджо, там Хазал е с черна дълга коса, много и отива Heart Eyes
Според социалните мрежи, снимките ще започнат на 10 август Peace

И една нова снимка на Хазал с фен, много е свежа Heart Eyes

На 27 юли АШК започва да се излъчва в Хърватска под името THE GAME OF LIES, успех на сериала.
#HAZALKAYA ASK SERIES (Igra lazi) THE GAME OF LIES.
COMING IN CROATIA.. NOVA TV CHANNEL,ON JULY 27.

# 527
Много ми харесва този колаж Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз чакам сериалчето, във фейса са доста нетърпеливи относно началото, вчера се появи непотвърдена информация, че Ягмур Траверсин (Едже от ОС и от слънцата) може да стана част от каста на Марал, и коментарите бяха, че това ще дигне рейтинга още Grinning

Снежи, какъв подпис имаш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, толкова искам двамата да играят заедно, а и не само аз, има доста фенски колажа на двамата ми любимци Heart Eyes
До скоро и слънчево лятооо Heart Eyes Hug  bouquet

# 528
Добро утро! Hug Hug Hug

ДжейнHug мерси за новините и за хубавите снимка и колаж.   bouquet  bouquet Успех на А.Ш.К. и в Хърватска. Praynig

Снежи, какъв подпис имаш Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, толкова искам двамата да играят заедно, а и не само аз, има доста фенски колажа на двамата ми любимци Heart Eyes

bouquet И аз искам да ги видя в общ проект. Praynig Hug

Нова на Арас. Wink

Фърат на сета на филма, в който се снима. Grinning

Успешна нова седмица! Hug  bouquet

# 529
И аз чакам сериалчето, във фейса са доста нетърпеливи относно началото, вчера се появи непотвърдена информация, че Ягмур Траверсин (Едже от ОС и от слънцата) може да стана част от каста на Марал, и коментарите бяха, че това ще дигне рейтинга още Grinning

Ямур Танръсевсин е.  Hug Днес прочетох, което още не е потвърдено, че Биге Йонал щяла да напуска, а на нейно място щяла да идва Ямур. На мен тя ми харесва.  Wink Не знам дали ще вдигне рейтинга, но ще ми е приятно да я гледам. Peace

# 530
  • София
Е, не! Тия съвсем ще ме откажат от сериала ако Яамур се включи, при това на мястото на Биге. Изключително неприятна ми е тази актриса. А тъкмо мислех да го доглеждам  Rolling Eyes  сега съм в чуденка, ще взема да изчакам. Дано слуховете не се потвърдят.

# 531
Добро утро! Hug Hug Hug

Зари, Hug  bouquet

Колажите започнаха... Mr. Green

И Арас с фенка. Hug

Чаровната Тюркю Туран. Wink

Хубав ден!  bouquet  bouquet  bouquet

# 532
  • София
Снежка  Hug

Започнали са днес снимките на игралния филм "Bankası" с Хазал. Продуценти са Ай Япъм. Според инфо, което разбрах от арабските фенове в Туитър, освен Хазал, Заррин Текиндор и Халук Билгинер, във филма ще участват и Тамер Йолмез (Мерт от ПО / КБ) и Ахмет Мюмтаз Тайлян (Сънят на пеперудата). Не знам кои са им източниците, аз на турски нищо не успях да намеря, но дано са прави, защото кастът ми харесва.

# 533
Добро утро! Hug Heart Eyes Hug

Зари,  Hug благодаря за новината.   bouquet  Успешен старт на снимките и дано се получи качествен продукт. Praynig Много ще се радвам, ако се окаже вярно, че Тамер Йолмез ще участва, щото много ми харесва играта му в "Кварталът на богатите". Wink  Другаде не съм го гледала, но е страхотен сладур. Heart Eyes

От сета на "Марал" - с малка фенка, но не са нови.  Wink Мисля, че не сме ги поствали. Peace

Хубав ден!  Hug  bouquet ooooh!

# 534
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Искам да попитам каква е тази новина за Хазал. Когато се появи за първи път не обърнах много внимание, но май е сериозно... Hazal Kaya: Silah siparişi verince çok korktum

# 535
Тара, Hug в общи линии за това става въпрос, но са добавили, че е пращал и съобщения от сорта, че ако не е с нея, ще се самоубие. #Crazy Shocked

27-годишен фен не давал мира на Хазал.  Wink

Той е иранец и се казва Яздан Карими. Актрисата даже е подала жалба в съда срещу досадника. Поискала той да не се доближава до нея и семейството й. Момчето непрекъснато й се обяснявало в любов. Самият той казал, че е най-ревностният й фен, но никога не е ходил до дома й и не я е виждал. Наистина й пишел съобщения и пращал подаръци на работното й място. "Много силно я обичам и искам да се оженя за нея, но не искам да й причиня нищо лошо", казал той. Обяснил, че никога не й е писал заплашителни съобщения, напротив, казвал, че се възхищава от нея. Семейството му се срещнало с баща й и обещало, че Яздан повече няма да я притеснява. И оттогава не й пишел, съжалявал, че се стигнало дотам.  Решението на съда било да не се доближава до Хазал в продължение на 4 месеца.

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/32019/2369/1/hayranli-in-boylesi

Много безобидно го обяснява този Яздан, ама за да стигне Хазал до съда... едва ли е било точно така.  Peace

Скрит текст:
Безбашенный поклонник

Как мы знаем, у Хазаль Кая очень много поклонников. Один из них 27-летний парень из Ирана- Яздан Карими, который не дает ей покоя. По словам газеты Хурриет, актриса подала жалобу на назойливого поклонника. Девушка потребовала разрешения, чтобы к ней не приближался никто из семьи парня. У самого же парня, который постоянно признается Хазаль в любви, взяли показания.

Итак, показания назойливого поклонника: "Я- ее ярый поклонник и никогда не виделся с ней. Я не ходил к ней домой. Правда то, что я ей пишу сообщения и отправляю подарки на ее рабочее место. Я ее очень сильно люблю и готов женится на ней, но я не хочу причинить ей никакого вреда. Я ни разу не писал ей сообщения в угрожающей форме, а наоборот всегда писал, как я восхищаюсь ею. Моя семья встретилась с ее папой и дали слово больше не беспокоить ее. С того самого дня я не пишу в ее адрес ничего. Я очень сожалею, что все до этого дошло."
Суд принял решение: семья Карими в течении 4 месяцев не имеет права беспокоить и близко приближаться к актрисе.

Türk Dizileri- Турецкие Сериалы (БК)

Нова на Хазал. Wink

# 536
  • Варна
Боже какви луди хора има  Shocked ooooh!

# 537
  • ... да усещаш мириса на море ...
Снеже, благодаря ти за поясненията  Hug

# 538
Добро утро! Hug Hug Hug Последни приготовления и на работа.  Wink

ХрисиHug вярно е!  Peace И да си популярен, не е лесно. ooooh!

Тара, Hug

Хубав ден.  bouquet

# 539
  • София
Новият режисьор на Марал е вече ясен - Бахадър Индже http://www.sinematurk.com/kisi/10184-bahadir-ince/

Maral: En Güzel Hikayem'in yönetmeni belli oldu!

Общи условия

Активация на акаунт