На пазар в Лозенград и Одрин -7

• 319 379
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
  • все тук
Благодаря, и аз към него се бях насочила, но компетентно мнение никога не е излишно Simple Smile

# 526
И аз пера с Ариел, купен от Одрин - перфектен е

# 527
И ние група приятелки решихме да направим един шопинг тур до Одрин.Изчетох темата,много сте полезни  bouquetИ сега един малко глупав въпрос - тъй като ще е доста топло,а и сме само жени,подходящи ли са къси панталонки,потничета и т.н. като облекло, за пръв път отиваме в Турция и сме в чуденка - да не правим излишно впечатление все пак?

# 528
Няма да имате проблем с облеклото в Одрин, не е много голям град, но има много туристи и са свикнали да не са много косервативни. Най-много да ви задяват, ако сте само жени, но това е нормално за Турция Simple Smile

# 529
И ние група приятелки решихме да направим един шопинг тур до Одрин.Изчетох темата,много сте полезни  bouquetИ сега един малко глупав въпрос - тъй като ще е доста топло,а и сме само жени,подходящи ли са къси панталонки,потничета и т.н. като облекло, за пръв път отиваме в Турция и сме в чуденка - да не правим излишно впечатление все пак?
Никакви проблеми няма да имате с облеклото.

# 530
Бърз въпрос - Ариел или Персил да купя от Одрин? Кой е по-качествен?

Взех течен Ариел.Изобщо не бях доволна.Последно взех Персил.Много съм доволна.Сега като отида пак такъв ще взема.

# 531
  • все тук
Аз течен ще взема само за петната, иначе предпочитам прахообразния. Май ще купя и от двата вида, та да тествам Simple Smile

# 532
Кога ще е много топло? Че ние се каним да ходим и се надявам да е хладничко...

# 533
Благодаря ви дами  Simple Smile
За неделя става въпрос - дават го 26- 27 °C

# 534
Аз пък направих резервация за края на месеца за хотел в Одрин и сега установих,че било байрам...Ще анулирам. Имайте предвид, да няма други с провалени планове.

# 535
  • все тук
На 3-ти октомври пак байрам ли ще е? Кои са датите на празника?

# 536
  • На юг от тук
На 3-ти октомври пак байрам ли ще е? Кои са датите на празника?

От 24 септември/Курбан Байрям/ до неделя обикновено празнуват .

# 537
  • все тук
Благодаря, значи на 3-ти (следващата събота) всичко ще е спокойно и нормално. И още нещо - чух за специализирани складове за перилни препарати. Има ли такова нещо и къде се намират?

# 538
  • Стара Загора
Благодаря, значи на 3-ти (следващата събота) всичко ще е спокойно и нормално. И още нещо - чух за специализирани складове за перилни препарати. Има ли такова нещо и къде се намират?

smile3555

# 539

И още нещо - чух за специализирани складове за перилни препарати. Има ли такова нещо и къде се намират?

Намират се на първа страница на темата.

Общи условия

Активация на акаунт