"Песен за огън и лед" - 18 Новата Санса

• 36 303
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Джон Арин се договаря със Станис да прати сина си за повереник при него, което дава идеален повод на Кутрето да наговори жена му да го отрови. След смъртта му Робърт урежда да дадат малкия повереник при Тивин, защото все пак му е кръстник, но Лиза изпада в истерия и офейква посред нощ.

# 46
  • Варна
Защото Джон Арин си е променил решението след като е разбрал за инцеста на Церсей. Не е искал да праща сина си като заложник.

# 47
Отначало импровизациите в сериала ме издразниха, но после почти ми харесаха.
4 седмици няма да коментираме ли?

# 48
  • Варна
Аз още не съм намерила време да гледам, но смятам че няма нищо лошо да си коментираме тук. И без това сериала си е някакъв фенфикшън. Mr. Green

# 49
Аз още не съм намерила време да гледам, но смятам че няма нищо лошо да си коментираме тук. И без това сериала си е някакъв фенфикшън. Mr. Green
И аз не смятам сериала за канон.

# 50
И без това сериала си е някакъв фенфикшън. Mr. Green
Анджък.
Накратко чичо е оставил двамата идиоти да си веят коня на въображението.

Серсей се превърна в Тивин в пола, Мелисандра в разгонена кугърка, Марджъри в арогантна педофилка, а Денерис в кръвожадна лигла, върха на сладоледа е Санса, сенсей Петир я остави да прави дипломна работа за Играч в леговището на Болтън.

пп Елария е като безмозъчен вариант на Ариан, обидно.
Единственото хубаво е, че Индира ще има достатъчно реплики.

# 51
  • Сидни
Аз не намирам обяснение на появата на Дрогон на пирамидата....нали ще има яма, защо не както си е по книгата.
В крайна сметка ще женят Санса за Рамзи...не ми е ясна логиката...а и какво печели Кутрето...някой ще ми разясни ли?
И като Джора отвлече Тирион, Варис изчезва ли от сериала? ( сега почвам 4ти еп )

# 52
  • София
леле ужас, чичо, чичо какво доживя  Sick
като чета какво са натворили чак лошо ми става
Санса с Рамзи, WTF?!?!?! е ако този боклук и отнеме девстеността честно ви казвам спирам със сериала!!!  Close

# 53
Санса с Рамзи, WTF?!?!?! е ако този боклук и отнеме девстеността честно ви казвам спирам със сериала!!!  Close

Може да е малко мелодраматично, но точно това си мислех. Нали Софи беше споменала в някакво интервю, че е снимала много травмираща сцена.. Ако е типична Рамзи сцена - направо ми се обръща стомаха. Всяко нещо има граници..

# 54
  • Русе
Бе аз мислех да не гледам отвъд 1-ви епизод, пък вече съм почти на средата на 2-ри. Освен това трябва да работя. Пък и е празник. Йеха-ха!

Сериалът досега има някои големи отклонения, ама като чета какво сте писали за скорошните серии... бе ще се въздържа, докато не ги изгледам. Което явно ще е утре-вдругиден.

С моето спазване на обещания и клетви трябва да ме включат в Кралската гвардия. Ще съм точно на място с Джайм. То и без това съм светъл, може да съм далечна издънка Ланистърска Laughing

# 55
Добре де, Санса от свое име ли ще се омъжва? Как го обясняват? Нали има брак с Тирион, отделно е търсена за участие в убийството на Джофри, как така ще се разкрива, Церсей ще откачи. Кутрето и Рууз Болтън да не са луди толкова открито да се конфронтират с Железния трон на този етап?
Мислех да си чакам епизодите по реда, но така и така се наспойлих доволно, дали да не ги почвам? newsm78

# 56
Добре де, Санса от свое име ли ще се омъжва? Как го обясняват? 

От свое име ще се омъжва, претупаха брака с репликата щом не е консумиран значи е невалиден.

# 57
  • Сидни
почвай  Laughing
4ти еп. - ОМГ Мелисандра и Джон..ВТФ
Кутрето и Санса?? ВТФ??????  Shocked
Баристан и Сив червей-
Скрит текст:
не си представях смъртта на дядо така...а Сив червей ще пукне ли?
Изобщоооо едно голямо ВТФ  Joy

Последна редакция: нд, 12 апр 2015, 23:51 от elenaz

# 58
  • Вестерос
Аз не намирам обяснение на появата на Дрогон на пирамидата....нали ще има яма, защо не както си е по книгата.
В крайна сметка ще женят Санса за Рамзи...не ми е ясна логиката...а и какво печели Кутрето...някой ще ми разясни ли?
И като Джора отвлече Тирион, Варис изчезва ли от сериала? ( сега почвам 4ти еп )

Мразя да съм пророк   Crossing Arms  Shocked Close Разбирам да променят , ама ако е чак толкова, за това дето се базикахме , милата Сансита  Confused

# 59
  • Русе
То и за Рамзи като Азор Ахай се бъзикахме, ама знае ли вече човек накъде ще го избият...

Общи условия

Активация на акаунт