"Песен за огън и лед" - 18 Новата Санса

• 38 119
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Вероятно Манс не е пленен,а е успял да намери криптите и да се скатава там.И без това му бяха цел.Като добавим,че в Зимен хребет е настанал хаос по време и след бягството на Теон с фалшивата Аря,би му било по-лесно да се добре до входа на криптите (стига да е разбрал къде са).Може да е проследил преди това Теон и лейди Дъстин.Манс не е глупав.

# 556
  • Варна
Вероятно Манс не е пленен,а е успял да намери криптите и да се скатава там.И без това му бяха цел.Като добавим,че в Зимен хребет е настанал хаос по време и след бягството на Теон с фалшивата Аря,би му било по-лесно да се добре до входа на криптите (стига да е разбрал къде са).Може да е проследил преди това Теон и лейди Дъстин.Манс не е глупав.

И какво им пречи да претърсят криптите?  newsm78
И Манс как пише от там, пак му трябват гарвани и мастило? И защо пише до Джон, а не до Мелисандра?

# 557
Никой не знае къде са криптите, освен Теон и Уолдърите. (И лейди Дъстин и перачките).

Писмото не съдържа информация за Рийк. Само казва Искам Смрад. Теон се уби да го повтаря. Или Манс или Станис са го написали за ефект.

И аз си мисля, че Манс е в криптите с перачките (оцелелите).

# 558
  • Варна
Никой не знае къде са криптите, освен Теон и Уолдърите. (И лейди Дъстин и перачките).

И защо лейди Дъстин да не покаже входа към криптите?

# 559
  • Вестерос
Нали играе тайно против Болтънитге, ако има някой да ги избива, аз не бих им показала къде може да се крие.

# 560

Писмото не съдържа информация за Рийк. Само казва Искам Смрад. Теон се уби да го повтаря. Или Манс или Станис са го написали за ефект.

И аз си мисля, че Манс е в криптите с перачките (оцелелите).

И аз съм на това мнение.Вероятно Станис е написал писмото,позовавайки се на информацията от Теон,а Манс се набутал в криптите.Те имат и труднодостъпна част,която е полуразрушена.Теон казва на лейди Дъстин,че никога не слизал там.Тези крипти са лабиринти,никак не е малко помещение.А снегът не спира да вали и би могъл бързо да затрупа следи.Тъмно е дори през деня.

# 561
  • Варна
Добре, де.  Laughing
Никой не обяснява как Манс е изпратил писмото от криптите без гарван и мастило.

Нали играе тайно против Болтънитге, ако има някой да ги избива, аз не бих им показала къде може да се крие.
Не съм сигурна, че лейди Дъстин играе против Болтън. Тя може да мрази Фрей, но мрази и Старк. Освен това единият убит беше Ризуел. Защо трябва да защитава перачките?

# 562
  • Вестерос
Аз не съм за Манс теориите, другите да обясняват, да мразеше Старк, забравих  Laughing

# 563
Чичо ще му изнамери отнякъде гарван и мастило. Grinning Бял кахър е това, в сравнение с проблемните моменти при другите заподозрени.

# 564
  • Варна
Чичо ще му изнамери отнякъде гарван и мастило. Grinning Бял кахър е това, в сравнение с проблемните моменти при другите заподозрени.
Laughing Може да си е ходил с гарваните и мастилото в джоба, но какво ще кажеш за целта на писмото ако е от Манс?

# 565
Лейди Барбри със сигурност си има своя адженда. Коментирахме Северната конспирация. Убийството на човека на Ризуел е неглижирано лично от един от братята Ризуел, както Теон така грижливо ни обръща внимание.

# 566
Лейди Дъстин каза, че мрази Старк на Теон, но това може да е само фалшива информация, за да бъде допусната по-близо до Болтън и да й се гласува по-голямо доверие. Нейната омраза е добре аргументирана от самата нея, но дали е действително реално. С други думи казано няма причина да каже къде е входа на криптите, просто тя искаше да знае къде е, може би, за да може там да се скрие нещо или някой|и.

Идеята, че Станис е написал писмото ми харесва, наистина има някои питанки, но той е най-подходящият автор.

# 567
  • Варна
Лейди Дъстин каза, че мрази Старк на Теон, но това може да е само фалшива информация, за да бъде допусната по-близо до Болтън и да й се гласува по-голямо доверие. Нейната омраза е добре аргументирана от самата нея, но дали е действително реално. С други думи казано няма причина да каже къде е входа на криптите, просто тя искаше да знае къде е, може би, за да може там да се скрие нещо или някой|и.

Идеята, че Станис е написал писмото ми харесва, наистина има някои питанки, но той е най-подходящият автор.

Барбри и Болтън са достатъчно близки от години и се познават добре. Достатъчно добре за да знае Барбри, че с Рууз шега не бива.
 Омразата и към старките доста добре е обоснована наистина, особено омразата към Нед Старк.

Кого според теб ще крие Барбри в криптите? newsm78

# 568
Не знам, просто ми хрумна. Криптите са идеално скривалище, както знаем.
Качулатият мъж? newsm78

# 569
  • Варна
Не знам, просто ми хрумна. Криптите са идеално скривалище, както знаем.
Качулатият мъж? newsm78

А защо трябва да крие качулатия мъж?  Той, както видяхме си се разхожда спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт