"Песен за огън и лед" - 18 Новата Санса

• 38 118
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
I threw up on Brienne of Tarth because my mother told me to  Laughing

# 721
 Twisted Evil :35:I stripped for Sansa Stark because I can. It's kind a badass thigs that I do Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue
П.С. извинявам се за лошия английски, но thug life-а ми идва в повече

# 722
  • Варна
I blackmailed Tyrion Lannister Because I can  Mr. Green

# 723
  • Варна
Коментара на Мартин по последния епизод.

http://grrm.livejournal.com/

Ефектът на пеперудата.. Joy  Sometimes butterflies grow into dragons.

# 724
  • Вестерос
"but all of us are still intending that at the end we will arrive at the same place." !!!!!!!!!!!!

# 725
  • Варна
"but all of us are still intending that at the end we will arrive at the same place." !!!!!!!!!!!!

Мхм... това си го знаехме, нали?

# 726
  • Вестерос
Уж да, но някой спореше в едната тема, може и сериалната да е била, че д2 казали, че техният финал щял да е различен.

# 727
Уж да, но някой спореше в едната тема, може и сериалната да е била, че д2 казали, че техният финал щял да е различен.

Аз си мислех, че техният финал ще е идеален и различен, обаче не съм спорила, а и в крайна сметка може да решат наистина да е различен:) Малко глупаво го написах,

# 728
  • Вестерос
Имаше някакъв "спор", явно не си била ти  Laughing Честно казано вече ми е все тая  Joy. За мен истинската история са книгите, другото е паралелна реалност.

# 729
Имаше някакъв "спор", явно не си била ти  Laughing Честно казано вече ми е все тая  Joy. За мен истинската история са книгите, другото е паралелна реалност.

И аз съм на това мнение:)

# 730
I kissed Stannis Baratheon  smile3506

Подкрепям за паралелната реалност. Не останах с впечатление, че финалната сцена със Санса е брутална - имах повече очаквания. newsm78

Скрит текст:
Аз няма да споделя защото
1. Твърде хубаво
2. Е 18+
 35 35 35
   Grey

# 731
  • Вестерос
И аз, даже намалих звука да не я чувам как крещи, очаквах повече крещене.

# 732
  • Варна
Сцената с брачната нощ не е брутална, а унизителна.
Няма как Санса да не е очаквала, че ще се ожени и няма да прави секс с мъжа си. Rolling Eyes Laughing
Лошото е, че свидетел беше убиецът на братята и ние виждаме неговата реакция, а не нейната. Т.е. накараха ни да съпреживеем от гледната точка на свидетеля, а  реакцията на Теон беше на човек, който вижда нещо травмиращо, което пък кара фантазията  на зрителя да се развихри. (поне моята Rolling Eyes)

# 733
От интервюто, бях останал с друго впечатление, но Хексе и твоето обяснение ми допадна. Предполагам е доста кофти да си безпомощен свидетел на подобно събитие.

# 734
  • Вестерос
Да, права си. Личеше се как Теон се мъчи  и наистина мисля, че ще се освести след това. Но като цяло очаквах по-зле да е. Милата ми Сансита  Confused

Общи условия

Активация на акаунт