"Песен за огън и лед" - 18 Новата Санса

• 36 298
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Хм, още не съм гледала епизода, но и в книгата Теон беше наблюдател и от негово име беше повествованието, не на Джейни... римува се с мъчение...
Горката Санса... е, ще видя и ще преценя.
Хм, бебе от Санса, ликвидиране на Болтъните и ей го Кутрето и Гарант на Севера, гадината му с гадина  Mr. Green

# 736
Сцената с брачната нощ не е брутална, а унизителна.
Няма как Санса да не е очаквала, че ще се ожени и няма да прави секс с мъжа си. Rolling Eyes Laughing
Лошото е, че свидетел беше убиецът на братята и ние виждаме неговата реакция, а не нейната. Т.е. накараха ни да съпреживеем от гледната точка на свидетеля, а  реакцията на Теон беше на човек, който вижда нещо травмиращо, което пък кара фантазията  на зрителя да се развихри. (поне моята Rolling Eyes)
Абсолютно съгласна!
Теон плаче,сълзите му текат.Из нета навсякъде феновете пишат,че това е най-гадната сцена досега във всички сезони взети заедно.

# 737
  • Русе
Все пак му е общо взето като сестра.

Новият епизод се връзва интересно със заглавието на темата... внимавайте как ще кръстите следващата Wink

# 738
  • Варна
Хм, още не съм гледала епизода, но и в книгата Теон беше наблюдател и от негово име беше повествованието, не на Джейни... римува се с мъчение...

Джейни, когато попадна в лапите на Рамзи беше вече прекършена. В случая имаме нищо неподозираща Санса.

# 739
  • Варна
Все пак му е общо взето като сестра.

Новият епизод се връзва интересно със заглавието на темата... внимавайте как ще кръстите следващата Wink
Имам идея вече. Mr. Green

# 740
  • Вестерос
 Joy

# 741

Общи условия

Активация на акаунт