Нова съм във Форума и това е първата ми тема, така че се извинявам, ако нещо не е по реда си.
Реших да се регистрирам и да ви попитам, тъй като само с четене не става.
Проблемът който имам / се появи е свързан с приемът на Ксанакс. Започнах преди 5 дни, като първите 3 приемах по 1 на ден, последните 2 дни, по 2 на ден. През последните дни обаче се появи изтръпване главно в ръцете ми и чувство на изгаряне...горят. Болката е постоянна и дори не съм сигурна как да я опиша по друг начин. Може би сравнение с болен зъб или излизащ мъдрец би било подходящо, ако сравнявам постоянството на болката. Но както казах, изтръпване и парене. Четох листовката, където пише, че това е евентуален страничен ефект при прекратяване на прием. Също така из форума четох за хора с изтръпващи ръце, които при прием на Ксанакс се чувстват по-добре. Не знам.
Ако някой от вас е имал подобен проблем, бих била много благодарна на Вашата история, съвети, мнения. Също така мога да споделя по-подробно медицинско минало на заболявания и лечения и т.н. за които попитате, ако смятате, че нещо в миналото може да оказва влияние.
Благодаря ви предварително ^_^
Cheers!