Кауфланд / Kaufland- тема 12

• 96 511
  • 767
  •   1
Отговори
# 360
Има ли цитруси в К. и добри ли са все още?Трябват ми за сок.
Има и ние взимаме грейпфрути и мандарини за сок и са хубави  Peace Тази седмица има някакви портокали, но не знам как са. Последните портокали, които бяхме взимали бяха много сухи и спряхме да взимаме от тях.

# 361
Биби, чакай да пуснат Лидълския 3в 1.
Кауфландски чопър съм взимала и го върнах на другия ден - много слабо се въртеше перката.

# 362
  • София
Докладвам за детските сандали  Grinning При нас има сиво със синьо и зелено със сиво-момчешките. Момичешките розово със сиво разбира се  Grinning

# 363
Момичета, трябва ми прах за цветно пране. Какво ще ми препоръчате - Tide прах за цветно или Perwol течен препарат за цветно. Предварително благодаря!

# 364
За цветно ползвам само течен, от другите понякога не ми се изпира добре, с течния няма проблем  Peace

# 365
Шопингът ми от днес-домати,краставици,сирене Здравец,кисело мляко Саяна,пресен лук,дропс Теменужка,сокчета Фрути,сухи пасти Балкан,вафли Еверест с фъстъци.Гледах сандалите,но не ми харесаха,много тежки ми се видяха.Мисля,че миналата година бяха пуснали същите,марка Ривал май бяха.За детето ще купувам от Лидл или Дайхман.

# 366
Момичета, трябва ми прах за цветно пране. Какво ще ми препоръчате - Tide прах за цветно или Perwol течен препарат за цветно. Предварително благодаря!

Ариел, прах за цветно.
Иначе от горните два - Тайда.

# 367
teta75, raja_nikol, благодаря ви

# 368
Аглея, да, за тези сандали става въпрос. Hug Добре изглеждат по снимка, но тъй като сме болни ще имам възможност да ги видя най-рано утре...ако са останали номер като за дъщеричката дотогава. Laughing

# 369
здравейте , днес чух за вечерни намаления в кауфланд така се случи че бях 21 ж кауфланд но имаше намаления само на копър керевиз и някакви такива по дбребни нещица намалени на по 9 10 ст има ли на плодове и заленчуци  идруги ако може малко инфо Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 370
здравейте , днес чух за вечерни намаления в кауфланд така се случи че бях 21 ж кауфланд но имаше намаления само на копър керевиз и някакви такива по дбребни нещица намалени на по 9 10 ст има ли на плодове и заленчуци  идруги ако може малко инфо Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Има намаления и на плодове и зеленчуци, но това е различно за всеки магазин. Също е различно и времето по което започват вечерните намаления и в някои дни има повече неща намалени, в други- почти нищо. Според това какво бързат да си продадат. Grinning Понякога има и изтеглени плодове/зеленчуци в найлонови пликчета със стикер с цена и тегло- преди си мислех, че някой си е изтеглил плод и зеленчук и после го е оставил до везните Joy hahaha

# 371
Биби, чакай да пуснат Лидълския 3в 1.
Кауфландски чопър съм взимала и го върнах на другия ден - много слабо се въртеше перката.
Благодаря за съвета Hug Ще изчакам лидълския тогава и без това не ми е спешен Simple Smile

# 372
Аз не пазарувам вечер и не хващам никакви намаления Flutter
Препоръчайте ми моля хубав омекотител. Позвах Бинго, защото ми харесва как ароматизира, но кърпите ми стават едно "дървени" Перем с течен прах первол и  съм доволна от изпирането,но ми се иска повечко мекота Thinking

# 373
  • Карлово
Позвах Бинго, защото ми харесва как ароматизира, но кърпите ми стават едно "дървени"
Моите така стават от Cocolino, взет на промоция от Кауфланд. Тъкмо се чудех какъв да взема, дали гръцки или турски, дали ще са по-добри??? Rolling Eyes

# 374
Cocolino-то в К не е ли турско? то затова е толкова зле. Саното е скъпо, но омекотява добре и е с приятен аромат. В магазините за паралелен внос е по-евтино - взех го за 4лв от магазинче на Красно село.

Общи условия

Активация на акаунт