The Walking Dead - 15

• 35 210
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм извинена Пуц.  Първия Здрач май го изгледах до края, но не съм много сигурна. Главните герои са с такива заспали физиономии, че нищо чудно да съм го проспала.

# 46
  • Разпиляна във въображението
Тоз беше в третата част newsm78 Много си го харесвам Ксавиер Simple Smile

# 47
Добре, че е Случи, данса отчая съвсем от вас!  Crossing Arms

Аз не влизам във "вас"  hahaha

# 48
Не влизаш, факт. ТИ си категория сама по себе си.  Mr. Green

Ксавиер е много сладък, да, тоя е само зъби.

# 49
  • София
Не искам да говорим за Здрач. Crossing Arms

# 50
Не говорим за Здрач.  Crossing Arms

Направила съм си един плейлист с много, много, много музика от сериала.  Heart Eyes

# 51
  • София
Като стана въпрос за Здрач, мога само да предполагам, но когато книгите и филмите бяха в стихиите си, сигурно в бг мама е имало рекорден брой теми и мнения (без значение положителни или отрицателни)?  Wink

а иначе за TWD предлагам като се пуска нова тема да се пуска и някаква актулна/важна анкетка Simple Smile Макар че то нова тема скоро няма да има, та може в тази тема да се направят някои допитвания за това с колко по десетобалната се оценява изтеклия сезон, какво очаквате от следващия сезон, любим епизод и любим момент през сезона, кой герой ви се издигна много в очите и кой постигна обратния ефект и некви ей такива занимавки Simple Smile

# 52
Темата за Здрач още си върви, кво знаеш ти.  Mr. Green

Мисля, че само по една анкета на тема може да се прави, но не пречи всеки да си каже. Аз понеже съм доволна от всички епизоди и ги обичам всичките герои, нямам какво да кажа по тези въпроси.

# 53
  • МАРС
Ма как така всичките?
И попа ли? Shocked

# 54
Е, симпатиите са си отделно.   Mr. Green Но пък е нужен, не може всички да са прекрасни. В този смисъл и него, да.

# 55
  • София
Абе попа даже и за поп не го бива, ама това е вече друг въпрос.

Може да се правят повече анкети в темата, просто се редактира предишна.

Аз освен на втори сезон, на всички останали давам чисти десетки, няма какво да се допитваме до такива работи. Mr. Green

# 56
  • Вестерос
  bouquet

# 57
Започнах преговор на втори сезон. Чувството е сюрреалистично, толкова са различни, толкова са се променили оттогава... А и е такова едно мило с всички онези, дето вече ги няма, ех...

# 58
  • София
Да, да! Час за Шеин ми беше домъчняло по едно време, че умира...

# 59
Е, чак пък...  Mr. Green Но общото впечатление е много умилително такова.

Общи условия

Активация на акаунт