The Walking Dead - 15

• 35 241
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • Ænima/Albuquerque
А, убиецът хвана ли?  hahaha

Добре, де, никой не излезе със спекулация кво е тва JSS, дет малката амазонка пишеше, кат щура в началото на серията. Или аз тотално съм пропуснала момента, в който е станало ясно кво е това.
Фокс го преведоха ОНС. ВТФ? Ще кажа аз.

# 556
За какво спекулация като момичето си го написа на бележката до Карл?

Скрит текст:
Just Survive Somehow

Много ми хареса балетът на Керъл и Морган

# 557
  • Ænima/Albuquerque
Или аз тотално съм пропуснала момента, в който е станало ясно кво е това.

# 558
И аз съм го пропуснала. Всъщност просто не се сетих, че означава това.  Blush А на бг що пък ОНС = Оцелей... някак си? Grinning

# 559
  • Ænima/Albuquerque
Някак си?  hahaha

Фенка съм на психиатърката.  Mr. Green

# 560
Забравих да ви кажа. Карл този сезон не ме дразни. Даже ми е леко симпатичен. Много леко.

# 561
Да, редактирах се. Laughing

Психиатърката е идеална за Юджи.  Flutter

# 562
  • Ænima/Albuquerque
Забравих да ви кажа. Карл този сезон не ме дразни. Даже ми е леко симпатичен. Много леко.

Струва ти се. Аз в тая серия имах истерични епизоди, насочени баш към него.  hahaha

# 563
  • МАРС
Само мен ли ме дразни прическата на Карл?
От епизода харесах най-краткият възможен диалог, между Морган и един от лудите:

Quick? Slow?
- Leave. Mr. Green

# 564
  • Ænima/Albuquerque
Не само тебе. Несъзнателно си отмятам главата, само като му гледам перчема.  Crossing Arms

# 565
Joy Joy

И мен Карл с прическата си ме дразни много, обаче днес ми се стори някак симпатичен. Нетипично. newsm78

Разгадахме JSS-то, обаче как по дяволите тези родители умряха? В смисъл, че изглежда са били много тъпи... А щерка им оцелява сама толкова време с една пръчка и някаква ножка. Laughing

# 566
  • Ænima/Albuquerque
A, само мен ли ме притесни малката, JSS-рисуваща дрисла, дето Карл (damn it, Carl!) я прекъсна, а тя каза нещо от сорта на "There are too many blind spots, that's how we are able to..." YOU WERE ABLE TO WHAT??? DAMN IT, CARL! (Истеричен момент No1)

# 567

Разгадахме JSS-то, обаче как по дяволите тези родители умряха? В смисъл, че изглежда са били много тъпи... А щерка им оцелява сама толкова време с една пръчка и някаква ножка. Laughing
Взе ми думите от клавиатурата. Дойдоха 2-3 зомбита, пиклата стои на отворена врата и вика "Татко, идват". Да ги насъбере повече, явно малко и се видяха. Спенсър и той, жалко, че е толкова хубав. Пълен страхливец.

# 568
  • Ænima/Albuquerque
И аз го харесАх тоя Спенсър. Късно.  hahaha

# 569
  • МАРС
Аз си помислих, че малката им е помогнала на тия.
Снимките от раницата на оня не бяха ли правени отвътре, бяха снимани посред бял ден.
Няма как да стане без някой да види, че има чужд човек.

Общи условия

Активация на акаунт