The Walking Dead - 15

• 35 265
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Пуцът сигурно е в несвяст, зaтуй дa кaжa aз:
Юджийн е so 80's  Mr. Green
Welcome back, Carol!
Моргaн рулирa!

Веднага разкажи в скрит текст какво стана в серията, защото чак вечерта ще го гледам и ще откача  Praynig

# 526
  • София
Може ли на ЛС, за да не се изкушим някои от нас да четем?

# 527
  • Ænima/Albuquerque
Аз да добавя - Damn it, Carl!

Проверих Пуцът. Рече, че не е много жив.  hahaha

# 528
Пуцът сигурно е в несвяст, зaтуй дa кaжa aз:
Юджийн е so 80's  Mr. Green
Welcome back, Carol!
Моргaн рулирa!

Мога само да добавя с цел емоционална градация: Ка-ръл! Ка-ръл! Ка-ръл!  Mr. Green

Кат се сетя да дишам, па ше кажа нещо.

Може ли на ЛС, за да не се изкушим някои от нас да четем?

Много разумно предложение, щото иначе шсе изпорти цялата работа.

# 529
Каръл е най-яката готвачка! Тва е!

# 530
Ааа, хубу ми припомни:
Скрит текст:
това с нагласянето на часовника за да видим точно колко време трая целия хаос беше блестящо. И накрая готовата манджа. Велико!  hahaha

# 531
Плюс хапване на дълголетница и сеещи смърт ментолки. Heart Eyes

# 532
Голяма сеч ли беше епизода?
Тази тишина в темата никак, ама никак не ми харесва. Почвам да го гледам със свито сърце. Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 окт 2015, 18:51 от Меган

# 533
Плюс хапване на дълголетница и сеещи смърт ментолки. Heart Eyes

Сутринта забравих да питам: Кво? Кво? Кво? (Ще ми простиш, вярвам.)  Blush

Мег, мини се отчети после, да не те мислим.  Mr. Green

# 534
Овце, абсолютни овце, които говорят вместо да блеят. Каръл е желязна, невероятна трансформация претърпя тази жена, а Морган колкото и да ми е симпатичен не го разбирам.
И промо за 3-ти епизод за който нямам никакво търпение. Никога няма да ми омръзне този сериал, честно.

https://www.youtube.com/watch?v=HygatRim4fg

# 535
Ох, че хубаво промо, не мога да издържа до понеделник, не мога. Първо се радвам супер много, че е понеделник, после ми се иска вече да е неделя. Tired

Ааа, хубу ми припомни:
Скрит текст:
това с нагласянето на часовника за да видим точно колко време трая целия хаос беше блестящо. И накрая готовата манджа. Велико!  hahaha

Абсолютно брилянтно! Една от най-готините сцени евър! Heart Eyes

Скрит текст:
Морган и аз не го разбирам съвсем, вероятно се дължи на смъртта на сина му. Предполагам, че ще ни разкриват по малко за трансформацията му. Обаче май радикалният му пацифизъм приключи в края на серията, което много, много ми хареса. Heart Eyes

Кметицата ми падна в очите, големият лидер, а се скри като мишка. Rolling Eyes

И да кажа, че епизодът беше чудесен, въпреки липсата на Даръл и Рик.

# 536

Скрит текст:
Морган и аз не го разбирам съвсем, вероятно се дължи на смъртта на сина му. Предполагам, че ще ни разкриват по малко за трансформацията му. Обаче май радикалният му пацифизъм приключи в края на серията, което много, много ми хареса. Heart Eyes

Кметицата ми падна в очите, големият лидер, а се скри като мишка. Rolling Eyes

И да кажа, че епизодът беше чудесен, въпреки липсата на Даръл и Рик.
Скрит текст:
Мисля си, че само го зашемети, а не му пръсна главата както трябваше. Нахлуват някакви говеда, почват да избиват кой където сварят и той  со кротце, со благо ще ги залавя. Само, че той може да го направи, а другите? Никакъв шанс нямат. Напълни ми душата Каръл като му пусна един куршум в мозъка на оня със завързаните ръце. И каква му е идеята на Морган? Няма да ги убиват, ще ги заловят и после? Ще строят затвор и ще има хора да ги пазят? Глупости на търкалета. Не само кметицата, повечето да не кажа всички там са мишки.

# 537
  • Ænima/Albuquerque
Чеп за зеле не става от тия вътре. Гледам я една, масовка няква, как размахва ръце хаотично... ама сериозно ли, ебаси? Тия стени да не са по 10 метра бетон, че да ви опазят от каквото има вън? Аре, малко по-сериозно, в къв свят живеете?

Сутринта забраих да кажа, че Диана ми прилича на Кейтлин/Брус Дженър. Иначе казано, на дърт травестит.  Mr. Green

# 538
Сутринта забраих да кажа, че Диана ми прилича на Кейтлин/Брус Дженър. Иначе казано, на дърт травестит.  Mr. Green

Тъкмо се чудех на какво/кого ми прилича. Joy Joy И на глас го докарва. Mr. Green

# 539

Joy Joy Joy Вярно, точно на него прилича

Общи условия

Активация на акаунт