Женени от пръв поглед - 4

• 53 690
  • 753
  •   1
Отговори
# 225
Фермерско,готварско,спортно..квото ще да е. И в 3те съм зле,ама в името на форумското благо ще се впусна  Joy

# 226
  • ❌❌❌
Скрит текст:

Кое? Joy

Ти Всякаш тематично си я турила Катя Shocked Ми... в Съдебен спор участвах Joy

raja_nikol Mr. Green има ли тема, да се втурвам и аз Mr. Green

П.С. Писах и в темата за въпросите, ама тука и без това се знаем, та... да ви питам: как се разбиват жълтъци на парна баня? Mr. Green

# 227

raja_nikol Mr. Green има ли тема, да се втурвам и аз Mr. Green

А , не знам, ама сигурно ще има  Wink
Ще се видим там значи  Laughing

# 228
  • SF
Филърите, ботоксът, конците имат временен ефект. Резорбират се.

# 229
И  аз не съм се снимала никъде, време ми е... Flutter Дали???

И какво сега никоя не се разкри къде се е снимала, така ли.  Crossing Arms

Аз имах мерак за едно шопинг шоу. Даваха им една сума и трябваше да пазаруват по зададена тема. Не беше лошо, разтоварващо и имаше добри идеи на някои от участничките. Някои бяха пълна скръб.  ooooh!

# 230
Фаина, кви жълтъци на парна баня. Ти не си ли мъж?  Joy

# 231
  • ❌❌❌
Смея се с глас newsm62

Е, какво като съм мъж? Мъжете не разбиват ли жълтъци?! Mr. Green А'и признавай си, че откакто видя Танаску да носи закуска на Тониту, мъж ти всяка сутрин ти поднася омлети в кревата Naughty Ко са прайш Mr. Green

ВЪПРОСЪТ С ЖЪЛТЪЦИТЕ ВСЕ ОЩЕ Е В СИЛА! Mr. Green МОЛЯ ВИ, ПОБЪРЗАЙТЕ, ЧЕ СМЕСТА МИ ИЗСТИНА hahaha

# 232
Много станахме кандидатките за новото предаване.Вече не сте ми симпатични,понеже сте ми конкуренция  hahaha. Днес ли почва тая Пепеляшка

# 233

Сетих се за един изтъркан виц: Защо булката е в бяла рокля, а младоженеца в черен костюм?
Защото на булката и е последния бял ден, а на него първия черен   Mr. Green

На Наско му е много бяло, на С-тата - светло сиво, на Г-тата тъмно сиво....да видим как ще се развият нюансите до края
Е как ще се развият - ще вземе да стане нещо като 50 нюанса сиво! Wink

# 234
Смея се с глас newsm62

Е, какво като съм мъж? Мъжете не разбиват ли жълтъци?! Mr. Green А'и признавай си, че откакто видя Танаску да носи закуска на Тониту, мъж ти всяка сутрин ти поднася омлети в кревата Naughty Ко са прайш Mr. Green

ВЪПРОСЪТ С ЖЪЛТЪЦИТЕ ВСЕ ОЩЕ Е В СИЛА! Mr. Green МОЛЯ ВИ, ПОБЪРЗАЙТЕ, ЧЕ СМЕСТА МИ ИЗСТИНА hahaha

Тъй като ни гледаш на домакини ли ти приличаме тук  Wink
Бягай бързо в темата за Мастър шефс  Peace

# 235
  • ❌❌❌
geri-gb, днес, днес ppp Тя Пепеляшка повече на Крокодила Гена прилича, ма нищу Laughing

А, вярно бе Mr. Green

# 236
geri-gb, днес, днес ppp Тя Пепеляшка повече на Крокодила Гена прилича, ма нищу Laughing

А, вярно бе Mr. Green
То в случая "Красавицата и звяра" да го бяха кръстили по-вярно щеше да е  Joy

# 237
  • SF
Не спамите ли? Thinking

# 238
Офф,пак ангажименти и тая вечер,аман. Направо не знам като ми свърши майчинството какво ще правя  Laughing. Освен да кандардисвам мъжо да почваме второто,че да мога спокойно да си гледам риалитита

# 239
  • София
Колкото повече чета излиянията на потребителки,толкова повече си мисля,че са си самоспрели хапчетата,което е пагубно за нас околните.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 16:00 от taffi

Общи условия

Активация на акаунт