Женени от пръв поглед - 4

• 53 562
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Нещо ми се бъгна таблета, сори newsm78

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 10:07 от polombra

# 151
Ето Антония е по-млада от Георги, но с тези претенции още дълго ще си стои сама.

Само не мога да разбера защо смятате, че Антония има прекалени претенции!? Нищо различно в нея не виждам, от която и да е друга жена. Ами иска му се на момичето мъжа й да мисли непрекъснато за нея, да й кавалерства, да я изчаква на светофара, да е мил, внимателен, да се съобразява с нея, да се интересува от нейните мисли, чувства, че коя жена не го иска това!? Или това, че е не е с манекенски мерки не й дава право да ги иска всичките тези неща!?

Проблема на Антония й е в начина, по който си изразява претенциите - безпардонно, нагло и досадно - без да се съобразя, че и тя наранява по този начин!

# 152
  • София
Скрит текст:
.....Свързват бедно и грозновато момиче, ....

Не знам защо набедихте Антония за грозновата. За мен тя е обикновено, нормално момиче, не мисля, че е грозна, напротив симпатична е, просто не е "натокана" и "ъпгрейдната". Нито е грозна, нито е красива, нормално изглеждащо момиче. Коментирам външността, другото, което виждаме от нея е предмет на друг коментар, но и той няма как да бъде обективен, защото виждаме само това, което са сметнали да ни бъде показано. Освен това момичето може да е нефотогенично и камерата да не я долюбва особено. Имам една позната, която на живо е страхотна сладурана, нежна, ефирна, има финес както в движенията, така и в поведението си, но когато я гледах в един тв формат имаше съвсем различен вид, изглеждаше някак груба, като визия, по едра и оставяше съвсем друго впечатление за себе си, а всъщност се оказа една прекрасница и чаровница, която нямаше нищо общо с екранния си образ. Така, че понякога и окото лъже особено, ако това око е на камерата. Peace ПП Ако става въпрос, Атанас е по смотан според мен от Антония и тоя говорен дефект, заради който фъфли и изглежда винаги все едно е на няколко ракии, съвсем го закопава. Да не говорим, че нищо не му се разбира горкия, освен оная паразитна "уникална" думичка, която май е основата на речника му от не особено много думи. Не, че е виновен за дефекта си, но и Антония не е виновна, че не е Снежанка, да речем.
Има по важни неща за един съвместен живот отвъд външността, хората живеят с хора, не с картини, а и външността е преходна, докато недостатъците в характера не само са за цял живот, ами и с възрастта се задълбочават.

Има по-важни неща, да, но тук говорим да те оженят без да си се срещнал с този, за когото те женят. Парите на мъжа са афродизиак за жените - това още Джейн Остин го е доказала в романите си, а красотата на жената е афродизиак за мъжете - това го виждаме всеки ден. Wink

Така че, за да успее една връзка без първоначално да има любов, то трябва мъжът да е богат, а жената да е красива. Любовта ще дойде от самосебе си, вЕрвай ми. Flutter Wink Simple Smile

И не ме разбирайте погрешно - говоря за ЕСТЕСТВЕНА красота, много важно условие! Тунингът не го броя, защото това не е красота, а фалш (лъжеш себе си, че си естествено красива, другите те лъжат, че ти вярват).

# 153
..............................

Така че, за да успее една връзка без първоначално да има любов, то трябва мъжът да е богат, а жената да е красива. Любовта ще дойде от самосебе си, вЕрвай ми. Flutter Wink Simple Smile

Любовта не се влияе от клишета, тя просто идва и идва тогава, когато реши, а не когато на някой му се иска. Правила няма. Дори идеалните условия и предпоставки не са гаранция любовта да се случи.

# 154
Не мога да разбера откъде ви хрумна, че Георги е гей ooooh! Ами от това, което са показали от Гергана, аз също не мога да си изградя мнение за нея. Ако ме сложат в една стая с Гергана и тя мълчи на всяка моя реплика... Чудесно го разбирам Георги, според мен Гергана е тази, която не е готова за връзка. Той опита да провокира разговор, но след като не му се получи, зае отбранителна позиция и започна да напада. Няма да се получи между тях двамата.

# 155
  • София

Любовта не се влияе от клишета, тя просто идва и идва тогава, когато реши, а не когато на някой му се иска. Правила няма. Дори идеалните условия и предпоставки не са гаранция любовта да се случи.

Ето в това мнооооого грешиш. Ако ти предложи някой милионер, ще му откажеш ли с лека ръка, само защото е грозноват и недодялан? Thinking

Все си мисля, че най-малкото ще положиш доста усилия нещата да потръгнат. Grinning

# 156

Е при Г и Г има и пари и красота, но не се получава

# 157
  • София

Е при Г и Г има и пари и красота, но не се получава

Май не се четем тук?

Казах, че за да потръгне една такава връзка, трябва да се изпълнят и двете условия:
1. Мъжът да е ПО-богат от жената
2. Жената да е ПО-красива от мъжа

При ГиГ тези ДВЕ условия не са изпълнени, нито при някоя от другите две двойки.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 10:22 от Popule

# 158
Тия психолози, които са събрани там, защо не вземат да съветват участниците, а само гледат сеир и коментират. Нали уж идеята беше да се помогне на няколко самотни човека да открият любовта?
Излиза, че просто се забавляваме на гърба на тези няколко човека, които се осмелиха да излязат пред всички и да кажат, че искат помощ за да си намерят половинка. И вместо да им кажат, къде бъркат, те им се подиграват и монтират така предаването, че нещата да изглеждат още по-зле. Че даже и ги подстрекават да се излагат още повече.

Дано издържат всичката помия, която се изсипва върху тях и все пак останат заедно. То хубаво си изразяваме мнението, ама Атанас като прочете 100 пъти, че Антония е такава и онакава и може да премисли, същото се отнася и за нея.

Отначало предаването ми хареса. Тръгна много позитивно, но го развалиха от алчност да има по-голям интерес, повече епизоди и повече излагации.

# 159

..................Ако ти предложи някой милионер, ще му откажеш ли с лека ръка, само защото е грозноват и недодялан? Thinking

Все си мисля, че най-малкото ще положиш доста усилия нещата да потръгнат. Grinning

Популе, тогава ще говорим за пари, не за любов. А и каквито и усилия да положа, любовта няма да се случи, ако просто не се случи. Да, може да свикна с човека, да го уважавам, но това не означава, че ще го заобичам. Парите са добра основа за спокойствие, хубав, охолен живот, но те не пълнят сърцето, ако човека няма други качества освен портфейла. Да не говорим, че някои богати хора, особено парвенютата са доста безцеремонни, нагли, неуважителни и се държат с жената до себе си по отвратен начин, без да си правят труда да я опознаят и обикнат, просто защото те са те и имат пари и разбира се всички са с тях заради парите и затова следва да бъдат унижавани и тъпкани. Имала съм наблюдения върху такъв модел, ами не им се получи.

# 160
Тия психолози, които са събрани там, защо не вземат да съветват участниците, а само гледат сеир и коментират. Нали уж идеята беше да се помогне на няколко самотни човека да открият любовта?
Излиза, че просто се забавляваме на гърба на тези няколко човека, които се осмелиха да излязат пред всички и да кажат, че искат помощ за да си намерят половинка. И вместо да им кажат, къде бъркат, те им се подиграват и монтират така предаването, че нещата да изглеждат още по-зле. Че даже и ги подстрекават да се излагат още повече.

Дано издържат всичката помия, която се изсипва върху тях и все пак останат заедно. То хубаво си изразяваме мнението, ама Атанас като прочете 100 пъти, че Антония е такава и онакава и може да премисли, същото се отнася и за нея.

Отначало предаването ми хареса. Тръгна много позитивно, но го развалиха от алчност да има по-голям интерес, повече епизоди и повече излагации.

Много добре си го казала, изцяло съвпада с моето мнение!  Съчуствам на учасниците !

# 161
  • София

..................Ако ти предложи някой милионер, ще му откажеш ли с лека ръка, само защото е грозноват и недодялан? Thinking

Популе, тогава ще говорим за пари, не за любов. А и каквито и усилия да положа, любовта няма да се случи, ако просто не се случи. Да, може да свикна с човека, да го уважавам, но това не означава, че ще го заобичам. Парите са добра основа за спокойствие, хубав, охолен живот, но те не пълнят сърцето, ако човека няма други качества освен портфейла. Да не говорим, че някои богати хора, особено парвенютата са доста безцеремонни, нагли, неуважителни и се държат с жената до себе си по отвратен начин, без да си правят труда да я опознаят и обикнат, просто защото те са те и имат пари и разбира се всички са с тях заради парите и затова следва да бъдат унижавани и тъпкани. Имала съм наблюдения върху такъв модел, ами не им се получи.

Извинявай, ама глупости на търкалета.
Ще се влюбиш в милионера и още как. Като те обсипе с диаманти, скъпи екскурзии и лъскав живот, ще се влюбиш не, ами ум ще ти зайде. Пробвай някой път и ще разбереш колко съм права! Обаче трябва да си красива, за да стане номерът. Wink

Колкото до мъжа, ако той е по-богат от жената, това го прави по-мъжествен в собствените му очи, а жената ако е по-красива от него, още по-мъжествен! И ще се влюби, та ум ще му зайде. Wink

И воала - любов! Завинаги! Grinning

# 162
Ами от това, което са показали от Гергана, аз също не мога да си изградя мнение за нея. ....... Чудесно го разбирам Георги.......
Хем усещаш, че май май не са ти показали всичко, хем уж не можеш да си изградиш мнение пък май имаш такова, при това доста категорично.....ето така направиха от Георги гей, а от Гергана кифла.

# 163
Може, може, Популе, всичко може, в една алтернативна реалност всичко може. Иначе в тази, ако милионера е грозноват и ми е неприятен, освен да се пропия, за да го търпя в кревата друго опиянение освен алкохолното от мен няма да получи. Виж, ако е хубав, там вече е друго. Laughing Ама, както се казва винаги е по добре да си богат, красив и умен, отколкото беден, грозен и глупав. Или нещо такова беше. Wink

# 164
Ами от това, което са показали от Гергана, аз също не мога да си изградя мнение за нея. ....... Чудесно го разбирам Георги.......
Хем усещаш, че май май не са ти показали всичко, хем уж не можеш да си изградиш мнение пък май имаш такова, при това доста категорично.....ето така направиха от Георги гей, а от Гергана кифла.

На кое казваш категорично, или така ти дойде да си пишеш просто? Казах, че от това, което са показали, нищо не разбирам от Гергана, освен това, че си мълчи на всичко казано. От интервютата с нея, не видях някакво желание да направи нещо, за да стигне и тя до Георги.

Популе, моля, не бъркай проституирането с любов, или не правиш разлика?

Общи условия

Активация на акаунт