Женени от пръв поглед - 4

• 53 606
  • 753
  •   1
Отговори
# 300
  • SF
Кои журналисти?
Мислиш ли, че откриваме топлата вода? Ако тук съчиняваме истории за фалшиви бракове, бебета и разводи, защо един журналист да не може?
Аз не виждам да се е родило нещо толкова гениално, че някой да преписва от форума.
Напротив - тук се преписва от фейсбук и разни жълти сайтове. Виж, че на всяка страница има поне по 1 линк, който води към някакъв такъв сайт.
А и не мисля, че тези "статии" се списват точно от журналисти. Под всяка такава ще намериш коментари извор на идеи, ако толкова нямаш такива, а пък си "журналист".

Монтажът е направен от заснетия материал. Практически е невъзможно да ни пуснат едноседмична ваканция в Малта, без да съкращават.
Монтажът не е измама, а е представяне на застетото във вид, подходящ за предаването като съдържание и продължителност.
Ако двама се карат, монтажът не прави така, че да се целуват и обратното.
Когато Гери и Георги са в Рим, виждат хората, които гледат на ръка и ги подминават, като си обсъждат кой вярва в тези неща и кой не. Решават, че би могло да се получи интересно, ако си гледат на ръка и ако и двамата са на различни позиции. Връщат се назад и започват: "Мило, хайде да си гледаме на ръка! Аз вярвам на тези неща." Милото не вярва, но решава да опита. С други думи реалната случка, реалните разговори се преиграват заради зрителите.

Кадрите, които ни показаха след първата брачна нощ на А и А, са заснети в Барселона. Но това не значи, че участниците не са ги казали.

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 23:50 от Esmee

# 301
Ми то си е ясно, че с монтажите телевизията цели предаването да е малко по-интересно и мисля, че и ни манипулират. Умишлено засливат някой неща и изострят характерите на определени хора  Sunglasses

# 302
  • SF
А с каква цел те манипулират?
Нали не пращаш sms-и.

# 303
А с каква цел те манипулират?
Нали не пращаш sms-и.
Ами като претендираш с знания ,кажи крайния резултат.Като изгледаме края на реалитото ,ще те поздравим ако не си ни излъгала.
Смс са демоде ,сега реклами се търсят,обаче разберем ли че ни баламосват няма да гледаме и ...

# 304
  • SF
И какво ще стане?
Радвам се, че ме подозираш в претендиране на знания. А какви знания изложих?

# 305
Съмнявам се това за бременността да е вярно. Повечето хора са суеверни, особено за първа бременност, и съобщават след третия месец на близките. Поне на тези близки, които биха ги разнасяли по медиите. Може родителите на двойката да узнаят по-рано, но едва ли ще го съобщят във фейсбук или някой вестник.

А тази след 9 месеца щяла да роди според новината. Все едно списващият "новината" е присъствал и на самото зачеване. Толкова скоростно е научил.

# 306
  • SF
Съмнявай се във всичко, което излиза от източници, различни от предаването и евентуално медийните партньори, но и там информацията ще е доста преценена.
Сега и аз, ако спомена думата "бременна" (не знам по какъв повод и за кого), утре всяка статия, в която се напише, че участничка е бременна, ще бъде преписана оттук. Саааамо ние сме способни да измислим измислицата.
Всъщност момичетата може и да са бременни, но това е само възможност.

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 01:12 от Esmee

# 307
Съмнявай се във всичко, което излиза от източници, различни от предаването и евентуално медийните партньори, но и там информацията ще е доста преценена.
Сега и аз ако спомена думата "бременна" (не знам по какъв повод и за кого), утре всяка статия, в която се напише, че участничка е бременна, ще бъде преписана оттук. Саааамо ние сме способни да измислим измислицата.
Всъщност момичетата може и да са бременни, но това е само възможност.
В малка България сме и всичко се знае ,утре ше се знае дори цвета на прашките на Гери.

# 308
  • SF
А това нещо много важно ли е за формата и зрителите??

# 309
Важно е ,защото на Тупарев ,не им се прави реално реалити.Спомняте се първите сезони на биг брадър ,когато имаше денонощен канал ,където имаше обикновенни хора.Стиска ли им сега да го направят не.Сега забаламосват със записи ,а не с реалити.Аз пак се кефя ,ама Simple Smile

# 310
  • SF
Не се разбра защо е важно.
От къде се сети за първия Биг Брадър пък сега?
Зарежи. Аз съм на съвсем различна позиция от твоята.

# 311
Защото беше пика на продуцентите ,обичам реалитата Simple Smile
сещате се

Последна редакция: сб, 11 апр 2015, 10:15 от sunman

# 312
Гери се е тагнала във ФБ-в Доминикана е . Не пише обаче дали е сама  Peace

# 313

Кадрите, които ни показаха след първата брачна нощ на А и А, са заснети в Барселона. Но това не значи, че участниците не са ги казали.

Кога точно са заснети кадрите също е от значение. Има голяма разлика дали Тони се хвали как е имало първа брачна нощ още на другата сутрин и дали седмица след това казва в контекста на разговор, в който непрекъснато я питат до къде са им стигнали отношенията: "Добре де то се подразбира, че е имало първа брачна нощ". Ако някой монтира разговорите, които сме водили с ММ през един цял ден -  съвсем спокойно ще може да си спретне две различни картинки, според това, как иска да престави нещата - едната на двама души, които все нещо спорят, другата да двама дето си живеят в мир и любов. 

# 314
  • Тра-ла-ла
Утре по Нова Тв в предаването "Събуди се” ще гостуват Атанас и Антония.

Общи условия

Активация на акаунт