Мислиш ли, че откриваме топлата вода? Ако тук съчиняваме истории за фалшиви бракове, бебета и разводи, защо един журналист да не може?
Аз не виждам да се е родило нещо толкова гениално, че някой да преписва от форума.
Напротив - тук се преписва от фейсбук и разни жълти сайтове. Виж, че на всяка страница има поне по 1 линк, който води към някакъв такъв сайт.
А и не мисля, че тези "статии" се списват точно от журналисти. Под всяка такава ще намериш коментари извор на идеи, ако толкова нямаш такива, а пък си "журналист".
Монтажът е направен от заснетия материал. Практически е невъзможно да ни пуснат едноседмична ваканция в Малта, без да съкращават.
Монтажът не е измама, а е представяне на застетото във вид, подходящ за предаването като съдържание и продължителност.
Ако двама се карат, монтажът не прави така, че да се целуват и обратното.
Когато Гери и Георги са в Рим, виждат хората, които гледат на ръка и ги подминават, като си обсъждат кой вярва в тези неща и кой не. Решават, че би могло да се получи интересно, ако си гледат на ръка и ако и двамата са на различни позиции. Връщат се назад и започват: "Мило, хайде да си гледаме на ръка! Аз вярвам на тези неща." Милото не вярва, но решава да опита. С други думи реалната случка, реалните разговори се преиграват заради зрителите.
Кадрите, които ни показаха след първата брачна нощ на А и А, са заснети в Барселона. Но това не значи, че участниците не са ги казали.