Женени от пръв поглед - 4

• 53 540
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
George Veselinov Значи разхождам си се аз по алеята ....................

Много добpо! Peace

# 466
Браво на Гошо! Окончателно спечели симпатиите ми. Не като мъж, и без това няма вакантно място, а като другарче, с което да си пием бирата и да хейтим заслужилите.  Heart Eyes

(Ако по-рано бях научила как и какво пише, нямаше да издумам и дума срещу него.  Blush)

# 467
Оригиналният формат ,май има и гей двойка
http://fyi.tumblr.com/

# 468
Оригиналният формат ,май има и гей двойка
http://fyi.tumblr.com/

Хората тук са 11!? Май и тройка има!? newsm78

# 469
Американците имат друго мислене..

# 470
A ето и какво е написала самата Деси:  /се струва ми се, че е шега/

Скрит текст:

# 471
Браво на Гошо! Окончателно спечели симпатиите ми...

+1  Grinning

# 472
Страдам ,защото Светлито страда.Да се влюбиш и накрая нищо.Как страда ....Бат Стефан ,като се е наситил и казал чао.

# 473
  • София
На мен сериозно ми се струва изказването на въпросната Деси.Влязла е във филма  Laughing

# 474
На мен сериозно ми се струва изказването на въпросната Деси.Влязла е във филма  Laughing

Ами това са си умни хора- с тънко чувство за хумор, харесва ми, харесват ми, с удоволствие бих се срещала с такива хора.

# 475
Коментарът на Деси е истински, беше постнат тук преди време. Отговорът на Г е неговият начин да й се изсмее.
Както и на всички нас (обидите са взаимствани от форума). Явно доста се е засегнал....

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 20:32 от polombra

# 476
Във Facebook страницата на предаването са изтрили публикацията на тая Деси и всички коментари, обаче в бг мама архивът е запазен  Mr. Green

# 477
Още малко и най-накрая нов епизод. Голяямо чакане.  Crossing Arms

# 478
  • Mediterraneo
Общежитие и влизане през прозореца... WTF

# 479
Почти бях забравила колко досадна е Антония.  ooooh! Изказването на Гецата за Хорхе Букай и кифлите ме разсмя  Grinning Апартамента на Светла не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт