Женени от пръв поглед - 4

• 53 225
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • DE
Ох, Насето  ooooh! Къща пълна с квачки  #Crazy

# 526
Няма да му е лесно. Толкова ли няма някаква опция да се отделят? На квартира примерно?
То хубаво - голямо семейство, ама да са като зайчи дупета набутани в такава непосредствена близост...прекрасни условия за разваляне на отношенията.

# 527
Светлана ме кефи!
Защо по дяволите не я е отмъкнал някой досега?Много прилича на мен по характер.Същата леко шматка е.
А така,кой си ходел с гирите?Аз бе Гоше,аз!И на почивка си ги нося.Само единия дъмбел де,мъжа ми ме гледа лошо като мъкна повече.

# 528
АА Казаха, че ще се оттеглят на квартира, когато бяха на пейката. Не знам дали е сериозно намерение, ама го казаха хората...

# 529
Ох добре, успокоих се. Въздъх...

# 530
На Георги му се прави секс, та две не вижда! Crazy

# 531
Вече е ясно при АА ожалихме Насето Mr. Green
При ГГ ...там в този апартамент ще живеят не една,а две кифли Mr. Green
СС сладури,Светлето го слага вече на място Laughing,браво Светле Stop Mr. Green

# 532
Стефчо е симпатяга, ама много патриархален бе. Добре че поне маминка е в съседната къща  Mr. Green

# 533
Гошето харесва Герито, ноо много го е шубе.

# 534
Гошето харесва Герито, ноо много го е шубе.
Физически е привлечен, но не и емоционално  Simple Smile

# 535
  • София
И какво стана сега... Май вече знаем края на историята на ГГ.

# 536
Просто си дава сметка, че са от различни планети с Гергана и това рано или късно ще приключи. Затова предпочита да не му дава възможност да се развие.

# 537
  • София
Многоо мисли този Георги, малко да се отпусне, той все на педал.

# 538
Е, Георги ме разочарова с изказванията си току що! За актьор ли се взе, голям филм си прави. Толкова не може   да й даде шанс, поне от някакви искрени приятелски взаимоотношения да започнат.
Това е супер гадно спрямо Гергана, мразя неискрените,прикрити хора.

# 539
Просто си дава сметка, че са от различни планети с Гергана и това рано или късно ще приключи. Затова предпочита да не му дава възможност да се развие.
Защо от различни планети newsm78,аз мисля ,че са много близки по характер,само че не му харесва...тя не е послушна... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт