Женени от пръв поглед - 4

• 53 196
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ама и Гергана е много дразнеща с нейните тренировки и с очакванията й за два дни да превъзпита Георги в спортен тип. Не особено умна жена.

# 556
  • Sofia
ужасно се облича Светлана,какъв парцаляк сега е навлякла ooooh!

# 557
  • Тра-ла-ла
На Стефан къщата му е като дискотечка. Черно, лилаво, диоди и накаква естествена светлина Whistling  И този е някакъв "control freak"

# 558
Е Стефан как не го досрамя да разкарва екипа да проверят леглото,дали е оправено   ooooh! Rolling Eyes Mr. Green

# 559
Стефан - Маниак на тема чистота  #Crazy  Crazy

# 560
Наско ми се издига вси повече в очите! Особено след разказа за Мизия!
Огромно сърце има този човек!!!

# 561
  • Варна
Насето е добряк

# 562
Наско ми се издига вси повече в очите! Особено след разказа за Мизия!
Още при представянето им в началото го казаха това.

Много е емоционален и състрадателен.

# 563
Малеее Гецата може да е контролиращ, ама Гери от вратата иска да го направи здравослове. Баси

Стефчо и той малко психопат го раздава. Как пък няма да слугувам на мивката щот съм си я сложила черна. и с тази батерия водопад яко бърсане  ooooh!

# 564
  • София
Наско не е човек, разрева ме. Браво момче  Peace

# 565
  • Sofia
и мен Cry

# 566
Може да е недодялан Насето,но е добро човече,а това е в пъти по-важно, дано го оцени Тона

# 567
  • по пътя
Насето е сърцат човек.
Гергана много глупаво иска да променя човека и е доста дразнеща. Не знам кой я излъга, че яйца за закуска е здравословно и то пържени. Rolling Eyes

# 568
Малеее Гецата може да е контролиращ, ама Гери от вратата иска да го направи здравослове. Баси

Тя си има някаква нейна представа за мъж и иска да моделира Георги по неин маниер. Не е изключено да е и по образ и подобие на някоя стара любов.

# 569
Мен пък много ме напряга Стефан с това чистене. И аз съм педант и обичам да ми е чисто,но неговото вече дотяга. Ще си бърша мивката и банята всеки път,ай сиктир,да си си ги направил в друг цвят,не черни.
За мен Георги е раздиран от противоречия. Най-големият му страх явно е да не остане разочарован и за това се дистанцира от Гергана. Страх го е тя да не го отблъсне и да не изглежда смешен и жалък. Колкото повече го гледам,толкова повече се убеждавам,че я харесва,но не мисли,че той би привлякъл и задържал интереса й. Всичките му приказки са опит за отричане пред самия себе си,че има симпатии към нея

Общи условия

Активация на акаунт