Женени от пръв поглед - 4

• 53 215
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Малеее Гецата може да е контролиращ, ама Гери от вратата иска да го направи здравослове. Баси
Поне му е пуснала ,ех бат Жоро ,да съм на твоето място luvbed luvbed luvbed luvbed luvbed EFP EFP EFP smile3504 Misc Baby Bottle 1crib

# 571
Е Стефан как не го досрамя да разкарва екипа да проверят леглото,дали е оправено   ooooh! Rolling Eyes Mr. Green

Е,това със сигурност е режисирано...и ако не беше оправено к'во?! Сам да си го оправя или да прати мама да му го оправи  Mr. Green

# 572
Анцугът от Барселона е без значение пред постъпките. Добряк е Насето

# 573
Много е емоционален Наско

# 574
  • София
Наско не е човек, разрева ме. Браво момче  Peace

+1

Гери според мен друго се опита да му каже ... Не да го кара да тренира от ден втори ... По неин си начин да  му каже, че си много по-дисциплиниран в тренировка, когато сте двама.

# 575
  • Тра-ла-ла
Наско ми се издига вси повече в очите! Особено след разказа за Мизия!
Огромно сърце има този човек!!!
Peace И аз така. Може да е простоват и първичен, но е човечен. Особено, ако го сравнявам с двамата лигочи Стефан и Георги.  

# 576
Иска секс пък е пълен лицемер ...  Sick
е, кво му пречи?
Да си иска човека  Peace

# 577
Наско не е човек, разрева ме. Браво момче  Peace

+1

Гери според мен друго се опита да му каже ... Не да го кара да тренира от ден втори ... По неин си начин да  му каже, че си много по-дисциплиниран в тренировка, когато сте двама.

Искаше да каже, че ако той реши да тренира ще имат мотивация и ще им бъде по-лесно, защото ще са двама... така я разбрах и аз. Като цяло тя ми е по-добронамерена и позитивна - не е Нобелов лауреат, но не забелязвам да го е обидила някак - тя дори не се и опитва "да си го върне", както бих направила аз, докато той постоянно се старае да я "настъпи" и все търси начин да я посмачка.
пп. И двамата обаче крият нещо и не са искрени.

# 578
Насето е сърцат човек.
Гергана много глупаво иска да променя човека и е доста дразнеща. Не знам кой я излъга, че яйца за закуска е здравословно и то пържени. Rolling Eyes

ГледАла е нЕкой филм И не мисли много. Пф. Палачинки не можело  ooooh!

Наско да я води малко да помаго да види отвъд носа си.

# 579
  • София
Седя и си мисля, че мъжете се превръщат в жени. Един върти парцала, друг прави чупки като кифла. Какъв е тоя свят?

# 580
# 581
Е добре де...къде ги гледате тези ФБ профили,на мен нищо на никой не ми излиза.
Дайте ги тук накуп,не мога да изчета всичко назад,не че не се пробвах,но не ги намирам.

# 582
  • по пътя
Седя и си мисля, че мъжете се превръщат в жени. Един върти парцала, друг прави чупки като кифла. Какъв е тоя свят?
Ами това зависи само от нас жените, жената прави мъжа. Първо майката, после съпругата. Тук жените гледат да се наложат, да поправят другия, само Светла е по-женствена.

# 583
Аз пък не мисля, че иска да го променя.Тя го бъзикаше, казваше го на шега, защото знаеше каква ще му бъде реакцията.
Само на мен ли думите на Георги "...ако кажа истината, тя ще взриви всички" ме навява на мисълта за евенталната му различна сексуална ориентация? newsm78.Това обяснява доста неща Thinking

# 584
Много драма между гтата.Бат жоро преиграва.Страх го я,че ще  я загуби и ...

Общи условия

Активация на акаунт