„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 15

• 57 960
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Това чудно Съкровище сме го обсъждали толкова много пъти, че вече съм безсилна да говоря Grinning
Може и те двамата да не са се хареесали. Нищо че играят перфектно като любовници
Едва ли при възникнало привличане , нещо ще ги спре..... само гадаем за нещо отминало .... и забравено от тях...

На тези снимки Джансу ми е много отнесена.. все едно не е там...
И клип съм гледала и  пак такова чувство улавям....

# 106
 smile3516 Търся в нета рецепта за печено агнешко бутче  smile3513 и се вмъкнах пак в любимата си тема за Боран Ага  smile3508

# 107
Точно в правилната тема за Агнешко си !
Това неговото бутче, което преди няколко дни беше термометър всички го долюбват Joy

# 108
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте дружки на Разпети петък  Simple Smile
 първата работа тази сутрин ми беше да си пусна 47 епизод

Скрит текст:
Много топлина усетих между двамата в тази серия, макар пак сърдити и скарани те ми бяха толкова сладки и такива красими любовни излияния и призна Боран след като се свести от припадъка - за ме е най-важно да ме гледаш с любовния си поглед  newsm09 и тя как си призна пред техите че смята да замине и нищо не казва на Боран за намеренията си защото тя е убедена, че той е готов да умре за нея и синът им, а тя иска да замине за да може да спаси Боран и бебето. newsm76 но в крайна сметка се зарадвах че и на двамата им се провалят плановете да заминат и о заради бебето, сякаш им казва никъде няма да ходите  smile3508 в тази серия много ясо усетих силата на любовта им и затова ми хареса   love001

Пожелавам на всички ви много здраве и радости в семействата ви и Весело изкарване на предстоящите Великденски дни а аз обещавам да ви следя с огромен интерес  Joy

Сезонче можем да разнищим и темата за кекса  Joy Joy Joy когата кажеш   smile3534

# 109
 rotfImao smile3508 Обичам крехко агнешко особенно ако то се казва МАА . И термометъра му бих ползвала много пъти с удоволствие  smile3534 smile3508.

smile3514 smile3511

Еййй това агънце искам за Великден да ми изскочи от някое яйце  Two Hearts rotfImbo rotfImao newsm36 newsm36

# 110
nkv_sz много искаш.... smile3534  от сега ти казвам - няма да изскочи

kotelina нека тази тема започне във вторник и последвалите дни. Тогава вече няма да имаме козунаци   и яйца и ще трябва да добягваме до Агнешкото....какво да  правим... Човещинка е  Embarassed

Пп. Всички са извън града, в Гърция , при мамини...и т.н Laughing

# 111
Момичетаааааа...привет... Hug  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Водя ви един усмихнат Ага Grinning...ако не сте го видели вече...не съм ви чела от вчера,но нищо ...от много глава не боли... Naughty

# 112
nkv_sz много искаш.... smile3534  от сега ти казвам - няма да изскочи

kotelina нека тази тема започне във вторник и последвалите дни. Тогава вече няма да имаме козунаци   и яйца и ще трябва да добягваме до Агнешкото....какво да  правим... Човещинка е  Embarassed

Пп. Всички са извън града, в Гърция , при мамини...и т.н Laughing

smile3511This_season За мое съжаление си останах в града  smile3515 newsm61 и повече тази грешка НЕ !!!! #2gunfire

Сезони защо убиваш всичко детско в мен  newsm45 newsm45 newsm51 нека си помечтая за яйцето или пък яйцата му на Боран Ага  smile3534 . Докато връткам агнешкото и си мисля що се самонаказах  smile3533 smile3514

# 113

smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 luvbed

Ето това е Агнешко - сладко , вкусно то да го оближеш , добре отгледано и бих казала добре опечено .
 smile3508 Да го захапеш че да не го пуснеш  smile3534 newsm74  mrstraetz

# 114
  • под най-голямото листо на тиквата
Привети  Hug Hug Hug Hug най-сетне у дома. Е разбира се без Боран Ага, ама нейсе. Ще има и следващи опити.
Виждам,че сте обсъждали отново отношенията помежду им. Аз продължавам да мисля, че те двамата в реала са прекалено еднакви и за това може би не са намерили общ език, другия вариант е да са се привличали силно /това би обяснило химията помежду им/ но по една или друга причина да се е наложило да го крият, а какво по-добро прикритие от демонстративна непоносимост.
В края на миналата тема бяхте обсъждали рождения ден на Съла, според мен е ноември или декември. В еп.46 Есма се обаждаше на Джихан и датата на телефона му беше 09.06.2007г., Съла роди най-много месец след това, т.е. след като на рождения си ден е била вече бременна, то не може да е преди ноември, най-рано края на октомври.
Мили момичета желая на Вас и семействата Ви светли празници, много здраве и любов /и по един Ага за всяка  Joy/
 newsm51 за всяка една от Вас

# 115
Привети  Hug Hug Hug Hug най-сетне у дома. Е разбира се без Боран Ага, ама нейсе. Ще има и следващи опити.
Виждам,че сте обсъждали отново отношенията помежду им. Аз продължавам да мисля, че те двамата в реала са прекалено еднакви и за това може би не са намерили общ език, другия вариант е да са се привличали силно /това би обяснило химията помежду им/ но по една или друга причина да се е наложило да го крият, а какво по-добро прикритие от демонстративна непоносимост.
В края на миналата тема бяхте обсъждали рождения ден на Съла, според мен е ноември или декември. В еп.46 Есма се обаждаше на Джихан и датата на телефона му беше 09.06.2007г., Съла роди най-много месец след това, т.е. след като на рождения си ден е била вече бременна, то не може да е преди ноември, най-рано края на октомври.
Мили момичета желая на Вас и семействата Ви светли празници, много здраве и любов /и по един Ага за всяка  Joy/
 newsm51 за всяка една от Вас

Такааааааааааа, още един мисли като мен, че привличането между тях е било толкова силно, че се получила тази невероятна химия. Неудържимо привличане скрито зад служебни задължения #Crazy #Crazy #Crazy. Как да е неприязън след като тя все е притисната в него, а той все я прегръща . Дано и новия му проект се получи много добре , че да го гледаме възможно най дълго.  bouquet

Това пожелание много ми харесва , а дано ама надали  newsm78 newsm78 newsm78

# 116
  • под най-голямото листо на тиквата

Я вижте какъв лигавник са му метнали тук  #Crazy #Crazy #Crazy smile3532

# 117
  • Разград
http://gecce.com/magazin/haber/cansu-dereden-sosyal-medyayi-sallayan-fotograf

Новопоявилата се днес снимка в Инстаграма на Джансу за 13 мин е получила 2153 лайка.
ПП Гече са направили голямо откритие снимката е стара от филмовия фестивал в Монте Карло през 2013 год. имам и още снимки от тогава с тази рокля, дори и клипче имаше.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 20:02 от vania_e

# 118
/не съм Мехмет/   Здравейте на разпети петък,  най- напред благодарности на Ваня за великденската тема   ,отново сме на линия благодарение на теб
ddkal    абсолютно съм съгласна с теб...другия вариант е да са се привличали силно /това би обяснило химията помежду им/ но по една или друга причина да се е наложило да го крият, а какво по-добро прикритие от демонстративна непоносимост....

# 119
Аааа не може така да се държи с Боран.....не може.... Sad плаче ми се като им гледам отношенията.. newsm45 no
Отблъсква, наранява...

Много хубава рокля...и Джансу
MeRy J много ме разсмя с яйцето  Мехмет  easter Joy

ddkalмного голям лигавник....упс вратовръзка....какво ли точно прикрива там newsm78
.

Последна редакция: пт, 10 апр 2015, 20:35 от This_season

Общи условия

Активация на акаунт