„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 15

• 57 935
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Олеее, докато сколасам и  hahahaАгата станал нимфоман. Joy

Ваня, мерси за четивото.
Та да си дойдем на думата. newsm53

https://www.youtube.com/watch?v=OVB5AlFo9DA

На мен също първите епизоди са ми любими и мога да ги поентвам до откат, докато следващите само избрани моменти от тях.
По-нататък в сериала става ясно, че двамата се харесаха още при първата им среща на чешмата, но самите те не осъзнаха това на мига, всичко беше на подсъзнателно ниво и дотам докато не се намеси ревността, а както знаем тя съпътства любовта.
Съла въобще нямаше време да мисли в тази посока за Боран, защото беше погълната от чернилката на традициите в Мардин, а пък Боран дваж повече от нея, защото беше зает с укротяване на опърничавата си жена.
В интерес на истината обаче на Агата първи му пролича интересът към нея като към жена и е съвсем естествено да гледа на нея като такава при положение, че две години след смъртта на Гезда не е бил с жена.
Момента, в който усетих, че интересът му премина във влюбване беше когато започна да я ревнува от Емре. Самия Абай го попита защо се ядосва като ги гледа двамата и Боран му отговори, че не знае, така е, дефакто той не знаеше какво се случва с него, и не осъзнаваше, че с всеки изминат ден чувствата му набъбват.
Съла едва след като разбра, че преди нея е обичал друга в нея се пробуди женската й същност и започна да гледа на него с очи на жена.
В епизодите преди заминаването й бяха на приливи и отливи във взаимоотношенията си, лутаха се в чувствата си като изгубени залитайки в двете крайности, веднъж много близо един до друг, а в следващия момент на светлинни години разстояние.
Не мисля, че беше рано признанието на Боран, че я обича. Освен, че си я хареса при първата им среща той опозна душата й, видя колко кристална е тя и какво голямо, и топло сърце има, а и преди да и разкрие чувствата си те скъсиха разстоянието помежду си.
Съла разбра, че го обича чак в Истанбул когато усети липсата му, ненапразно хората са казали, че оценяваме някого/нещо едва когато го загубим.
Нужна им беше тази раздяла за да осъзнаят какво всъщност значат един за друг и да осмислят живота си преди когато бяха заедно, и какво значи да не са.
Осъзнаването и обичта дойде на по-късен етап когато пребиваваха в Истанбул.
Гняв, ярост, болка и мноооого силна любов, всички тези чувства се преплетоха в едно като пъстроцветна дъга но най-ярък беше цветът на любовта, който дефакто ги спаси.
Не гледах серията по БТВ, няма да гледам и следващите, идват ми в повече. Tired
Ели,
Скрит текст:
не приключва с Есма, това са само празни приказки в момента в предвид това, което се случва.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 21:38 от Neidjal

# 61
  • Разград
Много тегава серия.

Джихан наистина ли приключва с Есма или е само моментно състояние?

За момента, до като оздравее жена му.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 21:39 от vania_e

# 62
Пак беше много силен епизод.Този сериал  определено ме развълнува много.Ноо твърде много драма   Cry . Ще има пак да мисля цяла нощ  Sad
.

# 63
Еййй Наде, дал ти е Всевишния на тебе дар слово  smile3521, като мъниста ги редиш в писмен вид впечатленията си, поздравления  newsm10.

# 64
  • Разград

Само дето Боран толкова я защитата тази, но нали не знаеше какво вършат двете с майка му.

# 65
Neidjal много добре казано съгласна съм със всичко но за мен  Съла осъзна любовта си в момента на бягството си.

# 66
  • Разград
  Новичка

# 67
Цитат

Само дето Боран толкова я защитата тази, но нали не знаеше какво вършат двете с майка му.

Това най ме изкефи в цялата серия

# 68
Олеее, докато сколасам и  hahahaАгата станал нимфоман. Joy

Ваня, мерси за четивото.
Та да си дойдем на думата. newsm53

https://www.youtube.com/watch?v=OVB5AlFo9DA

На мен също първите епизоди са ми любими и мога да ги поентвам до откат, докато следващите само избрани моменти от тях.
По-нататък в сериала става ясно, че двамата се харесаха още при първата им среща на чешмата, но самите те не осъзнаха това на мига, всичко беше на подсъзнателно ниво и дотам докато не се намеси ревността, а както знаем тя съпътства любовта.
Съла въобще нямаше време да мисли в тази посока за Боран, защото беше погълната от чернилката на традициите в Мардин, а пък Боран дваж повече от нея, защото беше зает с укротяване на опърничавата си жена.
В интерес на истината обаче на Агата първи му пролича интересът към нея като към жена и е съвсем естествено да гледа на нея като такава при положение, че две години след смъртта на Гезда не е бил с жена.
Момента, в който усетих, че интересът му премина във влюбване беше когато започна да я ревнува от Емре. Самия Абай го попита защо се ядосва като ги гледа двамата и Боран му отговори, че не знае, така е, дефакто той не знаеше какво се случва с него, и не осъзнаваше, че с всеки изминат ден чувствата му набъбват.
Съла едва след като разбра, че преди нея е обичал друга в нея се пробуди женската й същност и започна да гледа на него с очи на жена.
В епизодите преди заминаването й бяха на приливи и отливи във взаимоотношенията си, лутаха се в чувствата си като изгубени залитайки в двете крайности, веднъж много близо един до друг, а в следващия момент на светлинни години разстояние.
Не мисля, че беше рано признанието на Боран, че я обича. Освен, че си я хареса при първата им среща той опозна душата й, видя колко кристална е тя и какво голямо, и топло сърце има, а и преди да и разкрие чувствата си те скъсиха разстоянието помежду си.
Съла разбра, че го обича чак в Истанбул когато усети липсата му, ненапразно хората са казали, че оценяваме някого/нещо едва когато го загубим.
Нужна им беше тази раздяла за да осъзнаят какво всъщност значат един за друг и да осмислят живота си преди когато бяха заедно, и какво значи да не са.
Осъзнаването и обичта дойде на по-късен етап когато пребиваваха в Истанбул.
Гняв, ярост, болка и мноооого силна любов, всички тези чувства се преплетоха в едно като пъстроцветна дъга но най-ярък беше цветът на любовта, който дефакто ги спаси.
Не гледах серията по БТВ, няма да гледам и следващите, идват ми в повече. Tired
Ели,
Скрит текст:
не приключва с Есма, това са само празни приказки в момента в предвид това, което се случва.

Наде   newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 69
  • Разград

# 70
Охххх добре, че е Киво на тези снимки с Мехмет и е с длъжката коса от времето на ЗП та се ориентирах, че и фотките на Мехмет не са отсега, защото съвсем се ошашквам когато пускате негови снимки, и ако не напишете откога са, нови ли са, стари ли са не мога да се ориентирам. Confused Съвсем малко са фотките, на които разбирам дали са нови или не нооооооо така е, като тепъва се запознавам с него като актьор и личност ако въобще може да се вярва на писанията за него, чееееее никак нямам вяра наподобни писаници.
zorcia, според мен ако го обичаше няма да замине. Да, колебаеше се но мисълта за спасението й за мен беше по-силна от неопределените й чувства към Боран, които изпитваше до този момент.
Затова написах, че осъзна обичта си към него едва когато го загуби и започна неистово да и липсва.
Поне в тази последователност усетих зараждането и узряването на чувствата им.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 22:25 от Neidjal

# 71
  • София
Много тегава серия.

Джихан наистина ли приключва с Есма или е само моментно състояние?
Джихан....направо нямам думи за него.....но пък артиста е невероятен в играта си...щом успя толкова много да ме вбесява  #2gunfire #2gunfire

# 72
Neidjal Може и така да е любовта и не беше толкова силна на този етап.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 22:37 от zorcia

# 73
  • Разград
Охххх добре, че е Киво на тези снимки с Мехмет и е с длъжката коса от времето на ЗП та се ориентирах, че и фотките на Мехмет не са отсега, защото съвсем се ошашквам когато пускате негови снимки, и ако не напишете откога са, нови ли са, стари ли са не мога да се ориентирам. Confused

На снимките които излизат сега за пръв път винаги пиша че е нова.

Снимките са от сериал преди Съла където играе заедно със Берг.  На втората снимка са и родителите на Берг в реала. / Баща и вече е починал /

# 74
Ваня, като цяло говоря за всички негови снимки, които виждам тук или във фейса, че ако не са указани нови ли са или, не не мога да разбера от кой негов период са и е разбираемо в предвид това, което написах в предния си пост.

Общи условия

Активация на акаунт