„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 15

• 57 933
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
неее..незнам
Аз през 2012година го гледах онлайн през канал Д
но би трябвало да го има някъде качен. Все пак и по Битиви го даваха

# 706
В началните епизоди на този сериал КВФ имаше същия силен заряд и драма  както в Съла.
Аз видях и припознах много общ замисъл в снимането на сцените в КВФ от Съла.
Както случайно попаднах на КВФ, така случайно попаднах и на Съла.
Според мен в случайността се ражда много истина ...самия живот  много често се основава на случайността.

Да не ги бие тези жени...как иначе ще ги отблъска newsm78

Да и на мен така ми подействаха....общи неща....допирни точки...до някъде....страхотна игра от всички актьори....силна музика...като аз имам сантимент към Тойгар Ъшъклъ-той ми е любимец.Та 3 години се чудех дали друг сериал ще ми подейства като КВФ и дойде момента. newsm10 newsm10 newsm10

# 707
Сцената в затвора - почти една и съща. Без думите. Жадуваните прегръдки там и на двете двойки.
Първоначалното джафкане на двамата главни герои.
Финала  и в двата филма- вървят ръка за ръка напред
И още има сигурно, ама сега на работа съм Блокаж и не се сещам.

Последна редакция: пт, 17 апр 2015, 15:17 от This_season

# 708
Тойгар ми е любимец, Heart Eyes за мен той е вълшебник, неговата музика докосва най-тънките струни на душата ми и гали сърцето ми с перце, за мен е неповторим сред колегите си.
Няма да забравя когато излъчваха КВФ що народ висеше на балкона по време на онлайн излъчването му, виждала съм по 10 реда Shocked с народ(това беше преди да променят платформата на форума, а сега сме хем на балкона, хем в мазето), такова чудо в друга тема за турски сериал никога не бях виждала.
Същото сега се случи и със Завръщане.
Той е първия турски сериал излъчван у нас в ефир и в темата му да има вечерно време, а и не само толкова съфорумци независимо дали са четящи или пишещи. Стигахме до над 100, а сега средно вечер когато чакаме за епизодите в Датата сме около 70, +,-.
Винаги съм била привърженичка(и съм)на този вид показване на чувствата между героите каквото виждам между Съла и Боран(погледи, милувки, нежни слова) вместо целуфани до откат. Не, че не са важни и не подсилват любовния заряд в сцените но за мен са гарнитура към основното ястие, а не основно.

# 709

ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА!

# 710
Тойгар ми е любимец, Heart Eyes за мен той е вълшебник, неговата музика докосва най-тънките струни на душата ми и гали сърцето ми с перце, за мен е неповторим сред колегите си.
Няма да забравя когато излъчваха КВФ що народ висеше на балкона по време наонлайн излъчването му, виждала съм по 10 реда Shocked с народ, такова чудо в друга тема за турски сериал никога не бях виждала.
Същото сега се случва и със Завръщане.
Той е първия турски сериал излъчван у нас в ефир и в темата му да има вечерно време, а и не само толкова съфорумци независимо дали са четящи или пишещи. Стигахме до над 100, а сега средно вечер когато чакаме за епизодите в Датата сме около 70, +,-.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10и двата сериала са ми любими а за Тойгар каквото и да кажа е малко.

# 711
Скрит текст:
Няма да забравя когато излъчваха КВФ що народ висеше на балкона по време наонлайн излъчването му, виждала съм по 10 реда Shocked с народ, такова чудо в друга тема за турски сериал никога не бях виждала.
Същото сега се случва и със Завръщане.
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10и двата сериала са ми любими а за Тойгар каквото и да кажа е малко.
Докато се допълня и ти си ме цитирала но си права, каквото и да се каже за Тойгар все, ще е недостатъчно.

# 712
Аз след този филм - Съла, видях че можело и без целувки. Има с какво да се запълни  и замести онуй фалшиво мляскане и захапване на горната устна Laughing- то не бе наместване в онзи сън, не бе чудо...Цял АКТ Joy
па къпаха се, събличаха се , дамата все по еротични нощнички се разхождаше. Онази игра с бременна жена... Embarassed

Сценаристките тъй развинтеха фантазия,че Ние в Чудо се видяхме #Crazy

# 713
Аз след този филм - Съла, видях че можело и без целувки. Има с какво да се запълни  и замести онуй фалшиво мляскане и захапване на горната устна Laughing- то не бе наместване в онзи сън, не бе чудо...Цял АКТ Joy
па къпаха се, събличаха се , дамата все по еротични нощнички се разхождаше
Ние направо сме с бонус, Laughing с цели три, защото съм чувала за друг/и, в които и една Mr. Green няма, или максимум едничка, двечки. Laughing

# 714
watchv=zndadivzloy[video]

# 715
Стига бе, ама турски филм ли?!
Той може да е нямало такава любовна нотка.
Този се води - драма и романтика.
Ама пък постоянно се целуваха по братски - сестрински. И това е един вид нежност и утеха за всекиго от тях Heart Eyes

# 716
Стига бе, ама турски филм ли?!
Той може да е нямало такава любовна нотка.
Този се води - драма и романтика.
Ама пък постоянно се целуваха по братски - сестрински. И това е един вид нежност и утеха за всекиго от тях Heart Eyes
Да, турски и се водеше с любовна нотка.
Не съм го гледала но са ми казвали, името му май е Млечния Път(не съм на 100%сигурна) а аз съм гледала такива с по една, максимум две целувки и сцени като в Завръщане като изнасилването(за мен въобще не беше, и не го възприех като такова), и сцени с намеци за секс, а пък за интимност с бременна да не говорим, Stop въобще нямаше, така, че направо сме привилегировани Laughing в това отношение.

# 717
Емиии бях ви казала преди време.
Това ще да е Турския Любовен филм  и то в далечната 2006 година Laughing

# 718
С такава визия ...

print screen

# 719
Наде
Може би Каква е вината на Фатмагюл

Сезонче , случайно да знаеш от къде може да се гледа или тегли  newsm78 newsm78 newsm78 този сериал

Скрит текст:
Отиваш в някоя от темите  "Енгин Акюрек в " Кara Para Ask" нови и стари проекти "и там на първа страница ще ги видиш.
 Май трябваше регистация, но може и да греша. Спомням си, че имаше някакъв проблем, че БТВ пак го бяха блокирали и момичетата от темата направиха някакви врътки, за да може да се гледа.

Общи условия

Активация на акаунт