SUPERNATURAL: He Ain't Heavy, He's My Brother

• 27 911
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Воистина Воскресе! Да си пожелаем здраве, радост, благополучие, мир и светлина в душите   bouquet !
За татуировката на Джаред разбрах, че е лична (в смисъл, че не е свързана със сериала) и че е временна. Може би е пробна Rolling Eyes .
Отдавна обмислям дали да си направя и аз като тези в сериала -

Със сигурност не ме е страх, ама... Не знам, не мога да се реша. Затова понякога слагам временна, но не на гърдите, а... да речем на гърба, ама доста ниско долу Flutter Mr. Green .

# 61
  • # супернатурална #
И аз обикновено се колебая за такива перманентни изменения  Laughing но тъй като много време исках да си татуирам нещо, но не знаех къде и какво, разголването на момчетата ми дойде като по поръчка и бързо-бързо се изрисувах. Не съм съжалявала и миг, даже напротив. Почти сигурна съм, че си внушавам, но...сякаш ми дава сила. А и мястото е идеално, поне за мен. В случаите, в които е неуместно да си показвам татуса, не е удачно да си показвам и гърдите. В останалите случаи си показвам квот имам  Laughing Та....не, че си ни питала, но аз да си кажа - давай смело Wink

# 62
Уф начии, пак се размислих Laughing . Проблемът ми е може би точно мястото за татуировката. Това по канон, т.е. на гърдите, не е подходящо за мен, тъй като нерядко съм по голи рамене, и в ежедневни, и в официални дрехи. Затова мястото под кръста Flutter е по-удачно. Обаче ще му се радвам само като усещане. Или пък в огледалото. Или чрез реакциите на съпруга ми Whistling .
За нещо-като-силата, която дава си напълно права - изпитвала съм го и аз, хем с временните. Трудно за описване, но наистина мнооого приятно: има емоция, хубави спомени, има чувство за принадлежност.
Ще си помисля пак, ама да не стане "още ми отива, но вече не ми прилича" Wink Hug .

10.18 "Book of the Damned" Clip:

# 63
Давай смело.
Що да няма за кога познавам жена, която се татуира на 30 г. като подарък за рождения си ден.
Аз имам на лявото рамо само едничка е, но си я обичам.
ММ има 4-ри.  Crazy
Нямам търпение за този епизод.

# 64
  • Buffyworld
Аз лично не бих си сложила. Нещо, което после не мога да махна - не, не бих.

# 65
Може да се махне, но е болезнено.

# 66
"Peek Inside Jared Padalecki’s Cozy Man Cave"

Though Jared Padalecki‘s 10,600-sq.-ft. Austin home boasts a guesthouse, home theater and wine cellar, the actor’s favorite space is his home office.
”This is my first stop when I get home,” the Supernatural star, 32, tells PEOPLE in the new issue (on newsstands Friday). ”When I come here, I pour myself a little bourbon, grab my guitar, and I’m free of my worldly responsibilities.”
To decorate the office in his Texas lodge—which he shares with wife and costar Genevieve Cortese Padalecki and their two sons Thomas, 3, and Shepherd, 1—Padalecki used meaningful memorabilia like copies of his sons’ footprints.
”I surround myself with things that make me happy,” he says. ”Like my People’s Choice Awards, a red cap that was a prop from Flight of the Phoenix, and pictures of my family and trips that Gen and I have been on.”
But despite being surrounded by family treasures, this is the one place the CW star comes to be alone.
”This is his space,” says Genevieve. ”It’s so much his space when I came home the other day all the things that were mine were left outside the door—so I took the hint.”

Браво, Джаред, така се прави Sunglasses .
Общото, споделеното пространство е чудесно, но според мен е важно, трябва да има и напълно лично Peace . Да!

# 67
Въжето.   Wink Crazy
Съгласна съм за лично пространство, имам си такова и държа на него. Човек понякога има нужда се усамоти.

# 68
# 69
# 70
# 71
# 72
  • Вестерос
 Heart Eyes

# 73
# 74

Общи условия

Активация на акаунт