Юлски бебета - тема 32

• 68 559
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • София
На Ясен памперса сутрин му е много пълен, след  съня на обяд също. Мислих и аз да опитам да махна памперса, но май и при него е рано. Може да го оставя за морето.
От около десетина дни не го кърмя през нощта /не си спомням писах ли или не/ и от около две седмици махнах и вечерното. Оставила съм само обедното кърмене. Не иска да заспива без него, пък още не мога да се прежаля да издържа да не спи. Не че не се случва един-два-три пъти в месеца.
Напоследък не помня почти нищо, направо съм се видяла в чудо.
В понеделник ми донесоха едни ботуши. Поръчах ги от сайт. Тъкмо започваше да вали. Сложих ги в/у колата, сложих Ясен в столчето и съм ги забравила. Сетих се късно следобед да ги потърся, но ги нямаше естествено.

# 346
  • varna
Да се отчета и аз накратко - с ММ си изкарахме супер на концерта снощи, с изключение на това, че в зала Универсиада умряхме от жега и задух, днес глас нямам от толкоз пеене Simple Smile Междувременно у нас е било женско царство с баба, дете, куче и леля и съответно сега всичко е изчистено и пренаредено Laughing Маймуната докато ни няма се глези (много ясно) и е яла главно КМ и кроасани, ама това го очаквах. Сега ще всявам ред пак няколко дена Mr. Green

# 347
  • София
Хари, на кой бяхте на концерт? На мен ми се иска да отида на Роксет, но ще видим.

# 348
  • varna
Вера, метъл група, едва ли ти е известна, ама пък са мега яки Mr. Green Ема вече съвсем успешно и по цял ден си тананика Туинкъл, туинкъл, литъл стар, само че с тютю - шушу, ще ме умори Laughing
Тука е мега шашаво време, наобяд почти изгоряхме на площадката, следобяд като се върнахме, замръзнахме и двете за има-няма един час - егати!

# 349
  • София
Хари, може и да ми е известна. Била съм на концерт на Металика, Кис, Хелуин,  АC/DC, Контрол, Перо Oеформеро, много са готини

# 350
  • varna
Вера, на Блайнд Гардиън ходихме, много кефят, защото текстовете са им по Властелина, а и имат форум, където хората пишат кои песни искат и в кои държави да отидат Simple Smile

# 351
  • София
Хари, не ги зная, но ще си сваля нещо тяхно, за да ги чуя.

# 352
  • София
От 7 години съм родител, но никога не са ми оспорвали децата избора на дрехи и обувки. Малката фръцла като рече НЕ в магазина и не ще да пробва други обувки, освен тези, които тя хареса. Отделно, че е война всеки път и какво точно да облече преди излизане. И не може да го обличам аз, а тя.
 Батковците отказваха да се облечат, защото обичат да са голи и боси, но да имат претенции - не тези, ами онези дрехи, едва тази зима големия поиска и то защото му е неудобен пуловера.

# 353
Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 17:58 от Niki1

# 354
  • София
Ясен все още не избира. Но и аз не съм давала да избира.

# 355
Я,да побутна малко темата.Да,вярно,че си комуникираме във фб,но пак ми е мъчно,че тук така замира.

Добро утро и успешна нова седмица на всички ви!
Аз имах ужасен уикенд.Ади беше малко сополива в четвъртък и петък и не беше на ясла,след това беше събота и неделя и общо взето имах тежка програма последните няколко дни.Хич не се оправям с това.Станала е меко казано ужасна!Може и аз да греша някъде,но факт,че постоянно ме изкарва извън кожата ми.Вчера ме разплака 2 пъти.Не мога да я трая на моменти.Неописуемо е това,което ми причинява.Дано се кротне скоро,защото съм на ръба да вляза в лудница или в хрониките Tired
Днес я пратих на ясла и се наслаждавам на кафенцето си Heart EyesТолкова ми е хубаво,спокойно,тихо и подредено..

# 356
Дарче, добро утро и на теб! Гледам почивката от малката хала и сутришното кафе ти се отразяват добре! Дръж се и не и се давай, още малко остава - 1-2 години и Лена ще порасне и ще почнат да си играят двете, само да не се окаже беладжийка като кака си и само да се вдъхновяват взаимно за бели, че тогава не ти завиждам.
А ти какво побутваш темата - признай си, че е за да си покажеш новите аватар и подпис колко са хубави.  smile3534
Ама наистина, обърнахте го тук на мълчанието на агнетата. Това ФБ е голяма напаст, значи...

Ох и наш господин е на ясла и тази сутрин нещо не беше много съгласен, че иска да остава там. Обикновено първо го вкарват него при децата и после идва сестрата да говорим, ама днес дребния се  задържа при нас и като тръгнахме да си ходим и настана драмата. Аз си мислех, че му харесва там, ама май не е баш така. Sad Ох! А вчера се държа много странно. Спа час и половина следобед и после беше като зомби. Сам се събуди, искаше да го вземем от леглото, ама почна да заляга и да тръшка глава по дивана, чак се изтърси на земята от лоша координация. Като дойдоха баба и дядо да го вземат за разходка и той почна да се срамува от тях и да се крие зад мен, а той е луд за тях по-принцип - много го глезят и е голяма любов помежду им. Като го върнаха, баба разказа, че първия час в парка е бил като попарен - само е наблюдавал отстрани децата, тръгвал е да прави крачка към люлките и се е връщал, въобще държал се е супер странно. А после, като е тръгнал вече да си играе с децата, е ходел да ги бута - това очевидно е вследствие от трите дни в яслата. Sad Не знам и аз вече какво да го правя. Не виждам как можем да му я спестим изобщо, а хич не му се отразява добре. Sad

# 357
  • София
Явно си има доста последствия от яслата, но понякога не може без нея. Ясен ме побърква, че иска да прави това което си е наумил и ако му кажа, хайде да отидем еди къде си или нещо да направи казва не. И че върви накъдето си иска и в магазините всичко взема и изключва хладилниците от копчетата /в кварталните магазини, в големите седи в пазарската количка и нямам този проблем/.Но за един хляб или мляко не ми се ходи с колата до някоя верига, дано по-скоро отмине този период, че не издържам вече.

# 358
Вера всички са така. Ако кажа да направим казва не, затова имам друга тактика, забелязах че много обича да помага, и после да и казваме браво, и сега е хайде да помогнеш на мама, и прави с кеф каквото трябва. Естествено навън ако не е в количката ходи където си иска, затова ако имам да върша работа тя е в количката, а аз не трябва да се спирам за повече от 1-2мин, накрая като приключа я пускам и хуквам подире й, за да й угодя и на нея. В кварталният магазин я познават, и тя си знае ходи зад щандовете, за да си играе с касовият апарат, но вече е научена от каките, на него не може, но на кантара може, а той като натискаш копчетата издава звук и е голяма радост. Лошото беше преди няколко дни, когато докато плащам сметката в Била, това избягало на другата /затворена/ каса и чувам зад гърба си пиип, а тя да вземе да натиска копчетата на пост устройството, а си мислех, че е високо. Умрях от срам, дръпнах си я, тя пищи, но какво да направя. Това да са ни проблемите, аз ги приемам от смешната страна.
Дарче звучиш ужасно напрегната. Пусни се по течението, не се впрягай на разхвърляно или счупено, защото времето ще отлети, така ще ти липсват тези й белИ.

# 359
Дарче, когато Ади много те ядоса си повтаряй, че само след една година, тя ще е пораснало разбрано момиченце, а Лена така ще ти пили нервите.
На мен вече не ми олеква като изпратя каката на детска. Преди беше по-лесно, докато бебето кротко си лежеше. Сега само тичам след него. Последното му забавление е да включва печката. Лошото е, че контактът ми е затиснат зад хладилника и не мога да я изключвам лесно. Доскоро можеше да върти само градусите на фурната, но вече се е научил да включва котлоните. Вчера пък ми беше сменил програмата на миялната, чаках я един час по-дълго да мие. Ако кака му е с него, веднага ще ми докладва, че пипа, където не трябва.

Общи условия

Активация на акаунт