Юлски бебета - тема 32

• 68 551
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Перник
Джине ЧРД и от мен  bdbaloni
Пожелавам ти много здраве, късмет, любов и сбъдване на всички мечти!

# 556
  • Варна
ЧРД, Джина. Бъди щастлива и следвай своя път!

# 557
  • София
Джине, Честит Рожден Ден! Бъди все така човек с голямо сърце, много здраве, щастие и сбъднати мечти! Наздраве!

# 558
Джина, честит рожден ден. Радвам се, че познавам човек като теб. Наздраве   bouquet

# 559
Честит рожден ден Джина и от мен !   bouquet

# 560
Честит рожден ден, Джинке! Да си жива и здрава, и все такава опасна чаровница!

# 561
Джина, честит рожден ден и от мен!! Пожелавам ти живота да ти предлага само добро и положителни емоции, така както ти разпръскваш добрини около себе си!! Бъди много здрава, щастлива и обичана и двете малки принцеси много да те слушат и още повече да те радват, а татко им да те носи на ръце и да остареете заедно!!  bouquet newsm59

# 562
  • София

Мили момичета, много благодаря за вниманието, хубавите думи и за това, че вече две години и половина имам възможност да споделям с вас, да коментирам и да споря. Голяма подкрепа сте ми всички до една. Чувствам ви близки и това ме прави щастлива Hug.
Отново имах един наистина забележителен рожден ден. Имам предвид, че нищо ексклузивно не се е случило, просто жестовете, вниманието и отношението, което получих наистина ме накараха да се чувствам като звезда, без да преувеличавам.
Иначе бях на работа и по традиция почерпих колегите в края на работния ден /в банката, така правим, събираме се в една от стаите на аперитив и мезе/. ММ дойде да ме вземе, че имах доста багаж и първоначалната идея бе да отидем да вечеряме в Chefs, но в суматохата бях пропуснала да направя резервация. Така стана по-добре, защото емоциите ми през деня бяха много, краката ми отекли и в крайна сметка се прибрахме у дома. Докато бях в банята, мм бе аранжирал масата даже по-добре и от ресторант. Пийнахме, хапнахме, даже се и напихме двамцата….  Вече ми е мъчно за децата. Не ме разбирате погрешно, не се оплаквам, обаче нямам търпение утре да си ги вземем.

# 563
Джине,бъди все тъй прекрасен човек...

# 564
  • Перник
Морските момичета, има ли някоя от вас сведения в Китен дали има някаква детска кухня? Края на месеца отиваме там и зачудих има ли или ще трябва да му готвя от тук и да нося до там?

# 565
  • varna
Руми, не мога да помогна. Вип Бебето стигат само до Бургас. Може би някоя от бургаските кухни би могла да стига до Китен - Танчето трябва да каже.

# 566
  • Перник
Хера мерси, Весето ми даде доста информация по въпроса и отделно като отидем ще поразпитам на място.

# 567
Кой ме питаше за сироп Апетон, ефект при нас няма никакъв. Отново не яде нищо по цял ден. Как пък един път не огладня това диване.  ooooh!

# 568
  • varna
Аз питах. Добре, че не съм тръгнала да й взимам значи. Ема отвреме навреме благоволява да яде нормално, като вчера например - баба й направила баница, че хапна. Откъде намира енергия да търчи по цял ден, направо не знам.

# 569
  • София
Сега ще ви кажа нещо позитивно. Всеки делничен ден минавам през църквата /на път ми е, точно до работата/. От около два месеца отпред стои един просяк. Той не проси, просто седи и чете книга, а пред него има чашка. Мисля, че е на около 60 години, с очила, скромен. Като минавам през него, му давам по 50 стотинки, толкова съм си определила, ей така за едно кафенце. Никога не ги пускам в чашката /обидно е някак/, а го поздравявам и му ги подавам в ръката. Горе долу всяка сутрин е едно и също:
Аз: Добро Утро, заповядайте /подавам ги в ръката/
Тай: Много ви благодаря, желая ви хубав ден! /личи си, че не е простак/
Аз: Благодаря и на вас.
Тази сутрин беше различна. Той ме видя, че идвам и извади едно букетче. Някакви градински цветенца. Подадох му стотинките, а той стана с букета:
-   Това е за вас, да ви е цветна седмицата.
Ех, че хубава история!  dancing

Общи условия

Активация на акаунт