Керамична преса за коса! - 6

• 159 732
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте на всички,
Всички други реми за преси са заключени ,та пускам нова . Моята стара Ровента изведнъж спря да ми служи,трябва спешно да я заменя с един от тези три модела :

http://www.philips.bg/c-p/HP8372_00/moistureprotect-straightener … #supportcontainer

http://www.philips.bg/c-p/HPS930_00/pro-straightener/overview

http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s9600-silk.html

Помагайте!! 😊😊😊😊

# 166
Аз бих заложила на Remington,но за тези пари бих купила преса от професионален магазин и на нито една от тези марки.

# 167
  • София
Моята преса е на Babyliss , но е купувана от Лондон преди около 7 години.Не е мръднала,изпускала съм я безброй пъти,изправя перфектно държи права косата докато не я измия и ми върши чудесна работа.Опитах да намеря линк да ти я покажа,но не я намирам сигурно,защото е доста стар модел.Знам,че и в БГ някъде ги има , една позната един път ме пита с какво си изправям косата и като и казах с Babyliss каза,че и тя има на марката преса (не същия модел)но не я изправя добре.Явно тези в БГ са фалшиви,или не са качествени не знам.

# 168
# 169
Много е важно и косата каква е,къдрава ли е,начупена ли е,права ли е?От там и косъма дебел или тънък е,с какво мием косата и използваме ли продукти преди преса и сешоар,има много фактори които са от значение,колкото по-дебел и къдрав е косъма,толкова по-хубава преса ни трябва за да има добър и дълготраен ефект,много е важно и ако се регулира температурата на пресата,ако използваме по-ниска такава най-вероятно ефекта може да е само за ден и на следващия косата леко да се е начупила,но това не прави пресата лоша.Всеки според предпочитанията си.

# 170
А някой ползвал ли е тези на Филипс?

# 171
  • Nice
Ползвала съм на Филипс Moisture protect и бях много доволна. Перфектно си вършеше работата, но я смених доста бързо за едн друга която се появи и много исках (пак на Филипс).

# 172
Здравейте, ползвам на Ремингтън с3500, по-стар модел е, върши добра работа, но имам тънка коса и не мога да си позволя да я изправям на по-високи градуси, а отделно като я изправя се начупва в краищата, също имам чувството, че от пресата взе да изтънява още повече косата. Напоследък забелязах, че косата ми гори зверски от пресата. Преди седмица отидох на фризьор и с полировчик  - машинка, за която не бях чувала, скубе адски много, но обира всички цъфтежи без да намалява дължината на косата, та с тази машинка фризьорката ми обра всички цъфтежи и дори и казах и с ножицата да ми отнеме малко от дължината, за да си освежа косата, беше цъфнала, та вързала. И вече седмица по-късно след като съм изправила косата един или два пъти пак има много цъфтежи, все едно не съм била скоро на фризьор. Макар, че косата ми е тънка, смятам, че проблема идва от пресата (не е от по-новите модели с разномерно загряване на плочите). Затова обмислям покупката на по-нова и "модерна" преса. Чудя се дали да се придържам към Ремингтон и най-скъпите и популярни модели или да заложа на Бейбиблис или Ровента. Не зная коя преса да избера. Моля, дами с по-тънка коса да споделят мнение.

# 173
Здравейте! Търся си преса за коса, спряла съм се на Remington silk s9600 или pearl s9500. Ако сте ги ползвали, може ли някакво по-подробно мнение? Изправят ли хубаво дори и много гъсти коси? Мерси предварително Simple Smile

# 174
Аз имам първата! Уникалнааа! Първо има много дълъг кабел, загрява много бързо. Изправя перфектно, също много бързо. Оставя мека и бляскава косата. Най-добрата преса, която съм използвала. Ооо и още нещо - къдри много хубаво, понеже има плаващи плочи. Имам и сешоара от същата серия и също съм безкрайно доволна. Като трайност косата изправена или накъдрена издръжа 3 дни при мен, без да слагам лак за коса.

# 175
Здравейте, ползвам на Ремингтън с3500, по-стар модел е, върши добра работа, но имам тънка коса и не мога да си позволя да я изправям на по-високи градуси, а отделно като я изправя се начупва в краищата, също имам чувството, че от пресата взе да изтънява още повече косата. Напоследък забелязах, че косата ми гори зверски от пресата. Преди седмица отидох на фризьор и с полировчик  - машинка, за която не бях чувала, скубе адски много, но обира всички цъфтежи без да намалява дължината на косата, та с тази машинка фризьорката ми обра всички цъфтежи и дори и казах и с ножицата да ми отнеме малко от дължината, за да си освежа косата, беше цъфнала, та вързала. И вече седмица по-късно след като съм изправила косата един или два пъти пак има много цъфтежи, все едно не съм била скоро на фризьор. Макар, че косата ми е тънка, смятам, че проблема идва от пресата (не е от по-новите модели с разномерно загряване на плочите). Затова обмислям покупката на по-нова и "модерна" преса. Чудя се дали да се придържам към Ремингтон и най-скъпите и популярни модели или да заложа на Бейбиблис или Ровента. Не зная коя преса да избера. Моля, дами с по-тънка коса да споделят мнение.
Каквато и преда да вземеш, винаги ще ти гори косата!
Моята я ползвам много рядко и наблягам повече на сешоара, който е по- щадящ в случая.

# 176
Здравейте, всички казвате, че сте много доволни от вашите преси, но също така пишете, че ги използвате всеки ден. Аз искам хубава преса, която веднъж като изправя косата да ми стои права докато я измия.Моля кажете коя би вършила такава работа.

# 177
  • София
Здравейте, всички казвате, че сте много доволни от вашите преси, но също така пишете, че ги използвате всеки ден. Аз искам хубава преса, която веднъж като изправя косата да ми стои права докато я измия.Моля кажете коя би вършила такава работа.

Ако не си лягаш да спиш - всяка  Laughing  Grinning шегичкаНали се сещаш, че като легнеш да спиш и щеш - не щеш косата се посмачква и не зависи от пресата, а от това как спиш. Така че, мога категорично да похваля моята преса Remington 9600. Оформя косата отлично и много бързо. Но се налага да се пооправят щети от спането на другия ден.
Пак казвам, не зависят от пресата толкова тези неща, а от косата, нейното състояние, дебелина на косъма, използване на стилизиращи продукти, начин на спане и т.н. Peace

# 178
Да по-нагоре още едно момиче е похвалили пресата и е казало, че държи 3 дни. Затова и аз вярвам че има преси, който издържат дори и спане. Сутрин сресваш и готово  Grinning Grinning Grinning

# 179

Моята е на Remington S8500 Shine Terapy  и съм много доволна, като я изправя веднъж до следващото измиване си стои права, с предната ми издържаше мах. 2 часа. Косата ми е много гъста с твърд косъм. Единствения проблем, който го имам е бързото омазняване след изправяне, но не зависи от пресата защото и с предната ми се омазняваше бързо въпреки че не издържаше права. Не ползвам термозащити

Общи условия

Активация на акаунт