Керамична преса за коса! - 6

• 159 684
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • На изток от Ада
Последно се спрях на bhs 677 или тази. Която  хвалите на филипс и ядете са на филипс някой да има първата.Косата ми и цъфти

# 241
Купих си тази на Филипс днеска. Много е хубава отвън. Дано върши работа

# 242
При нас нямаше Филипс, взехме новата на Ремингтън. Вече съм опъната, харесах се  Wink

# 243
Коя преса си взе на ремингтън

# 244
Бялата, Пролукс май се водеше

# 245
Една приятелка си търси на ремингтън преса, звъннахме да питаме в сайта им и ни насочиха към модела S 5505. Някой дали я има ако може да даде мнение. Изрично искахме да не наелектрезира косата а да придава блясък.

# 246
Забелязала съм, че ако косата ти е боядисана, като я минеш с преса и става една матова и без блясък. Ползвам преса рядко, но съм се взела този спрей и съм много доволна. Придава страхотен блясък и подхранва косъма.
http://www.sheaustralia.com.au/store/p151/Pure_Botanicals_Glossi … g_Mist_62466.html

# 247
  • На изток от Ада
Момичета лесно ли се прави къдри с преса стаеа въпрос за начинаеща зависи ли от нещо ?

# 248
Червената преса на Ремингтън е намалена в сайта на ремингтън

# 249
А бялата до днес е на промоция в Технополис.
Пропуснах да ви кажа, че гаранцията там си е също 5 години, както на Ремингтън, а не както пише в сайта на Технополис. Освен това можете да я удължите с още 1 година, ако регистрирате продукта на сайта им  Peace

# 250
Направихме запитване с тази приятелка (впрегнала ме е мене да и избера преса), това моделче S9600  е с копринено покритие, но се износвало с времето както кератиновата. И сме в дилема дали тази или s6505 sleek and curl

# 251
Направихме запитване с тази приятелка (впрегнала ме е мене да и избера преса), това моделче S9600  е с копринено покритие, но се износвало с времето както кератиновата. И сме в дилема дали тази или s6505 sleek and curl

Износва се, но не толкова бързо, а после се работи като обикновена преса. Моя позната има копринената  и косата и има страхотен блясък  Peace Естествено, на тъмна коса блясъкът повече си личи

# 252
  • Benelux / Varna
Бих се радвала на отзиви за тези две преси или за препоръки относно подобни и по-добри, професионални и качествени. Цената не е определяща. Едната ми е необходима за обем в корените, а другата за къдрици. Не изправям косата си, така че не ми е необходима преса за изправяне.

https://www.za-kosa.com/profesionalna-presa-za-ekstra-obem-valer … -volumissima.html
https://www.za-kosa.com/presa-cerion-black.html

# 253
Здравейте колебая се между ремингтън Кератиновата и червената която в момента е на промоция също на ремингтън... ако някой ги е ползвал моля за мнение Simple Smile ... косата ми е доста дълга гъста и чуплива и няма изправяне Sad

# 254
  • Бургас
Много моля помогнете и на мен Simple Smile
Търся си нова преса . Косата ми е руса, бързо се накъсва...моля препоръчайте ми щадяща преса до 200 лв.
Ако може и мнение за  колорис к2.3

Общи условия

Активация на акаунт