Керамична преса за коса! - 6

• 159 704
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Гена, и аз отдавна питам, ама никой не казва. Гаранцията там е 2 години, а иначе е 5.
newsm78 надявах се да се включиш и да кажеш,че си я купила от там и  е екстра  Laughing.Наумила съм си тия дни да купувам,даже още днес  Crossing Arms.Ама хем не ми се дават 179 лв...Това,че гаранцията е 2 години хич не ме притеснява...по -скоро дали го има тоя вълшебен кератин?

Аз съм с две ръца ЗА Филипса. По - назад в темата съм споделила отзиви. Мисля, че ще останете доволна, аз поне не бих я заменила за никоя друга преса в момента. Използвам я ежедневно, с доста дълга коса съм.  Wink

# 226
Здравейте момичета, след използване няколко години на преса за коса ghd, дойде време за смяна, с времето прецених, че ми трябва преса с терморегулатор, тъй като косата ми е тънка и изрусена, а тази преса миидва силна. Но съм пред голяма чуденка каква да си взема искам да е изцяло професионална с опция за къдрици. След ghd имам чувството, че няма да харесам никоя друга.

# 227
  • На изток от Ада
Remington S6500 Sleek and Curl - има ли я някой и мнения четох различни мнения за нея  сега има промоция за 61 излиза с доставката . Трябва ми за къдрене косата ми е права и тънка , не я боядисвам . Или пък някоя преса на Белисимма на добра цена същност може и друга марка . Или тази харесва ми цвета Philips BHS380/50

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 17:31 от nasito8988

# 228
Здравейте момичета, след използване няколко години на преса за коса ghd, дойде време за смяна, с времето прецених, че ми трябва преса с терморегулатор, тъй като косата ми е тънка и изрусена, а тази преса миидва силна. Но съм пред голяма чуденка каква да си взема искам да е изцяло професионална с опция за къдрици. След ghd имам чувството, че няма да харесам никоя друга.
А защо не си вземеш пак такава?

# 229
няма терморегулатор, взех си вече преса и то много по-хубава Loreal steampod, по-хубава никога не ми е ставала косата. Страхотна преса.

# 230
няма терморегулатор, взех си вече преса и то много по-хубава Loreal steampod, по-хубава никога не ми е ставала косата. Страхотна преса.
От къде я закупихте? Ще качите ли снимки да видим как работи Simple Smile

# 231
И от снимка ще видиш как работи? И не можеш да погледнеш в Гугъл?

# 232
От къде я закупихте? Ще качите ли снимки да видим как работи Simple Smile
от този сайт, доставката е безплатна https://www.lookfantastic.com/l-oreal-professionnel-steampod-pro … lug/11395577.html
А клипчета има много в youtube, вижте там.

# 233
  • На изток от Ада
StraightCare Преса Sublime Ends u  StraightCare Преса Vivid Ends коя и двете са на филипс едната има кератинова нещо си едната е за 129 другата  с каратина за 99 лева,

# 234
Здравейте!

Харесала съм си ей тези три модела преси :

remington S9500 - https://www.pazaruvai-lesno.bg/presa-za-kosa-s-perleno-pokritie- … -s9500-pearl.html

remington S3500 - http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kosa-remington-s3500.html

remington S6500 - http://www.remington.bg/presi-za-kosa/presa-za-kadrene-i-izpravi … eek-and-curl.html

Като гледам, вторият модел, S3500 има най-много екстри?
Ще се радвам да споделите мнение ?  Hug

# 235
Здравейте!

Харесала съм си ей тези три модела преси :

remington S9500 - https://www.pazaruvai-lesno.bg/presa-za-kosa-s-perleno-pokritie- … -s9500-pearl.html

Като гледам, вторият модел, S3500 има най-много екстри?
Ще се радвам да споделите мнение ?  Hug
Аз имам тази с перленото покритие и от 2 години я ползвам и съм много доволна. С къдраво/чуплива коса съм и я изправям на 150" ако преди това съм я изправила със сешоар и на 170" ако не съм. Дъщеря ми е с афро къдрици и нея я изправям на 200/220" идеално. Косата е гладка и бляскава.

# 236
Момичета, от месец съм с тази преса http://www.philips.bg/c-m-pe/haircare/moisture и съм просто влюбена!  Heart Eyes Изправя перфектно, прави уникални букли, изобщо за момента това е най - добрата преса, която съм ползвала. Последната ми беше на Ремингтън, която след 5-6 ползвания порадих на майка ми, защото адски много ми омазняваше косата. Явно просто не е подходяща за моя косъм - гърста коса, с тънък косъм. Но с Филипса се родих, буклите ги правя за 15 минути сутрин (а косата ми е дълга почти до кръста) и издържат два дни без проблем, което за мен е перфектно. Йонизатора работи, косата ми не се наелектризира грам. Сега съм се огледала и в сешоара от същата серия...  Laughing  Препоръчвам ви я с две ръце.  Peace

Аз също имах Ремингтън,но изобщо не бях доволна,S 6500 беше.Много хвалена ,но неподходяща за моята коса,наелектризирваше косата и омазняваше което не ми допадаше и така си стоеше.Сега и аз събирам за Филипс,в момента е 139 лв.,ще я взема наумила съм си..Simple Smile

# 237
А някой да знае тази на Филипс дали става и за къдрене

Май към нея се ориентирах аз

# 238
  • София
Буклите стават идеални с Филипса. Аз с друга преса все не успявах да си ги направя като хората, но с тази няма грешка. Косата ми е много дълга, гъста, но с тънък косъм - цялата коса я правя за около 20-25 минути. Единствено (пак зависи и от косъма според мен), за да издържат по - дълго, поне при мен трябва мааааалко повече да задържам кичура. Но заради плаващите плочи и покритието косата се плъзга изключително лесно, дори и без да съм нанасяла защита преди това.  Peace Казвам ви момичета, струва си парите. Аз се родих с нея.  Peace

# 239

Сега се колебаем между твоята и новата на Ремингтън, в момента е на промоция и е на почти същата цена дори  newsm78 А и ужасно си приличат  newsm78

Последна редакция: пн, 20 фев 2017, 12:50 от raja_nikol

Общи условия

Активация на акаунт