Професионални серии за коса - тема 78

• 62 375
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Freya,  bouquet страхотна тема, благодаря  Heart Eyes
1. Забелязвала съм положителен ефект от ампулите денсифик + маслени маски преди всяко миене на косата, но ампулките наистина омазняват. Дори използвах 1 ампула на 2-3 пъти.

2. Протеин съм ползвала само на Керастаз Архитект 3-4 шампоана+цимент термика и Алтерна Рипеър(отскоро ползвам проф.козметика, допреди това бях с медицинска най-вече), но видях доста по-силен ефект от Алтерна. Определено Алтерна е  моят фаворит, а и като прочетох Ingredient list-a на Керастаз(изглеждаше ми като менделеевата таблица, направо ми стана лошо) със зор го изхабих този шампоан. Оттогава каквото и да реша да си купувам, задължително се допитвам до Google!

3. В момента съм в търсене на ударна доза. Алтерна хайверният хидрат. ш-н + ФК Xtreme еластайзъра и Макадамия маската  ми дойдоха слабички днес. Олиото макадамия никак не ми допада(изхабя ли го няма да повторя)косата ми стои някак "дървена" с него. Прекалено много силикон ли има незная, но подвижността и виталността й се губи за разлика от червената коприна на CHI.

# 61
Момичета,напоследък особено трудно си измивам от косата маслените маски,последния път след 3 пъти слагане на шампоан ,като изсуших  корените ми бяха чисто мазни и се наложи пак да я мия. На какво може да се дължи това ?  newsm78 Мих с Лис ултим на Лореал

# 62
Момичета,напоследък особено трудно си измивам от косата маслените маски,последния път след 3 пъти слагане на шампоан ,като изсуших  корените ми бяха чисто мазни и се наложи пак да я мия. На какво може да се дължи това ?  newsm78 Мих с Лис ултим на Лореал
Аз бях прекалила с маслените маски (по 2 пъти в седмицата). Беше чудо да отмия с нещо. Нито с ДПШ, нито с протеинов, правих измиване с маска (подобни се разтварят в подобни) и пак не  Naughty Накрая купих на Гарниер един шампоан с лимон, търсих състав с много СЛС и нищо друго, оказа се, че имало огромен избор хаххаахх Сега вече много внимавам с маслените маски.

Въпросите за запис:
  • Мисля, че растеж забелязах от прах амла.
  • Всичко що има протеин, макар и малко за мен е ударна доза. Дори и Дисциплин, който казвате, че е балансиран към хидратиращ.
  • Всичко ми е хидратиращо, така че ударна доза означава обикновените неща по много хахха

Отново да похваля спрея на Джойко от мойсчър серията, страхотен е!

Търся си леко олио за коса, като Митик ойл за всеки тип. Искам да разнообразя. Купих си Матрикс за всеки тип, но е по-гъсто и по-тежко. Предложения?

# 63
Някой с впечатления от Kerastase Chronologiste ?  Hug

# 64
  • Belgium
Някой с впечатления от Kerastase Chronologiste ?  Hug

Писах на първа страница  Peace

# 65
Лу,видях,но се надявам и за маската да има отзиви. Hug  bouquet

# 66
  • Belgium
Имам някакъв смътен спомен, че cityofangels имаше и маската, но може и да бъркам  Thinking

Тя ще се включи по някое време да каже  Laughing

Аз и от пилинга за скалп на серията не съм във възторг, а я чаках с огромно нетърпение.

# 67
Имаше някакъв трик със сода, виж в интернет как се правеше точно. А иначе затова всеки път съветвам максимум веднъж седмично да се правят маслени маски. Самите масла също са от значение, рициновото например е много тежко масло. Използвай и ДПш и вече ще знаеш да не прекаляваш, защото се пренасища косъма.

# 68
Миналата седмица ме миха с шампоана за чувствителен скалп и ми хареса много,особено след боя доста ми успокои скалпа, после ми сложиха маска Дисциплин,но нещо не бях очарована.Не знам аз ли очаквам супер много,но не ми се стори нищо особено.Искам да взема някоя серия на Керастаз и се бях спряла на Discipline и Nutritive ,май ще е втората.Най-доволна бях от Oleo Relax трябваше да се запася до живот. Crossing Arms
Много ще съм благодарна за Nutritive,ако има доволни да пишат-спряла съм се на Подхранваща грижа преди шампоана,Шампоан за суха и чувствителна коса Kerastase Bain Satin 2 Irisome,Подхранваща маска за много суха коса /тънка/ Kerastase Masquintense Irisome ,Балсам мигновено подхранване без изплакване Kerastase Nutritive Touche Perfection.

# 69
  • София
Руса Мама, заинтригува ме с този спрей на Джойко.
Нали е този: http://www.enzo.bg/joico/moisture-recovery-procedura-za-sukha-kosa/
Нещо като Л2 ли е или друга функция има?

# 70
  • Бургас / София
Нямам маската само шампоанът и много ми харесва, но е една идея по изсушаващ от Денсифик .

# 71

Имам по кутия от  концентратите на Керастаз - оранжев и зелен, но нещо не ме впечатляват, особено оранжевия, почти си стои пълна кутийката, а на зеления съм я преполовила.

*dreamer*, на кутиите написан ли е състава на ампулите? На оранжевата ми е много любопитен  Thinking.Толкова момичета я похвалиха за хидратация, пък на мен ми действа като протеин. И с маската Нутритермик съм така, "стяга" ми някак косата, не е подвижна и гъвкава  Crossing Arms.

Другото за което се сещам е, че оранжевите ампули май бяха две - подхранваща (за салонна употреба) и Аква олеум (за домашна).Аз имам от първия вид, може да не я използвам правилно  Tired.

# 72

И аз имах проблем с измиването на маслените маски. Или косата оставаше мазна, или я премивах. Момичетата от темата с маслата ме посъветваха да нанеса обилно балсам преди шампоана. Нанасяш навсякъде балсам и разтриваш хубаво.

# 73
Ще ги преустановя засега маслените маски,малко да ми почине косата .Ще слагам само от време на време кокосово по дължините...А по принцип не ги правя често на седмица даже 10 дни. Определено ще пробвам с балсама следващия път ,когато и да е той  Crazy
Момичета взех си ампулите Милк шейк . Много са приятни дават хубав блясък и плътност ,малко   ми заплитат връхчетата ,но го отдавам на протеина,който косата ми напоследък недолюбва . Малко ме разочарова и миризмата,особено неприятна ми е спиртна и тежка  Sick Добре,че поне не се запазва след изсушаване .

# 74
  • София
1.От кой продукт/продукти забелязахте видимо засилване на растежа на косата си?

- Ампули Денсифик, Серум Инициалист. През това време ползвах шампоан Денсифик и Напура S00 ра може би е и от тях. Сега съм със серума So PURE на Кюн, много приятен като употреба, но е много рано за ефект.

2.Коя е вашата "ударна доза протеин"?

- Нямам такава. Може би Керастас Anti Usure.

3.Коя е вашата “ударна доза хидратация?”

- Маските със зехтин и арганово масло, Еластисайзър.

Общи условия

Активация на акаунт