Отговори
# 615
  • Varna
Здравейте, момичета! Аз набързо, но се вълнувам като стане дума за бебета! Честито на Fraust- лека и спокойна бременност. И докато вие чакате приятелки да раждат- една моя приятелка днес роди- имаме момиченце Йоанка- да ни е жива и здрава.
Аз за шишетата писах- моето човече видя едно друго детенце как пие вода от обикновено шише от сокче Теди имаме успех с водата- пие си спокойно и то прилично количество.
Моето Бобо мляко - АМ и КМ не пие- слагам ги в храната и ги докарвам задължително по едно млечно хранене на ден, а в някои дни и по две.
Хайде! Лека и спокойна нощ!

# 616
  • София
Добро утро,
Къти пясъка е уникален и ти гарантирам, че и ти ще седиш да си играеш с него Simple Smile . Той действал успокоително. Ние имаме детско столче и мисля да му взема и една масичка и да си играе с него. И аз още търся, че не е евтин , та да видя къде е най изгоден. Хубавото е че не се разпилява и не може да ти стане къщата в пясък Simple Smile и децата много го харесват.

Ние днес мислим да бием ваксината. Лекарката каза, че не е страшна и няма проблем че ще пътуваме, а и по добре да я бием преди големите жеги.

За млякото ми каза, че държи Влади да пие АМ до 2год поне. За това сега ми каза спираме нали кърмата и 10-15 дена да давам само кашички, за да забрави вкуса на кърмата и после чак пак ще предложа АМ. Пиша го ако на някой му се наложи . Аз по натам ще кажа какво се е случило.
Тази сутрин драма иначе нямаше , беше гладен та помрънка само докато дадох папането,но не ме е дърпал и не се тръшка за цокане. Дано бързо му премине, че и без туй ми е тегаво .

Ние тази сутрин всичко си свършихме в гърнето  Simple Smile. ВЕче даже не ми дава да му слагам памперсите или памперс гащи. Как ги разпознава не знам , но взема ли слипчетата и спира да рита.
То много хубаво, ама не ме разбира като му говоря, че трябва да казва и да правим пико и ако в гърнето  newsm78, но продължавам да упорствам , да видим .

Хубав ден мамчета и айде чакаме още бебета  Simple Smile Hug.

# 617
  • NE
Добро утро!

Фрау Честито и ти пожелавам лека и спокойна бременност с едно страхотно януарче. Hug Много ме зарадва. Heart Eyes
Чуя ли бомба и знам за какво иде реч от една тема в Искам бебе. Joy
Бизи Ликуваме за малката Ида. Страхотно е когато мечтите се сбъдват. Hug

Аз предполагам, че Вилито има лека форма на алергия към млечни. От както съм предложила винаги му избиват пъпчици. Една мама така пуснала изследване и точно лека форма им показа. Tired Както и да е, той без това не ги обича така че не е проблем засега.
Вчера ходихме семейно да оправяме на майка пенсионирането. Таткото повече от добре се е представил с Вили, разхожда го и му удисваше яко на желанието да върви.
В събота ще идва една приятелка на моята бременилка, с която и бяхме откраднали късмета. Преди 2 години бременилката ми се омъжи за много добър приятел на ММ и тогава 3 забременяхме след сватбата им ... с момчета. Явно им е такъв късмета. Та ще се видим с нейната приятелка и детенцето, което пак е февруарче и ще падне яка игра.
Междувпрочем ми се върти една лудост в главата и да не се връщам на работа, а да почваме №2, но мъжото иска да си спазя уговорката и да се върна поне за 1 година. Ще го мислим ...

# 618
Добро утро! Simple Smile

Фрау, честито и от мен! Много хубава и вълнуваща новина! Пожелавам ти лека бременност и само положителни емоции!  Hug
Честит празник и на всички, които празнуват имен ден днес! Да са живи и здрави! Simple Smile
Весел ден от нас! Simple Smile

# 619
Фрау,ЧЕСТИТО,каква хубава новина!  Hug

За шишетата със сламка-малката си прави балончета с нея или ако пийне вода веднага я плюе и се хили-следва преобличане и така!!!  Laughing  Надявам се,че лятото ще се научи да пие чиста водичка-за сега пие 2 пъти на ден по 250 мл.,но само ако в тях има 15-20 мл. сок от ябълка!  ooooh!
Гери,много е интересен този пясък-драсни ,ако намериш оферта някъде!  Crazy А за АМ-аз давах вечер 5 лъжички АМ в пълнозърнеста безмлечна каша и така пробутвах,но наспоследък малката си пие млякото за след 1 годинка на Babylove!  Flutter

# 620
Добро утро мамита!
Мнооого хубава новина,честито Фрауст!Лека и безпроблемна бременност ти желая Embarassed
Така като е тръгнало,който иска февруарче номер 2,сега му е момента Simple SmileНие уж действаме по въпроса,но няма резултат за сега.Аз вчера се похвалих,че съм се наспала и вечерта нямаше спане,цяла вечер отгоре ми.А вчера така се изплъоска Нико на земята,че сърцето ми прескочи,сега има лека цицина.Та се  замислих,нямам нищо в чантата,има ли някакви спрейчета за рани или нещо подобно,когато сме навън и паднат сега тепърва се започва newsm78

# 621
  • NE
Ани Успех и на вас!
Всъщност съм чувала за ранички арника гел, но не съм го търсила.

# 622
Благодаря ви, момичета! Wink Много сте мили!
Започнахме с опитите при зелена светлина от док, вземах фолиева и... Стана от първия път, а февруарчето го чакахме 4 години! Радваме се много с ММ, надявам се всичко да бъде наред! Живот и здраве, ще излезна във 2ро майчинство в края на ноември. Според мен за всички е по-добре така, а не да се върна на работа и после след година или две пак. Дали е така - времето ще покаже.

# 623
Честито, Фрауст, леко бременеене Simple Smile
Много бебешки новини, много нещо Simple Smile и моя много добре приятелка вчера роди един 3800 гр юнак. Аз при такива новини все се чудя дали ако не беше тоя стрес януари месец, моята мома нямаше да си се роди навреме, ама тя си е с нейн план-график и нищо не се знае.
А на мен ми настръхват гости при мисълта за още едно бебе сега. Имам чувството че с това изобщо не се справям, а с две направо #Crazy затова ако има номер 2 ще се почне с опитите след година-две.
Хубав ден

# 624
  • София
за паданията и травмите аз и преди ви бях писала, като си разбихме веждата какво е хубаво да имате - кислородна вода и стерилни марлички (има ги опаковани по една) ; Arnica montana9 ch  и гел Арнигел.
Аз си ги нося в един несесер винаги като излизаме. Много бързо възстановяват когато децата се претрепят

# 625
Момичета, може ли някоя от вас да ме опъти за д-р. Алексиев  newsm78
Има си човека в сайта координати за навигация, обаче нещо не можем да оправим нашата.
Има ли някаква забележителност или нещо голямо по което да се ориентираме.
Благодаря ви предварително.
P.P. Ще пътуваме по АМ Тракия

# 626
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Злате, по АМ Тракия се влиза директно на Цариградско шосе; по него до Орлов мост и в ляво по Евлоги Георгиев, който при НДК се прелива в България (родължавате направо) ... Продължавате по България до пресечката с бул. Каблешков (в края има Джъмбо и Била) - от НДК имате светофар на Гешов, втори на Гоце Делчев и третия е на Каблешков, където трябва да завиете в ляво), правите ляв и от едната ви страна остава Била, а от другата мол България ... след 100-тина метра има отбивка за квартала ... и там наблизо е кабинета (в новите блокчета зад Била и срещу едно училище), ама вече с кола не мога да обясня коя уличка точно да хванете, защото са еднопосочни ...

Следвай карти 1,2 и 3 , направила съм ги при Орлов мост, където трябва да завиете на ляво ... В последната карта - улицата, която трябва да хванете е Ген. Кирил Ботев и там някъде сред уличките е кабинета ... Може да паркиране и да ги обходите - не е голямо разстоянието в радиус от 100-тина метра е всичко ...

Карти:

Скрит текст:
1.

2.

3.

Последна редакция: чт, 21 май 2015, 10:35 от Почти безобидн@

# 627
Ох, много ти благодаря Hug Правя си записки и ще следвам стриктно.
Значи има и мол на близо викаш Rolling Eyes #Cussing out

# 628
  • Англия
Честото на ФтауСт, лека и щастлива бременност!!! И ние как искаме вече и второ, и трето...само да направим следващото преместване и почваме Simple Smile
Пясъкът е наистина жесток! Не бях виждала нищо подобно, но изглежда много забавно, със сигурност и аз ще се подложа на успокоителна терапия. Поръчах от Ибей, 500гр.-£4,50. Тук колко струва? (Само да не получа инфаркт, че след чашата за 18лв., която обсъждахте, здравето ми е нестабилно)

# 629
  • Бурса
Този кинетичен пясък наистина много ме впечатли и мен Simple Smile

Аз за свга намерих в един сайт sand.bg. Приемат поръчки по телефона и доставят с еконт. Понеже Ана питаше за цената - 1 кг - 29 лв, 5 кг - 79 лв. Пак си е доста по-скъпо от колкото в Ибей. Ана би ли пуснала линк ти какъв поръча от там. Аз съм замислила да купя и за малката и за подарък на още две дребчета, смятам, че ще е много оригинално  Party Гери мерси за инфото, не бях чувала до сега.

За номер 2 и 3 за сега ще изчакаме ние. Да се поустановим по трайно на едно място, че иначе ще е весело с катуна да се местим постоянно (разбирайте лудница)  Crazy Laughing

Хубав ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт