Отговори
# 90
Добро утро, момичета! Simple Smile
Тъкмо да питам къде е кафето и Съни го е донесла.  Hug
Ируканджи, много ти благодаря за съвета и обяснението за пъпчиците, има много логика! Много, много благодаря и ще пробвам.
Виждам, че Рали ви е харесала с виното.  Mr. Green Нели, не се сетих изобщо да сложа бутилка с вино на прощъпулника, а сега ми се вижда добра идея. Joy Отивам ей сега да видя как са дрешките, дето накиснах вчера.  hahaha
Много целувки и слънчев ден от нас!

# 91
Привееет!
Хубавото време ми действа много добре, мечтая за море, настроение, ееех, може и само мечти да са, ама пак ми е хубаво Peace

Стари дрехи майка раздава (учителка е, облича и обува някое и друго бедно цигане, щот те има и ербап - някои имат айпади и айфони ooooh!), а аз с чувалите ги нося в HM - там има големи кошове за приемане на стари дрехи. Такова разчистване правя пролет и есен вече 3 години, че само на един рафт 40/40/40 съм си събрала тениските и някой чифт клинове и анцунг. Имам някоя ризка на закачалка, дънки и панталони, а и една рокля за разкош (дето не я обличам newsm78) и така. Повечето дрехи от години само ги вадя и прибирам според сезоните и не ги нося, та ги разкарах.

Айде да яхаме количките, мами,мъника сега нани, хапваме и вън 1swing

Копчето съвсем се изгуби...Гери я няма...Дучето не се вясва, Скритата лимонка, Елефтерия хич я няма, къде сте момичета, как сте?

# 92
  • София
Здравейте!
Алекс ме прави луда калинка. Добре, че сте вие да чета че всички ги правят тези магарии. Все повече се плаша като станат две какво ще правя. Не мога да му смогвам на храна- от злояд се превърна в ламя, по цял ден иска да яде. И голяма общителност - хваща се за всеки непознат и ако за секунда го изпусна от поглед не ми се мисли ooooh!.
Тели, много добре ми се отрази спането при нас. Не се буди и аз се наспах и сега по имам сили. От няколко дни успявам пак да го слагам в неговото легло и си спи, е буди се 5-6 пъти на нощ, но това е нищо.
Весел ден!

# 93
  • София
здравейте,
мерси за новата тема на флаурчето  Hug

Аз един път писах, но нещо заби мамата и после ме мързя пак да пиша, после пък ме удари нещо депресията и  ми едно криво и хич не ми се пише.

Иначе сме добре. Дребното още си се буди по не знам колко пъти нощем  ooooh!. Взех му уж някакъв сироп дето да спял от него. Грам не му подейства, даже имам съмнение че обратно му действа, че като му го дам вечер и после полудява и дивее като луд  newsm78. Снощи така му дадох и като полудя  до 22ч тича сам около бар плота , пя , скача и какво ли не прави, не мога да го кротна  Laughing.
После спа до 4,30 непробудно и после купона пак започна. Та файдата беше само че издържа повече време да не се буди, по пък после понавакса.

За дрехите - не изхвърлям аз вече на кофите.
Скрит текст:
И аз преди така слагах в чист плик и оставях до кофите, но преди години като видях как циганите идват и ги хвърлят по улицата, кое им хареса взимат, кое не се разнася по улицата, по кофите и тн. Аде нема нужда, като са такива  претенций да си купуват, циганска им работа. Та на цигани вече нищо не давам.
Много вече съм настървена срещу тия хора. Сега и детските градини ще са им без пари и ще се мъчат да ги вкарат вътре. То за нас няма място, а сега като наврът вътре и всичко мангали, край за нас ясли и градини. Та дупе да ние яко, щото ще трябва да си плащаме едно хубаво за частните, че циганите да се интегрират. Мрън , ама съм бясна за това  #2gunfire
Та идеята на Бизи за H&M  ми хареса , че се чудя какво да ги правя старите дрехи. Добре че нямам много, нали с дрехи се занимавам и ми е писнало от дрехи и за мен си имам 10 парцала и така  Simple Smile

И на нас ни излезе едно петно, грапаво с едни ситни пъпки на крачето и с какво ли не го мазах и не се маха.  newsm78

Миналата година нали водих Влади 2 пъти на море и там го мазах с AVENE и съм много доволна . За зимата пробвах всички и само с тази марка се оправиха бузките му, та и за това лято ще заложа на тази марка. Явно тя му понася най добре.

лек ден от мен  Hug

# 94
Гери, аз почнах да мажа с крем Здраве, както каза Ируканджито и не знам дали си въобразявам, обаче вече ми се струва по-добре. Невероятна работа! Още веднъж благодаря, ИруканджиHug

# 95
  • гр.София
Здравейте   bouquet
Феиче страаашна е темата,чудно си се справила  Hug
Ние за празниците бяхме при нашите,и нито имах време нито хубав нет да пиша.И са докато изчета...
Ируканджи,прегръдки за теб и нинджата,късмет на 24ти  Hug
Сахрасара,чудна хубавица.Малко се посмях,как спокойно си стои в локвата вино(на теб сигурно не ти е било смешно в тоз момент),и направо ти се възхитих как си намерила позитивното баш тогава да я снимаш.
Дрехи не хвърлям,дарявам ги.Всяка пролет и зима,махам доста неща от гардероба,тези,които съм извадила и не съм облякла,при прибирането ги отделям.Давам ги на едни монахини,и те си ги даряват на нуждаещи се.Преди разпитвах по разни домове,в повечето случаи ми казваха ,че са заринати от дрехи и лакомства и ако съм искала да помогна да съм дарила пари. Shocked
За спането,в началото спяхме заедно тримата.Но мм.хърка ужасно,това беше ад за мен,да го ръчкам постоянно,и да се будя ту от него,ту заради малкия и накрая се премести в хола.Като приспя детето,отивам при него,да се погушкаме,да изгледаме нещо заедно с чаша вино,и стане ли време за сън-всеки по леглата.Имам идеята,скоро това да се промени,но ако отиде да се прегледа и да види защо хърка.Аз мисля че е от неудобна възглавница,не винаги е бил така.Давам му месец време,надявам се до тогава да съм научила малкия да спи в креватчето си.Пробвам го от 3дни(пак,че имам неуспешни опити),за сега е търпимо събуждането,пък да видим.
Иначе времето е чудно,и сме по цял ден навън,и двамата със зверчето сме изгоряли,аз де,той е почернял.
Козунак му дадох,и то доста си хапна.

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 21:31 от mariq13

# 96
Гледате ли новини?... Поплаках си доста, а не познавам това дете, нито родителите... Не зная и шофьора... От 8 години живея в Панагюрище и се ужасявам от мисълта, че това може да се случи и на мен. Няма застраховани. А безобразията на пътя продължават всеки ден. След известно време това дете ще бъде само статистика за държавата, в която цари беззаконие, а домът на почерненото семейство ще е празен завинаги. Cry

# 97
  • Varna
Здравейте, момичета! Успях да ви изчета и сега гледам да се изкажа по темите- хахаха.
Стари дрехи- и аз ги слагам в чисти торби до казаните за смет.
За спането- и аз съм твърдо на мнение- всеки да си знае леглото. И с големия така спях, и с малкия сега- всеки си е на мястото и си спи спокойно. Е, не знам дали ви казах, но като бяхме в Ловеч се наложи да приспивам Бобо на ръце и да спи при нас на спалнята- както се майтапя на 1,1 месец да приспивам за пръв път Бобо на ръце. Но, да си кажа честно ми беше страшно хубаво като се гушкаше нощем в нас- но изтрая така само две нощи- през останалите се бореше за място, спеше си на неговата възглавничка и не искаше хора наоколо. И още веднага като се прибрахме във Варна си заспа спокойно в кошарата. Та така- може би е до деца и родители- поне така мисля, но когато пък има необходимост от това спане и то е за добро на всички- защо не.
Оф, и голямо МРЪН- като излизахме от детския кът/ той е с огради и е много приятен- с люлки, пързалки, пясъчници/ едни дечица на около 7-8 години както ритаха топка така халосаха Бобо, че много се уплашихме - и аз , и майките на децата, а и самите деца. Порева си моето човече, ама какво да се прави- играят децата.

# 98
Момичета, здравейте! Не съм ви чела от 2 дни.
Положението с Т на Боряна излезе извън контрол. Цяла седмица беше с многоо висока, последните 3 дни беше с 40градуса. Ужасно беше. Едвам изчакахме вторник, за да я заведа на лекар. Пуснахме изследвания - нищо. Едно лееееко зачервено гърло и 8 избиващи зъба. Дадоха и' антибиотик, въпреки че не е за него, но поне овладя Т. Разминахме се на косъм с влизане в болница - още едно вдигане на 40гр ни делеше.От днес е по-добре и се надявам да нямаме приключения през нощта. Не е яла от няколко дена - от вчера хапва малко плодови пюрета и по една-две хапки нещо друго, което и' дам.

Иначе се радваме на слънцето, дори и с температурата. Днес даже спа навън Simple Smile
Фрейда, и на Бобо ноктите на малките пръстчета на краката са така. ОСтавих ги да израстнат малко повече и отрязах.Сега на единия пръст е по-добре. НА другия пускаме пак маникюра  Laughing

Връщам се пак да чета, че нищо не запомних  Laughing изпушила съм тези дни от недоспиване и притеснение Hug Hug

# 99
Ой, ой, Дуче Sad много прегръдки на малката Боби. 8 зъба наведнъж, герой ще е тя, пфу, дано избиват по-бързо и да се успокои малкото Hug

Фрауст,не гледах, чух за детето. И за това в Стара Загора - какво да коментирам...напразни са думите, а родителите как ще преживяват, като са надживели детето си...и колко още други дечица, и по-големи, и малки...няма правила на пътя, никой не пази нито другите, нито себе си на пътя ooooh! ужасно е

Тачи, децата играят, да, ама много буйни бре. И на мен ми се сви под лъжичката. Като ги гледах днес в пясъчника как се замерят с цели шепи пясък, лошо ми стана.

Гери, и при малкия Авен се оказа успешната формула. Дерматолог ни го изписа заради АД - къпя с олиото, мажа понякога след баня с лосион, че не винаги успявам да го пъхна в памперса, а какво остава за мазане и масажи. Много съм доволна. Смятам да заложа на техния слънцезащитен, че има бяла кожа, пък и бебе е още...

# 100
Добро утро, момичета!

Заповядайте на кафенцето! Специално по повод темата за спането! Grinning

Мария, като мина малко време, и аз си казах, че трябва да съм леко мръднала, за да взема да снимам преди да оправя подгизналото дупе. Grinning
FrauST, забравих вчера да пиша колко интересно ми се видя това наблюдение за 20% и 80%. Ще се пробвам и аз да наблюдавам.
Дуче, как сте днес, милички?
Скрит текст:
Малко извън темата, но много искам да ви споделя - снощи с ММ бяхме на концерт на Анастейша и тази жена ме възхити - какъв глас и какъв дух!

Желаем приятен ден на всички!

# 101
  • NE
Дуче Миличките. 8 зъба  Shocked Дано не е вирус. Praynig

Гери, Бизи На Avene слънцезащитния бързо ли попива?

# 102
Утро-утроо!

Феичка, не съм го взела още. Обмислям инвестицията. По принцип се въздържам от прекомерни мазаници и всякакъв род намеси. Днес ще ида до аптеката. Но като цяло продуктите на Авен попиват бързо. Аз също ги използвам, поради някои кожни проблеми. Дано съм така доволна и от слънцезащитния Peace ще докладвам после.

# 103
Привет мами:)
Авен е хубава козметика,но цената newsm78Аз бих взела български еквивалент,стига да има за дете нещо подходящо

# 104
  • NE
Аз реших да се доверя на La Roche пък да видим. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт